立法會表決通過修改《議事規則》決議案

462 回覆
45 Like 421 Dislike
到呢刻 究竟可以做d咩野 又感受唔到有下一次大型抗爭運動
共業
明明係糧油兩條友玩出火被人DQ, 之後政府再順勢搞埋其他4個 , 兩隻不學無術小學雞搞成咁都仲可以怪飯民

不如話係黃毓民玩宣誓先

毓民無玩過火 無掂到人地底線
糧油玩辱華,搞到大部分香港人都唔橕佢地,又解釋唔到辱華同港獨有何關係,理據無,民氣支持又無,政府梗係肆無忌彈啦

係呀係呀
講撚到政府唔會主動搞鳩你

好心你咪撚咁天真啦
行禮如儀左三十年既飯民
一直都俾政府蠶食緊佢地既資源同政治力量

弱智就唔好同人傾政治啦

就算民主派係咁多年都爭取唔到乜 都無將個局勢搞到今日咁嚴峻 呢樣野係人都睇到啦 本土班7頭柒左仲死橕

人唔笑狗都吠

屌 根本係民主派嘅共業
明明係糧油兩條友玩出火被人DQ, 之後政府再順勢搞埋其他4個 , 兩隻不學無術小學雞搞成咁都仲可以怪飯民

不如話係黃毓民玩宣誓先

毓民無玩過火 無掂到人地底線
糧油玩辱華,搞到大部分香港人都唔橕佢地,又解釋唔到辱華同港獨有何關係,理據無,民氣支持又無,政府梗係肆無忌彈啦

係呀係呀
講撚到政府唔會主動搞鳩你

好心你咪撚咁天真啦
行禮如儀左三十年既飯民
一直都俾政府蠶食緊佢地既資源同政治力量

弱智就唔好同人傾政治啦

就算民主派係咁多年都爭取唔到乜 都無將個局勢搞到今日咁嚴峻 呢樣野係人都睇到啦 本土班7頭柒左仲死橕

戇鳩仔😂
九七淪陷到而家一直都係溫水煮蛙
有冇本土派, 2047都係會變得咁嚴峻
冇可能會變返好

你係都要拎本土牌來做擋箭牌又如何

白偉俊

梁耀忠點撚解唔dq大口狗?

驚條撚咩 夠鐘happy hour la TGIF

屌 根本係民主派嘅共業

最灰心既係 即使黎多一次初二事件 又或者係比初二猛烈10倍既事件 都好似唔會有任何改善
好一場精彩嘅大龍鳳,屌你老母,澳門化
搞到今時今日咁 個責任就全部去晒民主派度 原來本土派就咩都無錯無責任

收皮啦你老母

出緊旺角 邊度要人
但唔投泛民可以投咩
其實到呢一刻,點解啲人仲未發覺民主黨成員係共產黨間諜?
冇輸道! !百倍奉還

忍到笑果下好野
冇輸道! !百倍奉還

忍到笑果下好野

聽到打冷震

出緊旺角 邊度要人

旺角開始多人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞