[I/A]死神BLEACH brave souls 年尾有正野 [6]

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
死神出緊個陣無人討論 反而係隻game帶番起個話題

其實死神個世界觀幾完整
但佢出得太多角色 搞到無咩發展空間
啲敵人又一定要有編號 同英文字母
太過形式化

最後啲敵人打不死咁 再加入其他角色去幫拖
變左回合制 無左吸引力 又整柒曬啲角色
我識人因為隻game先睇套死神 (之後大家一齊屌垃圾)
不過講起死神世界觀
佢畫到好似好完整 但最後有9成都係無解釋到 0王係乜撚 夜一爆衫係做乜柒 友哈又做乜撚 藍染又撚解要條key 乜都無解釋

應該去到藍染part解釋番靈王係咩柒就完撚左佢就啱

作者又無靈感 又要死左落去下
我以前上網睇完都會keep住買番本漫畫支持
完現術篇已經唔再買
千年血戰篇直情無左等死神漫畫出嘅期待
劇情係咁拖 有樣野好難忘係一護用左勁多集走上去唔知邊到
之後唔知做咩鳩比人打番落黎 又要用多10幾集上去

但其實我仍然深愛住藍染
後期為睇埋佢啲未出既卍解而睇

點知每個卍解都出得個一兩話

仲要下下就一擊必殺咁樣
死神出緊個陣無人討論 反而係隻game帶番起個話題

其實死神個世界觀幾完整
但佢出得太多角色 搞到無咩發展空間
啲敵人又一定要有編號 同英文字母
太過形式化

最後啲敵人打不死咁 再加入其他角色去幫拖
變左回合制 無左吸引力 又整柒曬啲角色
我識人因為隻game先睇套死神 (之後大家一齊屌垃圾)
不過講起死神世界觀
佢畫到好似好完整 但最後有9成都係無解釋到 0王係乜撚 夜一爆衫係做乜柒 友哈又做乜撚 藍染又撚解要條key 乜都無解釋
後期為睇埋佢啲未出既卍解而睇

點知每個卍解都出得個一兩話

仲要下下就一擊必殺咁樣

係 次次都估到係點 一護出黎打一陣 最後懶型咁月牙天衝就收對面皮
打友哈唔係啊
最後平斬一下搞掂
其實去到 打十刃已經係互秒
2刃仲要ON99 咁比自己能力KO左

果時 都同個FRD 講 一護練完出黎 佢同藍染都會多幾個POSE 然後就秒鳩藍染
仲有最好笑練完新刀就俾友哈整斷,仲要斷兩次
有D直頭未出已經收咗檔
講起月牙天衝 千血入面一護好似無用過呢招成功收人頭
個時都仲叫有D野睇 2刃比自己能力KO 都叫有食下腦
但千血...係另一個習次
千血真係next level,回合制》打唔贏既比友哈friendly fire收皮
大力巴 我想請問果600石點拎
花姐同另外兩隻比完全唔同層次
劍八咩技?
睇落除左花姐
其他都係唔夠千血柒頭同狗勁

首先要有石抽,其次要中五星,再之後要中花姐
睇落好似好難
共鬥600石 reset wor
至有200幾抽
其實除咗個600石 仲有1月登入獎 日日登入會有5*角劵 190石 4*/3*武劵送

31號下午3點reset
同人一齊打共鬥降臨
每同一個唔同人打就等於有1粒石上限爲600拎盡就冇
同唔同既人協力 3石 = 一個人
同 200 個唔同既人 打過協力 就拎哂600 石

簡單D 講就係 係咁R 協力就得
6000all in
中新角就唔棄驚
更木上代劍八係鬼嚴城,當時卯之花已經唔係十一隊隊長好耐
其實除咗個600石 仲有1月登入獎 日日登入會有5*角劵 190石 4*/3*武劵送

6000all in
中新角就唔棄驚

大你3千石 9千石都唔齊pool (花姐同劍8就滿足)就棄game
共鬥600石 reset wor
至有200幾抽

正解
好似係話驚佢兩個戰鬥太勁,打爛哂d野,花姐專登帶劍八去嗰到
btw如果花姐唔係為左劍八個名既傳統,同劍八拍住上會點
花劍 應該auto到170 希望佢下一波千血 出隻遠攻靈壓/普攻啦
花姐 應該auto到170 希望佢下一波千血 出隻遠攻靈壓/普攻啦
9k石
希望今次比d運我 3000就中一隻新角
唔知千血會唔會出動漫 唔鐘意睇漫畫 果時睇動漫睇到弓護拎番啲能力以為完左 整到大結局咁 點知漫畫仲有出

6000all in
中新角就唔棄驚

大你3千石 9千石都唔齊pool (花姐同劍8就滿足)就棄game
9k石
希望今次比d運我 3000就中一隻新角

唔係既 第6個step果隻5*係千血角是但一隻已經好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞