連尼住你咁鋪處理唔好等步膠登後塵

491 回覆
1471 Like 89 Dislike
廣告少事啦
最大問題係呢度d人水平低呀

唔覺
起碼高過而家嘅高登
都唔明有咩好嘈
老實講廣告又唔係真係好多
人哋都要賺錢㗎大佬
你真係唔想睇到咪俾廿蚊囉
咁大個人唔係比唔起呀?

廣告唔係問題,唔好落影片得唔得

用adblock啦,講到口臭啦,連住尼冇bam過你哋用adblock呀,係你哋自願俾錢人賺

佢不斷更新D廣告搞到成日adblock失效
同埋adblock block唔哂

admin講過好多次,廣告係google佢哋自己更新,adblock 2.8.2我用到依家都扑得哂...
廣告少事啦
最大問題係呢度d人水平低呀

唔覺
起碼高過而家嘅高登

手足你仲細。。
都唔明有咩好嘈
老實講廣告又唔係真係好多
人哋都要賺錢㗎大佬
你真係唔想睇到咪俾廿蚊囉
咁大個人唔係比唔起呀?

你估hkg+一年啊
佢一個月23唔係趕客

咪講咗HKG+ 佢個cache server 只係純綷讀取高登資料
成本都唔同

樓豬你繼續選擇性失明根本無辦法討論到落去

我咪答左你貴囉
你肯課金等於大部分人肯課
係咪要學d on9開投票po睇下23蚊一個月平定貴啊

上面講咗,連囝佢哋根本唔抗拒你哋用adblock。
俾定唔俾,純粹自願,喊打喊殺咁唔知為乜。

咪講左人地針住lihkg多廣告黎打話自己永久無廣告
定左23就唔可以降價?
你有無站係普通user立場諗
唔係個個都死忠支持lihkg
可以兩邊上或者回家

咁你有無諗過23蚊點黎呀?一味話貴?有無了解過成本點黎呀?不過你叫啲小店賣野食賣到好似m記23蚊餐咁平黎反擊啦
講野之前用下腦先啦

人身攻擊前自己用下腦至真
你唔係統治階層唔係既得利益者幫咩連尼住諗賺錢姐
佢賺幾多關你撚事啊
你覺得23蚊平咪買囉
事實係大把人嫌貴
自己開po睇下幾多人課左金做vip囉

印象中真係有唔少小學雞自貼買咗VIP,求其碌下個POST都見到幾張課咗一年VIP嘅圖

你估hkg+一年啊
佢一個月23唔係趕客

咪講咗HKG+ 佢個cache server 只係純綷讀取高登資料
成本都唔同

我咪答左你貴囉

定左23就唔可以降價?
可以兩邊上或者回家

針住LIHKG 無大水喉嚟打,所以LIHKG都應該要減價甚至免費?咁搞法LIHKG實快過高登執笠

定出啲用戶自行調整睇幾多廣告然後畀幾多錢嘅VIP計劃?

我地唔係老細
唔需要優先幫連尼住諗埋點幫佢賺錢
不在其位 不謀其事
果陣求vip果陣又話一個月百鳩幾萬都g持
而加廿幾蚊一個月就嘈生曬
屌你連登仔唔係個個月入百幾萬架咩
廿蚊食個飯都冇撚左喇
陣窮酸味出撚曬黎
連登太多小學雞 5p狗同emoji撚
仲有啲死人廣告
連狗拆唔掂就回家
啲廣告真係好勁, 開左半個鐘, 流量巳經用左百幾mb , 仲勁過Facebook

啱啱醒起,我唔記得講, 我巳經開左advblock

成本都唔同

我咪答左你貴囉

定左23就唔可以降價?
可以兩邊上或者回家

針住LIHKG 無大水喉嚟打,所以LIHKG都應該要減價甚至免費?咁搞法LIHKG實快過高登執笠

我地唔係老細
不在其位 不謀其事

咁你做乜開post?
有冇發覺你講野同你開post講既野自相矛盾?

你估hkg+一年啊
佢一個月23唔係趕客

成本都唔同

我咪答左你貴囉

定左23就唔可以降價?
可以兩邊上或者回家

我地唔係老細
不在其位 不謀其事

你咁樣一味話人收得貴,純粹憑個人感覺嚟討論,其實冇乜討論價值可言
啲廣告勁敏感

你講緊價錢問題,我就針對返呢點答返你,點解高登可以做到咁絕免廣告,連登就要一個月$23。

咪訂得太貴囉
你相信連尼住會蝕住做?

咪on9啦 高登咩規模呀?連登開左一年咋,收入都唔同啦
姐係連登好似啲小店咁 高登就係連鎖餐廳 小店要賣貴啲維持生計明唔明呀

佢淨係識好單純咁覺得LIHKG收得貴,總之收得貴就係唔得,而忽視高連兩者差別。

唔係忽視
而係連尼住收入呢點唔應該係普通會員關心嘅問題

點解'唔應該係'?
香港政治中立既論壇有幾多個?
想哩啲中立論壇可以持續經營好正常吧

因為優先關心討論區質素囉
真係唔掂時大把人肯課金支持啦

高登app有廣告喎

高登app有廣告喎

唔係呢個,出咗新架啦

高登app有廣告喎

新APP呀哥仔
同埋要LOGIN呀...

我咪答左你貴囉

定左23就唔可以降價?
可以兩邊上或者回家

我地唔係老細
不在其位 不謀其事

咁你做乜開post?

我意見俾左
想睇佢點拆

定左23就唔可以降價?
可以兩邊上或者回家

我地唔係老細
不在其位 不謀其事

咁你做乜開post?

佢想屌, 又要扮中立, 你意見唔同就護主

好瀟灑d回家就回家, 成班人響度嘈乜
中咩立 我站係一般用家立場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞