連尼住你咁鋪處理唔好等步膠登後塵

491 回覆
1471 Like 89 Dislike
咪有VIP去廣告囉 不過值唔值咁解啫

一個月23蚊你買 ?
我地用hkg+嗰陣先幾錢

人地仲有無pm
我地有?

Ching知吾知server要錢牙
連囝鬼會理你
不過搞唔好都唔會番高登,最多連登都唔上
如果僅係為左冇廣告就返去
同為左蛇齋餅糭投民建聯有咩分別?

有好多巴打都話為咗想有高質少少嘅討論而回家,你又點睇?
人地非牟利,體諒下

體諒佢 邊個體諒我地成日hi錯跳廣告出黎?
就算高登賺少咗錢,人哋背靠 fevaworks,根本唔會話需要太擔心夠唔夠錢營運嘅問題,同LIHKG難以比較。
咪撚拎連登同膠登比啦
膠登至少都唔會有5p仔

有好多巴打都話為咗想有高質少少嘅討論而回家,你又點睇?

1. 如果有'高質'討論就轉軚,咁睇報紙係咪要睇01?

2. 高登bam鳩啲打手先算

難得連登依家真係bam得到啲五毛收儉

再講依家點睇連登都高質過高登幾皮
都唔明有咩好嘈
老實講廣告又唔係真係好多
人哋都要賺錢㗎大佬
你真係唔想睇到咪俾廿蚊囉
咁大個人唔係比唔起呀?

一個月23蚊你買 ?

人地仲有無pm
我地有?

我緊係知 咁知又點
人地高登唔洗錢啊 咪一樣要
點解佢做到永久無廣告
而我地就要睇廣告幫連尼住賺錢?
你當我地係宣傳易啊
笑撚左 到時高登有返ad 唔好喊
都唔明有咩好嘈
老實講廣告又唔係真係好多
人哋都要賺錢㗎大佬
你真係唔想睇到咪俾廿蚊囉
咁大個人唔係比唔起呀?

一個月23蚊你買 ?

人地仲有無pm
我地有?

我緊係知 咁知又點
點解佢做到永久無廣告
你當我地係宣傳易啊

林早洩都有人信

一個月23蚊你買 ?

人地仲有無pm
我地有?

我緊係知 咁知又點
點解佢做到永久無廣告

你當我地係宣傳易啊

我上面咪答咗你點解人哋做到咁
當然只係個人推測
信唔信就自便啦
日日話返去, 咁返得未
次次話返冇人跟又留低
次次話走都唔係走, 俾著我都唔撚理你地啦, 諗下邊到可以加多幾個廣告仲好

就係驚d on9返去搞到lihkg無晒人
連尼住呢d時候咪要出黎回應同做野囉
唔係捱打啊嘛
連囝鬼會理你
不過搞唔好都唔會番高登,最多連登都唔上

逼佢做得更好
連仔 整番個pm功能好唔好 唔好再坐以待斃啦

就係驚d on9返去搞到lihkg無晒人
連尼住呢d時候咪要出黎回應同做野囉
唔係捱打啊嘛

想問吓連囝同望遠你哋跟住落嚟會做啲咩嚟反擊?
https://lihkg.com/thread/490286/page/1

無回應
人地非牟利,體諒下

體諒佢 邊個體諒我地成日hi錯跳廣告出黎?

自己手殘仲咁大聲
我冇用過ad block都唔會hi到
上面咪有人解釋過囉點解要有廣告同埋點解vip咁貴囉
下邊條廣告bar真係好趕客

成日hi到就飛出去

睇返原來一個禮拜hi到成三十幾個廣告
下邊條廣告bar真係好趕客

成日hi到就飛出去

睇返原來一個禮拜hi到成三十幾個廣告

連囝佢哋根本就唔抗拒你哋用adblock...

一個月23蚊你買 ?

人地仲有無pm
我地有?

比錢都唔係問題,但都唔係咁離譜
屌你老母貴撚過Google雲端100gb
即係你倒啲屎比我然後要我比錢幫我掃番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞