連尼住你咁鋪處理唔好等步膠登後塵

491 回覆
1471 Like 89 Dislike
如果僅係為左冇廣告就返去
同為左蛇齋餅糭投民建聯有咩分別?

就係驚d on9返去搞到lihkg無晒人
連尼住呢d時候咪要出黎回應同做野囉
唔係捱打啊嘛

一邊話擔心連登俾人搶人
一邊話連登賺唔賺錢wfc,最緊要個討論區快

究竟你係精神分裂定扮儍做舊登打手?

你做咩姐
一般用家就係咁嘅心態架啦
你咁想佢賺錢咪幫連尼住做義工囉
回家了 D廣告大到
知你要搵錢 你都理下用戶既感受呀
回家了 D廣告大到

知佢要搵錢咪比錢去廣告啦 又要免費又要有最佳享受呀?
鐘聲響起歸家的信號

廣告唔係多 但唔想睇到
都唔明有咩好嘈
老實講廣告又唔係真係好多
人哋都要賺錢㗎大佬
你真係唔想睇到咪俾廿蚊囉
咁大個人唔係比唔起呀?

廣告唔係問題,唔好落影片得唔得

唔係捱打啊嘛

一邊話擔心連登俾人搶人

你做咩姐

真係擔心連登俾人搶客,做義工有咩所謂?

你上高登就算無廣告,你留言咪一樣提供內容做義工

仲有上Facebook google ig都係做義工喎,係咪都唔用?

唔係捱打啊嘛

一邊話擔心連登俾人搶人

你做咩姐

$23都嘈到咁,睇嚟呢度好多巴打都窮過啲執紙皮婆婆
都唔明有咩好嘈
人哋都要賺錢㗎大佬
咁大個人唔係比唔起呀?

哩樣真
㩒中有聲好奶野
唔洗驚啦,大把小朋友無高登ac,都回家都回不了
打沈左連登未出返廣告囉 你估高登唔落廣告點有經費

咁到時咪番嚟囉有冇所謂
你哋咪有競爭有進步囉,佢哋鬥法得益永遠係消費者

好多on9係度護主
人地連尼住server一個月幾錢會係普通會員考慮嘅範疇咩
少d廣告就會蝕錢咁
無晒人好似高登咁有廣告都無人睇啦
回家了 D廣告大到

以後youtube 有半個鐘廣告都正常架
狗來亂咁吠
都唔明有咩好嘈
人哋都要賺錢㗎大佬
咁大個人唔係比唔起呀?

用adblock啦,講到口臭啦,連住尼冇bam過你哋用adblock呀,係你哋自願俾錢人賺

你講緊價錢問題,我就針對返呢點答返你,點解高登可以做到咁絕免廣告,連登就要一個月$23。

咪訂得太貴囉
你相信連尼住會蝕住做?

咪on9啦 高登咩規模呀?連登開左一年咋,收入都唔同啦
姐係連登好似啲小店咁 高登就係連鎖餐廳 小店要賣貴啲維持生計明唔明呀

佢淨係識好單純咁覺得LIHKG收得貴,總之收得貴就係唔得,而忽視高連兩者差別。

唔係忽視
而係連尼住收入呢點唔應該係普通會員關心嘅問題
當連登有大水喉射住嘅時候,你地就應該要驚,因為到時候立場一定會變,高登有辦你睇啦
都唔明有咩好嘈
人哋都要賺錢㗎大佬
咁大個人唔係比唔起呀?

用adblock啦,講到口臭啦,連住尼冇bam過你哋用adblock呀,係你哋自願俾錢人賺

佢不斷更新D廣告搞到成日adblock失效
同埋adblock block唔哂
打沈左連登未出返廣告囉 你估高登唔落廣告點有經費

咁到時咪番嚟囉有冇所謂
你哋咪有競爭有進步囉,佢哋鬥法得益永遠係消費者

好多on9係度護主
人地連尼住server一個月幾錢會係普通會員考慮嘅範疇咩
少d廣告就會蝕錢咁
無晒人好似高登咁有廣告都無人睇啦

唔啱聽就話人護主,你啲說話唔啱我聽,我有冇又屈你高登打手?
回家了 D廣告大到

以後youtube 有半個鐘廣告都正常架
狗來亂咁吠

講到咁仲邊有討論空間?唉回家啦你哋

你講緊價錢問題,我就針對返呢點答返你,點解高登可以做到咁絕免廣告,連登就要一個月$23。

咪訂得太貴囉
你相信連尼住會蝕住做?

姐係連登好似啲小店咁 高登就係連鎖餐廳 小店要賣貴啲維持生計明唔明呀

佢淨係識好單純咁覺得LIHKG收得貴,總之收得貴就係唔得,而忽視高連兩者差別。

唔係忽視

點解'唔應該係'?
香港政治中立既論壇有幾多個?
想哩啲中立論壇可以持續經營好正常吧
都唔明有咩好嘈
人哋都要賺錢㗎大佬
咁大個人唔係比唔起呀?

你估hkg+一年啊
佢一個月23唔係趕客

咪講咗HKG+ 佢個cache server 只係純綷讀取高登資料
成本都唔同

樓豬你繼續選擇性失明根本無辦法討論到落去

我咪答左你貴囉
你肯課金等於大部分人肯課
係咪要學d on9開投票po睇下23蚊一個月平定貴啊

上面講咗,連囝佢哋根本唔抗拒你哋用adblock。
俾定唔俾,純粹自願,喊打喊殺咁唔知為乜。

咪講左人地針住lihkg多廣告黎打話自己永久無廣告
定左23就唔可以降價?
你有無站係普通user立場諗
唔係個個都死忠支持lihkg
可以兩邊上或者回家

咁你有無諗過23蚊點黎呀?一味話貴?有無了解過成本點黎呀?不過你叫啲小店賣野食賣到好似m記23蚊餐咁平黎反擊啦
講野之前用下腦先啦

人身攻擊前自己用下腦至真
你唔係統治階層唔係既得利益者幫咩連尼住諗賺錢姐
佢賺幾多關你撚事啊
你覺得23蚊平咪買囉
事實係大把人嫌貴
自己開po睇下幾多人課左金做vip囉

咪訂得太貴囉
你相信連尼住會蝕住做?

唔係忽視

但正正係收得貴嘅原因之一

有好多巴打都話為咗想有高質少少嘅討論而回家,你又點睇?

呢個係會員質素問題
無可否認,高登一定比連登好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞