連尼住你咁鋪處理唔好等步膠登後塵

491 回覆
1471 Like 89 Dislike
我覺得靠廣告費維持營運幾健康

高登打手五毛仲多過真user
d post同廣告有咩分別

高登之前有廣告 你地就屌鬼
而家就話健康

高登有無5毛我唔知 好耐無上
但你覺得依到無問題?
咪一樣多五毛
班鍵國on9仔關ching又係煩過西

先唔講呢度廣告少好多
以前高登半版廣告

再者宜家係比你揀
睇一塊banner仔定比$23
有選擇已經成件事唔同啦

早洩就係唔比你班傻閪選擇
出個垃圾apps你就用啦
有廣告你就睇啦

第三方apps? 趕盡殺絕
月費?咁撚麻煩不了
我收贊助錢好過收你班賤種錢
反正收$10你班賤民咪又係屌

講笑啊?
依到少廣告?
牙joe係抵撚死
但唔好講到依到無問題咁啦 肉鳩酸

同高登比呢度係少
你開個高登首頁黎睇下囉

我邊隻字話呢度冇廣告
只不過係可以接受同
個重點係有冇得選擇

而家人地app無廣告添 仲唔洗錢 你唔講
我話無問題 唔係無廣告 睇清楚

根本要憎一樣野 就可以無限發大黎講

而家兩邊都上 起碼高登少左班5p狗公
睇得幾舒服
剩係開ac
要isp+身份認證已經抵讚啦
杜絕分身打手

你老母高登比錢就入得
賤過公廁

on9仔連登acc 8蚊一個咋
公廁黎架

講緊宜家開ac要身份證
比錢唔係問題
係有冇多一關把守啲人開分身

當然你話買人身份證開我冇野好講

人唔笑狗都吠

Keyword: id generator
Fevaworks係咩,power巴打可唔可以解釋下

我串錯字?

唔係
你話高登可以用呢個賺錢,想知咩嚟

幾時有話佢用fevaworks搵錢
我係話佢背靠fevaworks

依家負責營運高登間公司叫ALIVE! MEDIA & COMMUNICATIONS LIMITED

呢間公司係fevaworks嘅子公司

我串錯字?

唔係

依家負責營運高登間公司叫ALIVE! MEDIA & COMMUNICATIONS LIMITED

fevaworks都唔識真係好打有限

而家就話健康

但你覺得依到無問題?
咪一樣多五毛

咩你地
我從來冇屌過廣告wor
我講五毛問題 你做乜又spin去廣告度

呢度有會然花唔時間對抗五毛
至少我係高登冇見過有人認真對待五毛問題

btw u were in my blocked user list
一入post以為咩事點解有廣告block唔到
嚇親我原來係cap圖

btw adhell2 block到連登d廣告
好多之前block左嘅五毛都成日叫人返高登....

成個高登都係同事感覺如何
好多之前block左嘅五毛都成日叫人返高登....

成個高登都係同事感覺如何

返高登啦,好掛住洪飛凡同熱狗水泥隊

我串錯字?

唔係

fevaworks都唔識真係好打有限

新會然
其實有廣告有咩問題

廣告有影片,食撚晒你啲流量

而家就話健康

但你覺得依到無問題?
咪一樣多五毛

高登時事台長期係一半政黨打手加五毛

哩度至少肯bam

當年有洗頭艇事件

高登直頭有殘體五毛係咁洗版

站務台屌哂鬼都唔理

牙連麻煩入一入黎 投訴 濕鳩塞鷗(#22858) 大量推沉底post

https://lihkg.com/thread/487837/page/3?ref=android

LIHKG @ Android

肯bam真係笑咗,見admin鋪頭叫佢覆下都唔肯

而家就話健康

但你覺得依到無問題?
咪一樣多五毛

高登時事台長期係一半政黨打手加五毛

哩度至少肯bam

當年有洗頭艇事件

高登直頭有殘體五毛係咁洗版

站務台屌哂鬼都唔理

牙連麻煩入一入黎 投訴 濕鳩塞鷗(#22858) 大量推沉底post

https://lihkg.com/thread/487837/page/3?ref=android

LIHKG @ Android

肯bam真係笑咗,見admin鋪頭叫佢覆下都唔肯

冇bam哩個但有bam其他
。牙Joe會出賣我地資料比百份
不了

實捉到你
高登以前個底咁黑
已經唔使再討論

由女夜鬼、耐唔耐就出現一次瘋狂無理鎖帳
到被傳admin睇到哂密碼 pm
仲有佢愛理不理既態度
名為無為而治,實則當你地賤民一樣
到到搞起左hkg+,直到而家連登出現,先令到佢急起直追
搞app, 整靚同方便翻啲介面, 聲明, 解鎖以前亂鎖既帳戶等等(一開頭仲理直氣壯咁出哂聲明 )

你地咪翻過去
最多咪平衡番 呢度仲會少啲五毛假膠小學雞(如果真係有人過去既話)

上 我就只會上呢度
高登以前個底咁黑
已經唔使再討論

由女夜鬼、耐唔耐就出現一次瘋狂無理鎖帳
到被傳admin睇到哂密碼 pm
仲有佢愛理不理既態度
名為無為而治,實則當你地賤民一樣
到到搞起左hkg+,直到而家連登出現,先令到佢急起直追
搞app, 整靚同方便翻啲介面, 聲明, 解鎖以前亂鎖既帳戶等等(一開頭仲理直氣壯咁出哂聲明 )

你地咪翻過去
最多咪平衡番 呢度仲會少啲五毛假膠小學雞(如果真係有人過去既話)

上 我就只會上呢度

挽留
🤭🤭
🤭🤭

追故mode有無得簡直接show晒全部
有時作者既文與文格左十幾頁碌到on99
同埋買左VIP有無其他特別功能
小家到 窮撚咪學人上討論區喇
所以話樓主呢d真係典形香港人
林早洩拎少少甜頭出黎就釣到
香港人就係自私 同 善忘
只要有少少利益 就唔記得哂林早洩之前做既衰野
冇黎骨氣
雖然我覺得連登既討論質素低過以前高登少少
但諗返林生之前趕絕hkg+ 既iphone用家
要我回家?不了
得罪講句 如果大陸派錢俾香港人
隨時個個當雨傘革命冇人傷過
仲話學人爭取普選
所以話樓主呢d真係典形香港人
林早洩拎少少甜頭出黎就釣到
香港人就係自私 同 善忘
只要有少少利益 就唔記得哂林早洩之前做既衰野
冇黎骨氣
雖然我覺得連登既討論質素低過以前高登少少
但諗返林生之前趕絕hkg+ 既iphone用家
要我回家?不了
得罪講句 如果大陸派錢俾香港人
隨時個個當雨傘革命冇人傷過
仲話學人爭取普選

係肯定
因為廣告問題就返去高登俾人睇唔起、俾早洩當狗咁撚?

由高登轉去連登既,大部份都係為左報復早洩,為左一啖氣

少少甜頭就要人返去?你想做狗咋,大把人唔想

因為廣告話番去果D一係新會然一係假膠
女夜鬼 電話開AC一人一post 岩岩連登開壇口講言論自由然後亂鳩咁bam人都仲歷歷在目

重點就係呢度
比人撚足三四次仲返去奶袋底為乜
我係擺明對人唔對事
邊撚個搞膠酒
邊撚個搞台主用會員制會員?
我敢講
返過去既只係以前高登既 5p 仔小學雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞