立法會表決通過修改《議事規則》決議案

462 回覆
45 Like 421 Dislike
到呢刻 究竟可以做d咩野 又感受唔到有下一次大型抗爭運動

屌 根本係民主派嘅共業

邊有大型抗爭運動, 香港人最怕坐監
明明係糧油兩條友玩出火被人DQ, 之後政府再順勢搞埋其他4個 , 兩隻不學無術小學雞搞成咁都仲可以怪飯民

梁耀忠點撚解唔dq大口狗?

機會只有一次
泛民和理非果然有用
多謝泛民
大家儲定錢啦
冇輸道! !百倍奉還

忍到笑果下好野

聽到打冷震

我地一定會贏 民主派更團結 好野 贏左
搞到今時今日咁 個責任就全部去晒民主派度 原來本土派就咩都無錯無責任

泛民主派人最多錢最多資源最多

俾撚左30年你搞民主
搞撚到一塌糊塗

然後走去屌鳩冒起左5年唔夠既本土派
一日都係你啦
你唔講支那呢兩個字就乜事都冇

我屌你老母呀
明明係糧油兩條友玩出火被人DQ, 之後政府再順勢搞埋其他4個 , 兩隻不學無術小學雞搞成咁都仲可以怪飯民

梁耀忠點撚解唔dq大口狗?

機會只有一次

做議員之前唔使 check iq
是撚旦啦 香港立法會都玩撚完 咁咪由鳩佢啦
都冇能力改變 咁咪算數啦
政府做你擺到明莫需有,唔好講到梁游唔講fucking 支那就乜事都冇啦,遊戲本身就係公佢贏字我輸
香港人一齊搭沉船啦
下次開始 票都唔撚投 由得立會班人鐘意做咩就做咩
最中肯嘅RTHK港聞網頁話傍晚在立法會外有一百人示威!嘩屌,愈近表決人愈少。重記得星期一午夜快必條垃圾被抬走時猛嗌今晚抬一個,聽晚嚟十個!
搞到今時今日咁 個責任就全部去晒民主派度 原來本土派就咩都無錯無責任

本土派都有問題架
咪全世界都改緊
相反泛民個責任佢地肯去負未?

最簡單講,當年修改議事規則,白頭佬縮沙,民主回歸,指罵邊個邊個係鬼
係咪要檢討返以前講過既野做既野?
泛民係議會存在價值仲有幾多?
補選含淚投票都慳番!

20人開得會 建制派整好輪班roster未
輕鬆一年出席幾次禁個贊成制 月入十皮
最緊要騰信升番100點補數
泛民除咗三分一否決權仲有乜嘢淨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞