連尼住你咁鋪處理唔好等步膠登後塵

491 回覆
1471 Like 89 Dislike
嘈咩姐 本是同根生
生性啦 返牙祖度啦

你講緊價錢問題,我就針對返呢點答返你,點解高登可以做到咁絕免廣告,連登就要一個月$23。

咪訂得太貴囉
你相信連尼住會蝕住做?

咪on9啦 高登咩規模呀?連登開左一年咋,收入都唔同啦
姐係連登好似啲小店咁 高登就係連鎖餐廳 小店要賣貴啲維持生計明唔明呀

佢淨係識好單純咁覺得LIHKG收得貴,總之收得貴就係唔得,而忽視高連兩者差別。

唔係忽視
而係連尼住收入呢點唔應該係普通會員關心嘅問題

點解'唔應該係'?
香港政治中立既論壇有幾多個?
想哩啲中立論壇可以持續經營好正常吧

因為優先關心討論區質素囉
真係唔掂時大把人肯課金支持啦

換言之即係要控制會員言論?
要BAM小學雞、五毛?

你又有咩提議?

高登app有廣告喎

唔係呢個,出咗新架啦

我啱啱先down返
就係見佢出post講完先down返

高登app有廣告喎

係呢個

https://goo.gl/dE7us9
嘈咩姐 本是同根生
生性啦 返牙祖度啦

返你死人頭
全部返晒去牙祖又會變返以前咁
成班乞兒

高登app有廣告喎

新APP呀哥仔
同埋要LOGIN呀...

Login咗...

高登app有廣告喎

係呢個

https://goo.gl/dE7us9

thanks巴打
機界 = 牆頭草

返到去高登都唔慌有好日子過...
一個月23蚊都貴,你咪翻去囉
你想用好d forum,就要比貴d,等價交換唔係唔知啊

咪訂得太貴囉
你相信連尼住會蝕住做?

咪on9啦 高登咩規模呀?連登開左一年咋,收入都唔同啦
姐係連登好似啲小店咁 高登就係連鎖餐廳 小店要賣貴啲維持生計明唔明呀

佢淨係識好單純咁覺得LIHKG收得貴,總之收得貴就係唔得,而忽視高連兩者差別。

唔係忽視
而係連尼住收入呢點唔應該係普通會員關心嘅問題

點解'唔應該係'?
香港政治中立既論壇有幾多個?
想哩啲中立論壇可以持續經營好正常吧

因為優先關心討論區質素囉
真係唔掂時大把人肯課金支持啦

換言之即係要控制會員言論?
要BAM小學雞、五毛?

你又有咩提議?

講波佬一定要踢得叻過球員先有資格講野?
我指出問題 而且大部分評分會員都正評
已經俾左答案你啦
你想討論上面你講嘅問題自己開po啦
我同其他巴打先入去俾意見

而家連登成埋5P 中小學雞
好forum? 邊撚到好呀睇過 仲好意思話等價交換

咪講左人地針住lihkg多廣告黎打話自己永久無廣告
定左23就唔可以降價?
你有無站係普通user立場諗
唔係個個都死忠支持lihkg
可以兩邊上或者回家

針住LIHKG 無大水喉嚟打,所以LIHKG都應該要減價甚至免費?咁搞法LIHKG實快過高登執笠

定出啲用戶自行調整睇幾多廣告然後畀幾多錢嘅VIP計劃?

我地唔係老細
唔需要優先幫連尼住諗埋點幫佢賺錢
不在其位 不謀其事

咁你做乜開post?
有冇發覺你講野同你開post講既野自相矛盾?

佢想屌, 又要扮中立, 你意見唔同就護主

好瀟灑d回家就回家, 成班人響度嘈乜
中咩立 我站係一般用家立場

一般用家都要考慮一下個server營運架
唔係就好似台論咁樣啲post冇曬又嘈到拆天

就好似啲人落街食野 啲野食無曬咁樣
就用顧客嘅角度狂屌 個餐廳係有責任
但係有冇考慮過係貨源失收個啲問題呢?
剩係諗到自己剩係用自己角度去睇事咪搞到個討論質素咁差囉

我咪答左你貴囉
你肯課金等於大部分人肯課
係咪要學d on9開投票po睇下23蚊一個月平定貴啊

上面講咗,連囝佢哋根本唔抗拒你哋用adblock。
俾定唔俾,純粹自願,喊打喊殺咁唔知為乜。

咪講左人地針住lihkg多廣告黎打話自己永久無廣告
定左23就唔可以降價?
你有無站係普通user立場諗
唔係個個都死忠支持lihkg
可以兩邊上或者回家

針住LIHKG 無大水喉嚟打,所以LIHKG都應該要減價甚至免費?咁搞法LIHKG實快過高登執笠

定出啲用戶自行調整睇幾多廣告然後畀幾多錢嘅VIP計劃?

我地唔係老細
唔需要優先幫連尼住諗埋點幫佢賺錢
不在其位 不謀其事

你唔提出啲建議噉人哋有咩方向諗?
大佬,唔係擺低句"人免費,所以我都要免費"就算㗎
而家解釋咗咁多話畀你知冇可能好似高登噉免費,噉你咪提出另一啲你自己可以接受嘅方案囉

咪提左一係平 一係少d廣告
幫連尼住諗埋點樣開源節流
幫佢幫埋marketing好無
機界 = 牆頭草

返到去高登都唔慌有好日子過...

咪玩啦,唔會返高登

而家連登成埋5P 中小學雞
好forum? 邊撚到好呀睇過 仲好意思話等價交換

問翻你,咁你覺得邊到好過連登?
番去lu
有閪所謂咩,唔明廣告有幾影響你,唔通真係搞手打個和,最緊要開心
有新forum都唔會再返,有心返當初唔會咁有心谷連登啦,當初連登個時事台成個死城咁
唔好同我講23蚊唔值,冇錢就冇錢啦,當你月月100k睇你仲會唔會咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞