立法會表決通過修改《議事規則》決議案

462 回覆
45 Like 421 Dislike
自從雨傘失敗個一刻 香港係唔再配有民主
係低死架
搞到今時今日咁 個責任就全部去晒民主派度 原來本土派就咩都無錯無責任

泛民主派人最多錢最多資源最多

俾撚左30年你搞民主
搞撚到一塌糊塗

然後走去屌鳩冒起左5年唔夠既本土派
一日都係你啦
你唔講支那呢兩個字就乜事都冇

我屌你老母呀

一班老而不一手製造今日既局面,製造一個表面平衡既局面黎暗地裡賣港,當班後生出黎打破呢個平衡 揭穿雙方真面目 衣家當然老羞成怒
冇輸道! !百倍奉還

忍到笑果下好野

聽到打冷震

我地一定會贏 民主派更團結 好野 贏左

班人仲要自我打飛機 活在平行時間
最中肯嘅RTHK港聞網頁話傍晚在立法會外有一百人示威!嘩屌,愈近表決人愈少。重記得星期一午夜快必條垃圾被抬走時猛嗌今晚抬一個,聽晚嚟十個!

大部份只會將泛民同梁游當一體
叫人支那抵死
奉勸大家唔好理 Epiphany 條支那五毛
佢成日扮泛民 本土支持者去分化自己人
有冇手足一齊宣佈獨立

係電面前大叫香港獨立
泛民除咗三分一否決權仲有乜嘢淨?

個否決權要黎都罷 政制改革先有用
係低死架

雨傘失敗嗰陣已經預左香港唔會有民主
係冇諗過會越來越衰
係低死架

係冇諗過會越來越衰

最後一個轉捩點
明明之前已經可以等人唔係位都照舉手投票 仲要憑感覺通過
依家先黎鳩叫立法會已死 做乜鳩

依家立法會根本係想點就點 可以有份討論 但係表決投票就關香港人撚事
係低死架

雨傘都係殺佢一個措手不及先演變到當時既地步
而家中共都有哂防備仲點會比你地做到啲咩出黎,只可以話港豬雨革把握唔到,又比錯既人做領頭羊
發覺做香港人仲閪撚過做強國人 雨革出黎係人生嘅黑歷史 勢好果陣縮
發現無晒感覺
咩熱情都無晒
明明之前已經可以等人唔係位都照舉手投票 仲要憑感覺通過
依家先黎鳩叫立法會已死 做乜鳩

依家立法會根本係想點就點 可以有份討論 但係表決投票就關香港人撚事

已經唔明討論立法會個價値係邊
直接有咩過咩算啦

又冇分組點票否決權,宜家立法會真係變人大
以前睇會覺得好憤怒失望,而家反而冇咩感覺,咩都改變唔到
係低死架

係冇諗過會越來越衰

最後一個轉捩點

根本個時係香港最齊心嘅一段日子
最有power去拎番立會個主導權
係泛民自己攪散㗎
所以香港由個一刻 已經係中國嘅一個省份
好想搵人貼"福氣黎架"巴打個回覆,真係好應棍

又冇分組點票否決權,宜家立法會真係變人大

廿三條好似唔駛分組點票,要分組點票嘅野好撚少啦
LIVE
https://www.facebook.com/LinePost.hk/videos/1968617206736758/
呢班真係垃圾黎
對垃圾仲有dd期望既我更加垃圾
返德國養老算
有無得要求重組立法院會?
沒有x3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞