連尼住你咁鋪處理唔好等步膠登後塵

491 回覆
1471 Like 89 Dislike
因為廣告問題就返去高登俾人睇唔起、俾早洩當狗咁撚?

由高登轉去連登既,大部份都係為左報復早洩,為左一啖氣

少少甜頭就要人返去?你想做狗咋,大把人唔想

因為廣告話番去果D一係新會然一係假膠
女夜鬼 電話開AC一人一post 岩岩連登開壇口講言論自由然後亂鳩咁bam人都仲歷歷在目

其實好少人會在意呢啲嘢
當初過檔連登都只係因為嗰邊冇app好用同多廣告
當時見到好多連登仔都係咁講

唔在意果班咪就係以前小學雞囉
想返去都唔記得左EMAIL同PW
而家高登真係無人流,

得罪講句,開始多返唔少,相信會越嚟越多人返老家,就算幾憎早洩都好都要接受事實,唔好自我感覺唔好、自欺欺人

就算呢度冇人我只會唔再上 forum
我覺得靠廣告費維持營運幾健康

高登打手五毛仲多過真user
d post同廣告有咩分別

高登之前有廣告 你地就屌鬼
而家就話健康

高登有無5毛我唔知 好耐無上
但你覺得依到無問題?
咪一樣多五毛
班鍵國on9仔關ching又係煩過西

高登時事台長期係一半政黨打手加五毛

哩度至少肯bam

當年有洗頭艇事件

高登直頭有殘體五毛係咁洗版

站務台屌哂鬼都唔理

牙連麻煩入一入黎 投訴 濕鳩塞鷗(#22858) 大量推沉底post

https://lihkg.com/thread/487837/page/3?ref=android

LIHKG @ Android

肯bam真係笑咗,見admin鋪頭叫佢覆下都唔肯

冇bam哩個但有bam其他

admin擺明視而不見,推舊文洗版唔洗bam
步膠登後塵
免費無廣告

用app阿
走啦!睇兩個廣告好似會死,返去睇林早洩打飛機啦屌你老母
個人意見:比錢免廣告唔係問題

而係唔直接係app入面比要咁婉轉走去用paypal比惹人懷疑

唔知連尼住有無解釋過點解要咁安排
又話熱門做假? 高登新app 長期熱門第一
又話洗正負評? 屌連狗,連登仔長期正評

當初高登講一句連登都俾人ban ,你地日日係到回家都無人搞過你地,到底邊到叫自由?

香港人DNA就係貪著數,俾啲甜頭你免廣告,就成班港豬衝返去
我就放長雙眼等睇到時早洩放大量打手搞植入式廣告

勿忘613,女夜鬼,HKG+事件
又話熱門做假? 高登新app 長期熱門第一
又話洗正負評? 屌連狗,連登仔長期正評

當初高登講一句連登都俾人ban ,你地日日係到回家都無人搞過你地,到底邊到叫自由?

香港人DNA就係貪著數,俾啲甜頭你免廣告,就成班港豬衝返去
我就放長雙眼等睇到時早洩放大量打手搞植入式廣告

勿忘613,女夜鬼,HKG+事件

去膠登或者去巴打寫嗰個新壇都唔會返高登
我覺得靠廣告費維持營運幾健康

高登打手五毛仲多過真user
d post同廣告有咩分別

高登之前有廣告 你地就屌鬼
而家就話健康

高登有無5毛我唔知 好耐無上
但你覺得依到無問題?
咪一樣多五毛
班鍵國on9仔關ching又係煩過西

高登時事台長期係一半政黨打手加五毛

哩度至少肯bam

當年有洗頭艇事件

高登直頭有殘體五毛係咁洗版

站務台屌哂鬼都唔理

牙連麻煩入一入黎 投訴 濕鳩塞鷗(#22858) 大量推沉底post

https://lihkg.com/thread/487837/page/3?ref=android

LIHKG @ Android

肯bam真係笑咗,見admin鋪頭叫佢覆下都唔肯

冇bam哩個但有bam其他

admin擺明視而不見,推舊文洗版唔洗bam

風頭火勢唔敢郁時事台kol
步膠登後塵
免費無廣告

用app阿

免費版膠登APP有廣告喎
個人意見:比錢免廣告唔係問題

而係唔直接係app入面比要咁婉轉走去用paypal比惹人懷疑

唔知連尼住有無解釋過點解要咁安排

app入面俾可以直接俾人知你個人同埋信用卡資料
除非你鳩打、用virtual visa
點解唔開放IAP內購?

經 PAYPAL 課金JOIN LIHKG+ 之後,
你哋喺交易記錄上會見到對方咩嘢嘅個人資料?

咁如果唔經PAYPAL A/C 而直接入信用卡俾錢呢?

[手多] 總結返ADMIN最近對LIHKG大小二事嘅重點回應
https://lihkg.com/thread/417286/page/1

[手多] 總結返ADMIN最近對LIHKG大小二事嘅重點回應 (2)
https://lihkg.com/thread/490517/page/1

我寧願睇D 廣告都唔會返高登呢個乞衣網
屌你樓主都on99
係呀話就話幫user 但連登冇經費收入 撚搞得好咩
樣樣都要錢 唔係天跌落黎架小學雞
睇多兩個廣告就要生要死
老老實實呢排訓左冇睇
連尼住有冇回應連登有紅色資金注資呢單野?
《飛影和鍵盤戰線--一群佔領光環的冚家剷》
8張相片 · Updated 4年前
聲明:來文純屬作者個人意見,不代表本報立場。 前言:謹以此文紀念613事件半週年,及作飛影I大畢業的賀禮。 不經不覺,613事件距今已有半年,林匪祖舜對外仍宣稱只是封禁誹謗的會員(實際是封殺異己,包括沒作過誹謗言論的筆者),而高登仔亦繼續口裡說抗爭實質甘於被奴役地繼續上高登。不過,本文並非要聲討林祖舜,畢竟他只是個生意人,你懂的,而且一個真小人很容易防範;但真正使人憤恨的,是一些表面裝作抗爭鬥士,但在搏得掌聲和光環後就偃旗收兵的維穩撚人們。不錯,正如標題所言,筆者正是在罵飛影和鍵盤戰線(下稱鍵戰) 這群仆街冚家剷。 七一遊行前夕,鍵戰在Facebook聲稱會帶領被封禁的網民踩上高登總部抗議,他們聲稱會「嚴正要求」林祖舜解封巴絲打及交代613事件因由,而一向跟鍵戰關係密切,每次抗爭都站在前線的飛影,也在大量613受害者聚集的膠登討論區說「聽日(遊行)見」 。 但就在行動的前一晚,鍵戰突然宣佈行動取消,因為他們已經「成功爭取」跟林祖舜對話云云。結果,一眾打算受害的巴絲打又轉為期待鍵戰公佈跟林祖舜對質的日期。 但日子一日一日的過去,對話一事就如石沉大海毫無音訊,筆者遂在膠登討論區發帖,追問飛影及鍵戰實質的對話日期及進展,而飛影初時還會上水回應,說會催促鍵戰跟進,後來卻乾脆潛水,只敢在高登繼續發帖,在膠登則完全消聲匿跡,這種行為招來了膠登會員的訕笑,也使他在膠登得到「無影哥」的美譽。 但有一天,「無影哥」又在膠登上水了,但他卻不再是原來的「自由戰士」的模樣,面對膠登會員的質問,他竟是大模斯樣地教訓膠登會員:「上網o者…使唔使咁認真,無左高登人生就會完咩?」,對,上網不用太認真,但飛影竟然對承諾都毫不認真,明明是他和鍵戰發起到高登總部示威,明明是他們聲稱爭取到跟林祖舜對話,他們騙取了掌聲,卻沒有繼續跟進,沒有更新進度。網友要求交代行動進度,飛影答應過會催促鍵戰交代,卻隨即在膠登消失,結果,所謂「對話」,不了了之。他們種種所作所為,不是逃避責任是什麼?他們在事前事後兩個模樣,實在令人齒冷。 這件事,飛影和鍵戰不敢再提,可是不去提起,不代表沒有人記得你們當初的承諾,然後又如何背棄信任你們的人。 飛影和鍵盤戰線的模式,是不是似曾相識?香港人曾經相信某個政黨會為我們爭取到民主,一次又一次的「抗爭」,我們奉獻給他們選票及掌聲,結果我們換來了什麼?是他們一次又一次向共產黨的退讓,放棄了他們聲稱的原則。出賣和背叛,就只限在網上好了,在現實,我可不想被「無影哥」們玩呀。 駱賓王爾德
老老實實呢排訓左冇睇

連登=紅登
又唔係近排既事
由佢開壇無幾耐已經知紅底
舊登玩單機
老老實實呢排訓左冇睇

連登=紅登
又唔係近排既事

睇返前面287樓
https://lihkg.com/thread/490267/page/12?ref=web&post=287
我地只係幾個普通人,背後無任何投資者,就連廣告 Sales Team 都冇,收入來源只係單靠 Google Yahoo Facebook,所有資源都係放哂去做開發同維護
Btw 每次話連狗收錢 就實有it狗走出黎話server唔洗錢呀

到有人問實際成本 成班it狗一係收嗲一係作到大一大

see 叫親人過高登都五毛底.....
joe有份請五毛?
老老實實呢排訓左冇睇

連登=紅登
又唔係近排既事

睇返前面287樓
https://lihkg.com/thread/490267/page/12?ref=web&post=287
我地只係幾個普通人,背後無任何投資者,就連廣告 Sales Team 都冇,收入來源只係單靠 Google Yahoo Facebook,所有資源都係放哂去做開發同維護

LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞