連尼住你咁鋪處理唔好等步膠登後塵

491 回覆
1471 Like 89 Dislike
狗先留係到
等睇樓豬又loop 自己係從普通用家角度XXXXXX

深水埗明哥都要收20蚊

樓主會唔會從窮人嘅角度叫佢唔好收錢

明哥會派
如果我真係窮人一定想色免費架啦
人性如此

咪即係覺得23蚊貴,又酸人賺錢d死窮撚囉
放抵部電話,讀多d書賺多d錢啦

你人身攻擊夠未
我話你地護主就係咁話我窮撚無腦
我係澳洲做老闆係咪又要話你知啊
狗眼看人低 blocked

你咪扑囉,我係波台比人扑得多

bye

深水埗明哥都要收20蚊

明哥會派
人性如此

你人身攻擊夠未

搵咁多又要就住個23蚊港紙,笑撚死人
又要平又要好,仲要酸人賺錢

課一次金都唔止啦
唔想俾錢咪小心啲唔好撳到廣告囉
個啲咩一個星期唔小心撳三十幾次廣告 就唔該睇下醫生驗下隻手先
https://itunes.apple.com/us/app/高登-hkgolden-com-香港高登討論區/id1315541278

你係咪回家?

試吓返去老家又出五毛LIST簽名檔,實俾高登仔屌到上天花版都似...

深水埗明哥都要收20蚊

明哥會派
人性如此

你人身攻擊夠未

一隻手掌拍唔響,係你唔啱老屈人護主先,打和啦,扑乜鬼人...

我叫人唔好護主叫人身攻擊?
討論最忌人身攻擊 會變成對人不對事
呢d郁d話人窮撚根本無幫手解決問題 而係制造更多話題
我覺得有廣告無問題
但唔處理班五毛,只會步高登後塵

難... admin講過唔能夠因為意見不合而bam人

深水埗明哥都要收20蚊

明哥會派
人性如此

你人身攻擊夠未

課一次金都唔止啦
個啲咩一個星期唔小心撳三十幾次廣告 就唔該睇下醫生驗下隻手先

而家d人寧願用adblock都唔想睇廣告唔想俾23蚊
呢個係咪連尼住要處理嘅問題啊
自己諗清楚d啦
都唔明人地以本傷人仲要連登一齊仆街先安樂

以早逝份人一有番人流就加番哂d廣告啦

信佢仲衰過信共產黨

連登收皮 下次林早洩再搞鳩啲會員
到時我諗冇下一個連登可以俾你地用
到左今時今日都冇人解釋到點樣取決先列為熱門post
抵啦等摺啦屌你老母

深水埗明哥都要收20蚊

明哥會派
人性如此

你人身攻擊夠未

一隻手掌拍唔響,係你唔啱老屈人護主先,打和啦,扑乜鬼人...

我叫人唔好護主叫人身攻擊?
討論最忌人身攻擊 會變成對人不對事
呢d郁d話人窮撚根本無幫手解決問題 而係制造更多話題

就算唔係人身攻擊,老屈人都無助討論,甚至會破壞討論氣氛,導致人哋對你惡言相向,呢啲都係意料中事。

深水埗明哥都要收20蚊

明哥會派
人性如此

你人身攻擊夠未

課一次金都唔止啦

自己諗清楚d啦

咁你咪用囉 有人買左又block得晒
自己block唔晒 咁係咩問題

深水埗明哥都要收20蚊

明哥會派
人性如此

你人身攻擊夠未

課一次金都唔止啦

自己諗清楚d啦

因為adblock平囉
如果你連Adblock block完都唔滿意咪比23蚊囉
到左今時今日都冇人解釋到點樣取決先列為熱門post
抵啦等摺啦屌你老母

admin答過好多次啦喎
我覺得有廣告無問題

多謝power off巴打你做反方
引起發大家思考同推到個po上熱門
希望連尼住巴打睇到會認真思考廣告問題
辛苦晒 就兩點 訓先
都唔明人地以本傷人仲要連登一齊仆街先安樂

以早逝份人一有番人流就加番哂d廣告啦

信佢仲衰過信共產黨

連登收皮 下次林早洩再搞鳩啲會員
到時我諗冇下一個連登可以俾你地用

佢地邊會明 香港人不嬲著數就拎盡 老闆搵多半毫子都係罪 最好賣身家服侍佢就最完美

究竟點解見人地搵到少少錢就會起晒鋼
雙贏就唔得咁
連登有錢賺 會員又可以繼續用
連登蝕住做都做唔長啦
到時你地又死返高登咩
我諗到時咁樣返去實俾隔黎笑足一世
上左咁耐連登 睇左呢個post 先發覺有廣告
好心又唔係每隔一個回覆就有廣告
咁都要話
我覺得有廣告無問題

多謝power off巴打你做反方
引起發大家思考同推到個po上熱門
希望連尼住巴打睇到會認真思考廣告問題
辛苦晒 就兩點 訓先

... 我只係想理性討論
https://www.alexa.com/siteinfo/hkgolden.com
自己睇啦,

lihkg有左之後就直插,反彈上黎時hk無升到反為大陸入黎就爆升到兩成,傻都估到咩事
回家了 連登班小學雞自己玩啦
回家了 連登班小學雞自己玩啦

唔好走住,以表決心,一於貼幾張BAM圖睇下先
一年188都俾唔起

但係又有錢賭波 買700俾大戶劏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞