連尼住你咁鋪處理唔好等步膠登後塵

491 回覆
1471 Like 89 Dislike
如果僅係為左冇廣告就返去
同為左蛇齋餅糭投民建聯有咩分別?

就係驚d on9返去搞到lihkg無晒人
連尼住呢d時候咪要出黎回應同做野囉
唔係捱打啊嘛

一邊話擔心連登俾人搶人
一邊話連登賺唔賺錢wfc,最緊要個討論區快

究竟你係精神分裂定扮儍做舊登打手?
你走啦司徒奈奈
你以為你係邊撚個呀
咪有VIP去廣告囉 不過值唔值咁解啫

一個月23蚊你買 ?
我地用hkg+嗰陣先幾錢

人地仲有無pm
我地有?

比錢都唔係問題,但都唔係咁離譜
屌你老母貴撚過Google雲端100gb
即係你倒啲屎比我然後要我比錢幫我掃番

食飯唔知米貴

你講緊價錢問題,我就針對返呢點答返你,點解高登可以做到咁絕免廣告,連登就要一個月$23。

咪訂得太貴囉
你相信連尼住會蝕住做?

就係驚d on9返去搞到lihkg無晒人
連尼住呢d時候咪要出黎回應同做野囉
唔係捱打啊嘛

想問吓連囝同望遠你哋跟住落嚟會做啲咩嚟反擊?
https://lihkg.com/thread/490286/page/1

無回應

你個post岩岩先開咋wor

你講緊價錢問題,我就針對返呢點答返你,點解高登可以做到咁絕免廣告,連登就要一個月$23。

咪訂得太貴囉
你相信連尼住會蝕住做?

上面咪答咗你點解咁貴囉,唉爬文啦好嗎?
可唔可以認真睇吓我啲reply至討論?
都唔明有咩好嘈
老實講廣告又唔係真係好多
人哋都要賺錢㗎大佬
你真係唔想睇到咪俾廿蚊囉
咁大個人唔係比唔起呀?

你估hkg+一年啊
佢一個月23唔係趕客

我係站會員角度俾意見
你又唔係既得利益者
連尼住賺唔賺錢 賺幾多錢
我相信大部分巴打根本唔會care
我地關心嘅係討論區質素 速度 廣告etc

每個人重視既野都唔同

好似我當初唔撚上高登 唔係因為ban ac (我ac一路都仲用得)
而係時事台一路比"太多" 熱狗青狗+泛民互咬
1個無聊到核爆既fb消息就起碼3路人馬各開1個post 自吹自擂

連登唔係無熱狗青狗個d係度
但係佢地大部分都縮係政事台 我話撚之佢地
(當然都仲有一d成日走出黎 但可能我blk左睇唔到)

速度lihkg 不嬲大勝

廣告
我an機無裝adblock 都係得底個條banner 就算有係回覆中夾住都唔會一hi到就彈我去webpage
我基本上好少hi中 自己hi中 一次半次我當自己問題
但高登不論an版/m.web版 我就算手指係電話正中間 廣告係最底
明明同個廣告隔九杖遠 佢都當我hi到個廣告
我之前都唔知幫早洩條仆街"被"禁左幾多下

作為一個論壇 有基本廣告存在 我真係唔介意 成個商業社會都係咁run
一次半次咪當hi撚到囉 睇av adblock都block唔哂成鳩日會彈popout啦
但高登係連觸控個part都寫唔撚好 明明無hi到 都當我hi到 真係火都黎
有廣告唔係問題
問題係跌粒塵落去都會開撚左個廣告
煩撚到閪
仲有說好的神秘台呢
開到2076都未開到
都唔明有咩好嘈
人哋都要賺錢㗎大佬
咁大個人唔係比唔起呀?

你估hkg+一年啊
佢一個月23唔係趕客

咪講咗HKG+ 佢個cache server 只係純綷讀取高登資料
成本都唔同

樓豬你繼續選擇性失明根本無辦法討論到落去

有好多巴打都話為咗想有高質少少嘅討論而回家,你又點睇?

乜啲低質user唔係邊度多人就去邊咩?

華生
熱登算鳩數啦,一入到去,仆你個街,仲少人過熱血時報Chatroom嘅
連仔 整番個pm功能好唔好 唔好再坐以待斃啦

你都覺啊le
成日要留telegram黎當pm用
今時今日仲有論壇討論區無pm功能
咪有VIP去廣告囉 不過值唔值咁解啫

一個月23蚊你買 ?
我地用hkg+嗰陣先幾錢

人地仲有無pm
我地有?

比錢都唔係問題,但都唔係咁離譜
屌你老母貴撚過Google雲端100gb
即係你倒啲屎比我然後要我比錢幫我掃番

一個月23蚊有幾離譜?你電話月費幾錢?買部電話幾錢?人地買domain租server維護人工唔洗錢?都唔係強制性收啦,唔收你錢睇返小小廣告有咩問題先?
你拎google呢啲大公司黎比有咩意思?仲要服務唔同。你比較都搵個好啲既例子啦⋯⋯

咪訂得太貴囉
你相信連尼住會蝕住做?

上面咪答咗你點解咁貴囉,唉爬文啦好嗎?

點解唔掉番轉諗點解舊燈可以做到冇廣告, 你估方丈會肯蝕錢?

點解你唔可以爬下文先?
上面我講嘅嘢其實已經有答到你呢個問題
咁你老母咩
死過去啦你
熱登算鳩數啦,一入到去,仆你個街,仲少人過熱血時報Chatroom嘅

要人番去,最低限度要將政黨互屌post搬哂去另一個台先
都唔明有咩好嘈
人哋都要賺錢㗎大佬
咁大個人唔係比唔起呀?

你估hkg+一年啊
佢一個月23唔係趕客

咪講咗HKG+ 佢個cache server 只係純綷讀取高登資料
成本都唔同

樓豬你繼續選擇性失明根本無辦法討論到落去

我咪答左你貴囉
你肯課金等於大部分人肯課
係咪要學d on9開投票po睇下23蚊一個月平定貴啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞