連尼住你咁鋪處理唔好等步膠登後塵

491 回覆
1471 Like 89 Dislike
23蚊唔係都比唔起下嘛

可能佢哋覺得唔值得課金落LIHKG身上
走啦波台狗
係得波台狗咁撚煩
老老實實,唔計廣告 睇下連登post既質數同以前高登比真係差幾皮 衰過睇鄉土又唔好笑
老老實實,唔計廣告 睇下連登post既質數同以前高登比真係差幾皮 衰過睇鄉土又唔好笑

以前高登係幾耐之前嘅高登
其實有廣告有咩問題
走啦
留底啲垃圾喺連登到啦
Fevaworks係咩,power巴打可唔可以解釋下
如果僅係為左冇廣告就返去
同為左蛇齋餅糭投民建聯有咩分別?

有好多巴打都話為咗想有高質少少嘅討論而回家,你又點睇?

1. 如果有'高質'討論就轉軚,咁睇報紙係咪要睇01?

2. 高登bam鳩啲打手先算

難得連登依家真係bam得到啲五毛收儉

再講依家點睇連登都高質過高登幾皮

返高登咪就係唔想見到你依啲on9仔囉..知唔知自己講緊咩
Fevaworks係咩,power巴打可唔可以解釋下

我串錯字?
剩係講個 Server 同 Web 版
LIHKG 從來冇令人失望喎

唯一缺點真係 Andriod Apps
唔太好用 多廣告

VIP 又係班撚屌話多多都比
出左又話太貴 屌人老母
咁咪睇廣告囉

貪新鮮返高登真係冇人阻你
bye
An app唔係改到好似hkg+咁喇咩
你出錢開ser咪世界和平囉
又要無廣告又唔想比$23享受
講到自己好撚偉大幫大家爭取
明明就係自撚私想大家幫你爭取
又唔諗下人地營運成本
走吧啦 拉低哂啲人嘅質素

最好班投票狗同5p狗留晒喺度
Quality>quantity
又唔諗下人地營運成本

上個網洗撚幫你諗咁多呀
又唔見連狗有錢賺用返d錢落連登度?
賺果d佢自己袋咋
雖然廣告同pm呢啲問題係真,但係硬係覺得呢個po好多打手
我呢23蚊拎去課金唔好?
PM無
無得TAG返條友出黎,巴哈以前都無呢個功能,都出左
睇下同樣都係中文既討論平台
大陸百度貼吧果種都起碼有PM 有得TAG返人
巴哈都係
台仔最鍾意用既PTT都有站內信=PM
一個再唔好用既討論平台都有PM
睇下咩香討U汪果D
vip連一個pm功能都無,得d垃圾5毛先用得著既功能+免廣告
23為左免廣告?一個月?

咩窮味酸味,錢唔係咁哂

睇下果d咩pps/xx視頻果d vip睇片有高清係幾錢再黎討論下佢呢23蚊憑咩我要比佢?
叫佢開個神秘台又唔肯開
開左個壇就全撚部官方式回應--東拉西扯就係唔直接回應
求其比個回復話唔開/開都好

仲有大把可以做得更好

佢肯整返目前其他論壇有既功能
佢起價到一個月50$甚至100$,比佢又有幾閒

利申:手持700,
每個月課金玩game至少2400$,ps4,switch,steam大把game買完玩一日無玩
錢就係拎黎娛樂
PM無
巴哈都係

學reddit出個留言正負系統都俾連登囝玩好似FB咁跟風俾嬲嬲

如果再出埋哂回覆通知(高登新app而家出左) TAG
更加FB化
"whatsapp無人搵 有無好心人俾個通知小妹我 "
巴哈場外個到成堆都係咁
PM無
巴哈都係
台仔最鍾意用既PTT都有站內信=PM
一個再唔好用既討論平台都有PM
睇下咩香討U汪果D
vip連一個pm功能都無,得d垃圾5毛先用得著既功能+免廣告
23為左免廣告?一個月?

咩窮味酸味,錢唔係咁哂

睇下果d咩pps/xx視頻果d vip睇片有高清係幾錢再黎討論下佢呢23蚊憑咩我要比佢?
叫佢開個神秘台又唔肯開

仲有大把可以做得更好

每個月課金玩game至少2400$,ps4,switch,steam大把game買完玩一日無玩
錢就係拎黎娛樂

好撚老實
我就唔會返高登
紅登紅到咁,少人我就唔知,真係無返過去
但出賣會員既,你地鍾意比人出賣就返去

但係我要強調
連登想搵錢唔係咁搵,個vip功能根本就係for 5毛先用到
作為一個普通正常人,我望vip入面功能只覺得免廣告係有用,其他係完全無

就算pm功能加到落vip先用到我都覺得無所謂,
宜家乜柒都無想叫人買
擺明車馬係話比人知,一係就幫我買"廣告錢"一係就睇廣告

如果唔係返工得閒我真係唔會上連登,返到屋企都係打下飛機仲好
又唔諗下人地營運成本

咪係
講真連登同高登呢啲具影響力既forum
受到既攻擊同壓力肯定唔細
以前早洩有辦你睇啦
有啲咩要拎錢出黎打官司

人地高登有注資
web 版 apps版都大撚把廣告
老馮開個平台免費比你用咩
PM無
巴哈都係

學reddit出個留言正負系統都俾連登囝玩好似FB咁跟風俾嬲嬲

更加FB化
巴哈場外個到成堆都係咁

佢抄一半唔抄一半我先嬲
一係就純粹d做一個古老式既討論
搞到係又投票唔係又投票

咁既然宜家風氣都係咁,咁不如就開放埋pm,tag名功能
有時d認真討論想搵返個熱心師兄問都難
PM無
巴哈都係

更加FB化
巴哈場外個到成堆都係咁

佢抄一半唔抄一半我先嬲
搞到係又投票唔係又投票

快D走呀
一陣又俾人屌你講咩師兄 CHING
PM無
巴哈都係

更加FB化
巴哈場外個到成堆都係咁

佢抄一半唔抄一半我先嬲
搞到係又投票唔係又投票

咁咪睇廣告囉
我都睇緊
PM無
佢呢23蚊憑咩我要比佢?
叫佢開個神秘台又唔肯開

仲有大把可以做得更好

錢就係拎黎娛樂

分台幾時先出?如神秘台、kpop、jpop...

https://lihkg.com/thread/490267/page/13?ref=web&post=312
PM無
佢呢23蚊憑咩我要比佢?
叫佢開個神秘台又唔肯開

仲有大把可以做得更好

錢就係拎黎娛樂

分台幾時先出?如神秘台、kpop、jpop...

https://lihkg.com/thread/490267/page/13?ref=web&post=312

幾時至出PM功能?

https://lihkg.com/thread/490267/page/12?ref=web&post=291
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞