立法會表決通過修改《議事規則》決議案

462 回覆
45 Like 421 Dislike
香港
中產至窮撚一齊攬住仆街,好野

so what
唔滿意呀,走囉!
唔好再返嚟呀!
最好留返哂你啲錢喺香港,你自己一個無人無物踢去公海都冇人理你
搞到今時今日咁 個責任就全部去晒民主派度 原來本土派就咩都無錯無責任

泛民主派人最多錢最多資源最多

俾撚左30年你搞民主
搞撚到一塌糊塗

然後走去屌鳩冒起左5年唔夠既本土派
一日都係你啦
你唔講支那呢兩個字就乜事都冇

我屌你老母呀

咁搞笑?咁你咪搞革命各有各做囉,泛民靜坐阻到你革命?

而家講緊泛民走去搞本土,雨革嗰期大把例子你睇啦
DQ事件一開始咪又係極速割席,係佢地既人再被人DQ先講DQ6咋

大佬....人地和理非,你地搞革命,人地同你割蓆影響到你? 阻到你革命?

幫對家不停攻擊你叫影響唔到
搞到今時今日咁 個責任就全部去晒民主派度 原來本土派就咩都無錯無責任

泛民主派人最多錢最多資源最多

俾撚左30年你搞民主
搞撚到一塌糊塗

然後走去屌鳩冒起左5年唔夠既本土派
一日都係你啦
你唔講支那呢兩個字就乜事都冇

我屌你老母呀

咁搞笑?咁你咪搞革命各有各做囉,泛民靜坐阻到你革命?

而家講緊泛民走去搞本土,雨革嗰期大把例子你睇啦
DQ事件一開始咪又係極速割席,係佢地既人再被人DQ先講DQ6咋

大佬....人地和理非,你地搞革命,人地同你割蓆影響到你? 阻到你革命?

幫對家不停攻擊你叫影響唔到

影響唔到
泛民on9 港獨同本土都唔見得有咩能力
係香港人太無用
無得怪邊個
中共好波!
唔修改 泛民咪又係含撚投贊成
泛民根本就係贏咗,喺梁游手上蠃返兩席
大家都係為議席姐,做完show齊齊食飯
比主席位你泛民又唔做,好啦,今時今日自己攞黎
泛民幾時辭職
定係想學之鋒咁繼續呃錢
仆得街啦屌,不如順便通過埋23條啦,還掂都強硬黎嫁啦,重温乜野水煮乜野蛙姐 不如一野煮熟我地算啦屌
到時咩工程都超支,立法會做提款機,提提下無乜儲備,全民加稅,真係要多撚謝建制派
香港人又係犯賤 咁大單野都好似漠不關心咁
拉布就一半人反對 林鄭派下錢又民望新高
到時咩工程都超支,立法會做提款機,提提下無乜儲備,全民加稅,真係要多撚謝建制派

想問下啟德到泛民做左咩
迪士尼加錢泛民係邊全部都係差幾票就ban到
修唔修改又有咩分別
23條好快就會通過

到時唔知有幾多連登去食皇家飯
物極必反
我個立法會變人大
班建制on9既話
遲早都係會自爆
好撚心涼
當日班民主黨坐定定睇住青政死
今日咪一齊食屎囉
正呀 睇到我大快人心
攬炒啦仆街左膠
物極必反
我信個立法會變人大
班建制on9既話
遲早都係會自爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞