連尼住你咁鋪處理唔好等步膠登後塵

491 回覆
1471 Like 89 Dislike
步膠登後塵
免費無廣告

m版無
高登靜過鬼喎 返去? 不了
起碼整返個會員正負皮數
其他人又睇到邊d小學雞五毛搞事特別多負皮
咁班友自然比人block哂
都明白要經費
但如果改善下位置
無左最低果行廣告
其實睇得舒服D
牙連麻煩入一入黎 投訴 濕鳩塞鷗(#22858) 大量推沉底post

https://lihkg.com/thread/487837/page/3?ref=android

LIHKG @ Android

連仔可唔可以覆下依度
高登靜過鬼喎 返去? 不了

好旺喎果邊
話我牆頭草唔該畀啲証據,咁樣誤導人真係好無恥

sorry

btw 論無恥點都唔夠你無恥...
上次amazon免運費個post..
就睇得出點解咁多人話你機界賤種

無恥同牆頭草係兩樣野嚟你應該知個可

通常做得牆頭草嘅人十成都無恥
有無解答到你問題?
等睇樓豬又loop 自己係從普通用家角度XXXXXX

深水埗明哥都要收20蚊

樓主會唔會從窮人嘅角度叫佢唔好收錢

明哥會派
如果我真係窮人一定想色免費架啦
人性如此

咪即係覺得23蚊貴,又酸人賺錢d死窮撚囉
放抵部電話,讀多d書賺多d錢啦

你人身攻擊夠未
我話你地護主就係咁話我窮撚無腦
我係澳洲做老闆係咪又要話你知啊
狗眼看人低 blocked

搵咁多又要就住個23蚊港紙,笑撚死人
又要平又要好,仲要酸人賺錢

課一次金都唔止啦
唔想俾錢咪小心啲唔好撳到廣告囉
個啲咩一個星期唔小心撳三十幾次廣告 就唔該睇下醫生驗下隻手先

Agger 根本好難先禁到廣告
回家了 果邊好快好順
回家了 果邊好快好順

你屋企都好撚遠下
回家了 果邊好快好順

快啲自貼BAM圖以表決心
呢度有廣告唔緊要,最緊要搞搞班五毛同小學雞
之前有一排諗錯方向,之後都會上水多啲

神秘台,kpop jpop,其實我地一路都plan 左做分台分類,都有回應過,不過係拖得太耐,希望聖誕前會出到

唔洗上水
咪撚上黎做 on9
我留係度就係因為宜家管理似肥 V
冇膠冇酒冇pm冇台主
叫回家果班根本就係以前高登既小學雞

神秘台,kpop jpop,其實我地一路都plan 左做分台分類,都有回應過,不過係拖得太耐,希望聖誕前會出到

唔洗上水
咪撚上黎做 on9
冇膠冇酒冇pm冇台主

我再講多一次
我係擺明對人唔對事
邊個搞台主制用會員管會員
邊個搞女夜鬼出黎
返去奶袋底?
好行
冇錢就死返過去啦 垃圾
笑撚死
之前未有連登
就話每個月100蚊都俾
而家就用Adblock 都唔買
雖然我都覺得唔抵 因為連狗任人整ac
呀豬呀狗都有ac
關膠登咩事?

點解標題講膠登
內文好似關事
關膠登咩事?

點解標題講膠登
內文好似關事

唔洗上水
咪撚上黎做 on9
冇膠冇酒冇pm冇台主

我再講多一次
我係擺明對人唔對事
邊個搞台主制用會員管會員
邊個搞女夜鬼出黎
返去奶袋底?
好行

對事

屌你老母,先係上飛花開acc,然後sms,而家搞邀請碼,令高登變成熱狗五毛商業打手5p forum

然後搞埋d咩懷舊more,搜尋又改到麻鬼煩,pc版成堆廣告,adblock block唔完

不了
隔離咁多撚樣講野單單打打
個壇又靜撚過鬼,返過去自己同自己討論咩
半個鐘就睇得晒幾日post
老老柒柒,完全唔打算比錢所以有廣告都算
無去過支那無打過支那字無上d支那網
係咁出d比支那人睇嘅廣告我係做乜撚嘢

正常廣告我當睇唔到就算,呢d係乜撚嘢嚟

依點你要問google

Google 會依據許多因素顯示個人化廣告,例如您瀏覽的網站類型或安裝的行動應用程式。

影響個人化的因素

Google 向您放送廣告時會考慮多種因素,包括:
您瀏覽的網站類型,以及您在裝置上安裝的行動應用程式
您瀏覽器的 Cookie 和 Google 帳戶中的設定
您瀏覽的網站和應用程式是否來自透過 Google 打廣告的商家
您在其他裝置上的活動
您先前與 Google 廣告或廣告服務的互動
您的 Google 帳戶活動和資訊

肯定用埋哂啲WE7 微信叫雞又唔認la

咸濕仔

仔你老母
就係無裝呢d on9嘢,無上支那網,淘寶都無,咁都要出支那ver先r撚哂頭
你地自己用開唔代表個個都會用
打手收皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞