連尼住你咁鋪處理唔好等步膠登後塵

491 回覆
1471 Like 89 Dislike
回老家了
個邊真係無乜人
Btw 每次話連狗收錢 就實有it狗走出黎話server唔洗錢呀

到有人問實際成本 成班it狗一係收嗲一係作到大一大

留名學嘢
到左今時今日都冇人解釋到點樣取決先列為熱門post
抵啦等摺啦屌你老母

admin答過好多次啦喎

自己冇睇=冇人解釋到
啲跟風狗快啲返去高質討論區 慳返個block位咪仲好
https://www.alexa.com/siteinfo/hkgolden.com
自己睇啦,

lihkg有左之後就直插,反彈上黎時hk無升到反為大陸入黎就爆升到兩成,傻都估到咩事

高登關公真係識好多「朋友」連大陸咩人上都知
成日叫人回家個班起下底睇下係乜人啦
咪有VIP去廣告囉 不過值唔值咁解啫

一個月23蚊你買 ?
我地用hkg+嗰陣先幾錢

人地仲有無pm
我地有?

連登有pm不得了
瘋狂交配

好過四圍留tg,死入PM圍爐交配
樓主心態 真係中國人劣根性
我一蚊都唔會出 但你地要做到最好
要求多多 乜鳩都屌
一直話要走 又要連尼住回應
都要走 理得人地咁多
仲話幫其他人拎福利 你估個個好似你咁貪平
同 啲藝術家俾人壓價 講幫佢出名做宣傳有咩分別
你當自己邊個
https://www.alexa.com/siteinfo/hkgolden.com
自己睇啦,

lihkg有左之後就直插,反彈上黎時hk無升到反為大陸入黎就爆升到兩成,傻都估到咩事

又會咁啱係低位反彈,咁齊心大陸班人同一時間開始睇高登?之前唔睇?
我一蚊都唔會出 但你地要做到最好
要求多多 乜鳩都屌
都要走 理得人地咁多
你當自己邊個

樓主仲話自己係澳洲老闆,得啖笑
一蚊都唔會出 但你地要做到最好
要求多多 乜鳩都屌
都要走 理得人地咁多
你當自己邊個

完美表達香港人精神

如果連仔真係on9到跟對面免費冇廣告
肯定快過對面執啦
頭兩版全部都一分鐘內 成班不願面對
15hkd 一個月好貴咩

利申:已俾咗一年$,完全唔覺肉痛
自己睇啦,

又會咁啱係低位反彈,咁齊心大陸班人同一時間開始睇高登?之前唔睇?

睇埋香討

高登同HKDISCUSS有咩分別?
有呀

咪少人版嘅HKDISCUSS囉
先利申 果邊搞得好既話一定走

但呢邊一定唔會死 因為呢邊有好撚多細路仔係果邊無ac
佢有隻廣告好恐怖

平時廣告係 touch 掃走係唔會 click 入
佢有某啲廣告 一touch 點掃都會 click 入
我一開頭以為我部機壞左

呢啲廣告商應該比左好多錢
15hkd 一個月好貴咩

利申:已俾咗一年$,完全唔覺肉痛

係 唔痛
如果adblock同連狗一樣價錢
我都會選擇買Adblock
我介意多五毛打手多過多廣告
自己睇啦,

睇埋香討

高登同HKDISCUSS有咩分別?
有呀

咪少人版嘅HKDISCUSS囉

鬥買流量之嘛
23蚊都比唔起仲周圍同人講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞