連尼住你咁鋪處理唔好等步膠登後塵

491 回覆
1471 Like 89 Dislike
開係時事台係因為真係大件事
高登個app永久無廣告擺明針對住lihkg黎打

我已經忍夠呢d廣告
adblock有d都會block漏

麻煩你開vip無廣告
唔係唔好怪人回家
連尼住 記住有競爭先有進步
我地好多真心想留係度唔想返高登
但唔代表我地唔可以兩登一齊上
麻煩你出黎解下話
Bye 唔送
以為有個新app無廣告會好d啦
屌,個邊無人既
咪有VIP去廣告囉 不過值唔值咁解啫
咪有VIP去廣告囉 不過值唔值咁解啫

一個月23蚊你買 ?
我地用hkg+嗰陣先幾錢

人地仲有無pm
我地有?
做咩啫你
做咩啫你

想連檸仔做好d留係度囉
兩個競爭得益咪我地班user囉
用adblock咪得
用adblock咪得

on9
最撚煩係下面條廣告
一hi到就彈去開browser
用adblock咪得

用左 故意熄左佢話俾連尼住知太多廣告令人反感
一個月23蚊太貴 買adblock都無人想買vip囉
雖然有d廣告adblock仲會block漏或者block唔到
膠登app夠冇廣告,關咩事
連生唔收廣告費食西北風啊?垃圾25狗

我完全無諗住返過去
從hkg+轉lihkg之後 上高登次數少於20次
lihkg做唔好無晒人 要d廣告留俾你自己睇飽佢啦
高登無廣告又點
問題係值唔值

就算高登個邊
每日登入夠1個月 有30蚊回贈我都唔撚會上呀

lihkg死左 咪最多唔上香港forum囉
人地非牟利,體諒下
高登無廣告又點
問題係值唔值

就算高登個邊
每日登入夠1個月 有30蚊回贈我都唔撚會上呀

lihkg死左 咪最多唔上香港forum囉

唔係話想返高登
係人地無廣告呢點針住lihkg黎打
咁連尼住係咪要做d野回應呢?
打沈左連登未出返廣告囉 你估高登唔落廣告點有經費

所以咪話佢地競爭得益嘅係我地班會員囉
而家我幫緊大家爭取留係lihkg多d利益你地做咩起晒鋼
如果僅係為左冇廣告就返去
同為左蛇齋餅糭投民建聯有咩分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞