連尼住你咁鋪處理唔好等步膠登後塵

491 回覆
1471 Like 89 Dislike
老老柒柒,完全唔打算比錢所以有廣告都算
無去過支那無打過支那字無上d支那網
係咁出d比支那人睇嘅廣告我係做乜撚嘢

正常廣告我當睇唔到就算,呢d係乜撚嘢嚟

依點你要問google

Google 會依據許多因素顯示個人化廣告,例如您瀏覽的網站類型或安裝的行動應用程式。

影響個人化的因素

Google 向您放送廣告時會考慮多種因素,包括:
您瀏覽的網站類型,以及您在裝置上安裝的行動應用程式
您瀏覽器的 Cookie 和 Google 帳戶中的設定
您瀏覽的網站和應用程式是否來自透過 Google 打廣告的商家
您在其他裝置上的活動
您先前與 Google 廣告或廣告服務的互動
您的 Google 帳戶活動和資訊

肯定用埋哂啲WE7 微信叫雞又唔認la

咸濕仔

仔你老母
就係無裝呢d on9嘢,無上支那網,淘寶都無,咁都要出支那ver先r撚哂頭
你地自己用開唔代表個個都會用

係咪直情冇開廣告個人化搞到google鳩掟廣告比你?

深水埗明哥都要收20蚊

樓主會唔會從窮人嘅角度叫佢唔好收錢

明哥會派
如果我真係窮人一定想色免費架啦
人性如此

咪即係覺得23蚊貴,又酸人賺錢d死窮撚囉
放抵部電話,讀多d書賺多d錢啦

你人身攻擊夠未
我話你地護主就係咁話我窮撚無腦
我係澳洲做老闆係咪又要話你知啊
狗眼看人低 blocked

一隻手掌拍唔響,係你唔啱老屈人護主先,打和啦,扑乜鬼人...

我叫人唔好護主叫人身攻擊?
討論最忌人身攻擊 會變成對人不對事
呢d郁d話人窮撚根本無幫手解決問題 而係制造更多話題

雙登仔最叻就係人身攻擊

好彩係講緊雙登
姐係冇膠登份
拎膠登呢個屎坑同連登比會唔會太睇得起佢

膠登裡面嘅制度唔係就係你哋想要嘅嘢嚟咩
中間碌有廣告咪算 下面條垃圾bar真係

個人認為呢度都係步膠登後塵 係時候回家了
林早逝都有人信 新會然?
因為廣告問題就返去高登俾人睇唔起、俾早洩當狗咁撚?

由高登轉去連登既,大部份都係為左報復早洩,為左一啖氣

少少甜頭就要人返去?你想做狗咋,大把人唔想

上過高登未,未有連登之前嗰邊啲廣告咪仲多

因為廣告話番去果D一係新會然一係假膠
女夜鬼 電話開AC一人一post 岩岩連登開壇口講言論自由然後亂鳩咁bam人都仲歷歷在目

因為廣告話番去果D一係新會然一係假膠
女夜鬼 電話開AC一人一post 岩岩連登開壇口講言論自由然後亂鳩咁bam人都仲歷歷在目

其實好少人會在意呢啲嘢
當初過檔連登都只係因為嗰邊冇app好用同多廣告
當時見到好多連登仔都係咁講
以為有個新app無廣告會好d啦
屌,個邊無人既

放心啦依到好多人話返去
屌,個邊無人既

放心啦依到好多人話返去

過去睇一睇都冇特別多人
屌,個邊無人既

無人好過呢邊成班垃圾

高登啲廣告多到唔用adblock係可以唔洗上
回家吧
邊邊好咪去邊囉 百貨應百客 你估呢到真係屋企咩
邊到方便咪去邊 吹水地來姐 雖然高登人流小 但呢邊都係小學雞多
回家吧

回家吧我沒有辦法
如果僅係為左冇廣告就返去
同為左蛇齋餅糭投民建聯有咩分別?

有好多巴打都話為咗想有高質少少嘅討論而回家,你又點睇?

呢個只係佢地希望,你估真係高質d咩

佢之前個app,啲全版+彈出 ads用咗adblock都扑唔哂,就算扑到都一拗夾硬彈個白色框出嚟,用過就明我講乜。
邊邊好咪去邊囉 百貨應百客 你估呢到真係屋企咩
邊到方便咪去邊 吹水地來姐 雖然高登人流小 但呢邊都係小學雞多

嗱,樓上巴打睇到啦,多數人根本唔會理乜乜女夜鬼,乜乜613事件,佢哋都好現實
而家高登真係無人流,

佢之前個app,啲全版+彈出 ads用咗adblock都扑唔哂,就算扑到都夾硬彈個白色框出嚟,用過就明我講乜。
而家高登真係無人流,

得罪講句,開始多返唔少,相信會越嚟越多人返老家,就算幾憎早洩都好都要接受事實,唔好自我感覺唔好、自欺欺人
23蚊唔係都比唔起下嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞