連尼住你咁鋪處理唔好等步膠登後塵

491 回覆
1471 Like 89 Dislike
玩完5p壇要返屋企啦 牙祖等緊我地
https://www.alexa.com/siteinfo/hkgolden.com
自己睇啦,

lihkg有左之後就直插,反彈上黎時hk無升到反為大陸入黎就爆升到兩成,傻都估到咩事

高登關公真係識好多「朋友」連大陸咩人上都知
成日叫人回家個班起下底睇下係乜人啦

又會咁啱係低位反彈,咁齊心大陸班人同一時間開始睇高登?之前唔睇?

睇埋香討

高登同HKDISCUSS有咩分別?
有呀

咪少人版嘅HKDISCUSS囉

鬥買流量之嘛

咁我上香討ok la
人哋都係買流量啫
D廣告唔會去刻意留意
老老柒柒,完全唔打算比錢所以有廣告都算
無去過支那無打過支那字無上d支那網
係咁出d比支那人睇嘅廣告我係做乜撚嘢

正常廣告我當睇唔到就算,呢d係乜撚嘢嚟
成班喺度討論舊登個app有幾好用之餘
重有冇諗過個server嘅問題?
畀少少甜頭就即刻話回家回家
點解舊登個server屄到仆街都可以冇人討論

依點你要問google

依點你要問google

Google 會依據許多因素顯示個人化廣告,例如您瀏覽的網站類型或安裝的行動應用程式。

影響個人化的因素

Google 向您放送廣告時會考慮多種因素,包括:
您瀏覽的網站類型,以及您在裝置上安裝的行動應用程式
您瀏覽器的 Cookie 和 Google 帳戶中的設定
您瀏覽的網站和應用程式是否來自透過 Google 打廣告的商家
您在其他裝置上的活動
您先前與 Google 廣告或廣告服務的互動
您的 Google 帳戶活動和資訊

肯定用埋哂啲WE7 微信叫雞又唔認la

依點你要問google

Google 會依據許多因素顯示個人化廣告,例如您瀏覽的網站類型或安裝的行動應用程式。

影響個人化的因素

Google 向您放送廣告時會考慮多種因素,包括:
您瀏覽的網站類型,以及您在裝置上安裝的行動應用程式
您瀏覽器的 Cookie 和 Google 帳戶中的設定
您瀏覽的網站和應用程式是否來自透過 Google 打廣告的商家
您在其他裝置上的活動
您先前與 Google 廣告或廣告服務的互動
您的 Google 帳戶活動和資訊

肯定用埋哂啲WE7 微信叫雞又唔認la

咸濕仔
成班喺度討論舊登個app有幾好用之餘
重有冇諗過個server嘅問題?
畀少少甜頭就即刻話回家回家
點解舊登個server屄到仆街都可以冇人討論

牙祖已經努力改善 回家啦
https://www.alexa.com/siteinfo/hkgolden.com
自己睇啦,

lihkg有左之後就直插,反彈上黎時hk無升到反為大陸入黎就爆升到兩成,傻都估到咩事

高登關公真係識好多「朋友」連大陸咩人上都知
成日叫人回家個班起下底睇下係乜人啦

係囉
未有LIHKG之前又唔會有大陸fans
一出咗LIHKG之後成班大陸fans就湧晒入高登?
點解嘅?點解嘅?點解嘅?
連登仲未有pm功能
連狗搞幾耐呀 一直都話整 連個影都冇
連登仲未有pm功能
連狗搞幾耐呀 一直都話整 連個影都冇

你整公投要唔要PM我估都係五五波
多謝各位巴打絲打支持先

我地只係幾個普通人,背後無任何投資者,就連廣告 Sales Team 都冇,收入來源只係單靠 Google Yahoo Facebook,所有資源都係放哂去做開發同維護
雖然現階段未有能力完全免會員廣告,但我地會盡能力喺下個版本會員登入後適量減少廣告

另外好多新功能同埋之前大家建議嘅功能其實一路都有整緊,希望趕得到喺聖誕前可以出到
有競爭先有進步,我地會盡力做好自己,盡快完成計劃好咗嘅 roadmap

俾啲進度大家睇下先

新界面,回覆、引用通知,分台分類下一個更新就會有
進度都七成左右

多謝各位巴打絲打支持先

我地只係幾個普通人,背後無任何投資者,就連廣告 Sales Team 都冇,收入來源只係單靠 Google Yahoo Facebook,所有資源都係放哂去做開發同維護
雖然現階段未有能力完全免會員廣告,但我地會盡能力喺下個版本會員登入後適量減少廣告

另外好多新功能同埋之前大家建議嘅功能其實一路都有整緊,希望趕得到喺聖誕前可以出到
有競爭先有進步,我地會盡力做好自己,盡快完成計劃好咗嘅 roadmap

俾啲進度大家睇下先

進度都七成左右

可唔可以有實際功能:pm

呢個真 感受唔到有好實際既新功能

都係d唔太等駛既野

利申:俾左錢買vip留係度既傻仔
Btw 每次話連狗收錢 就實有it狗走出黎話server唔洗錢呀

到有人問實際成本 成班it狗一係收嗲一係作到大一大

再下一個版本就係做PM,但一定有一個機制去防止濫用!

聽住先
多謝各位巴打絲打支持先

俾啲進度大家睇下先

進度都七成左右

認真,連仔睇下站務台巴打們既訴求,有好多你地都冇理
好似神秘台咁,人地求左半年,成千正評你都唔理
就算唔開都比個回應啊

同埋,親多啲民,得閒出黎講下個壇點點點,搞下公投睇下加咩新功能
咁先可以挽回人心啊
多謝各位巴打絲打支持先

俾啲進度大家睇下先

進度都七成左右

適量減少廣告
即係減少10%?
未來新版本會適量減少廣告
但對上個次大改版先"適量"增加左廣告出現次數喎
多謝各位巴打絲打支持先

俾啲進度大家睇下先

進度都七成左右

認真,連仔睇下站務台巴打們既訴求,有好多你地都冇理
好似神秘台咁,人地求左半年,成千正評你都唔理
就算唔開都比個回應啊

同埋,親多啲民,得閒出黎講下個壇點點點,搞下公投睇下加咩新功能
咁先可以挽回人心啊

開埋偶像台呀
咁jpop/kpop post 掉晒入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞