想問吓連囝同望遠你哋跟住落嚟會做啲咩嚟反擊?

114 回覆
15 Like 3 Dislike
之前好似聽過話有全新介面同功能
究竟搞成點
好多新功能同埋之前大家建議嘅功能其實一路都有整緊,希望趕得到喺聖誕前可以出到
有競爭先有進步,我地會盡力做好自己,盡快完成計劃好咗嘅 roadmap

俾啲進度大家睇下先

而家開始多啲同人講你哋搞緊咩啦
最好交代埋進度

新界面,回覆、引用通知,分台分類下一個更新就會有
進度都七成左右

睇落幾好J
呢幾日通頂都要趕出黎喇
好多新功能同埋之前大家建議嘅功能其實一路都有整緊,希望趕得到喺聖誕前可以出到
有競爭先有進步,我地會盡力做好自己,盡快完成計劃好咗嘅 roadmap

俾啲進度大家睇下先

而家開始多啲同人講你哋搞緊咩啦
最好交代埋進度

新界面,回覆、引用通知,分台分類下一個更新就會有
進度都七成左右

睇落幾好J

chok子

admin你係度啱晒啦

牙連麻煩入一入黎 投訴 濕鳩塞鷗(#22858) 大量推沉底post
https://lihkg.com/thread/487837/page/3?ref=web

我想知點解有人洗版洗咗成個月admin團隊仲未有進一步行動
admin團隊最少都應該入去交代下
AN狗更新你個垃圾APP
仆你個街D垃圾廣告大撚到仆街, 成日唔小心掂到就幫你班撚樣搵錢

屌你你擺廣告唔係問題, 唔該整細小小啦仆街
會唔會出pm或者比vip用pm功能?
https://itunes.apple.com/us/app/高登-hkgolden-com-香港高登討論區/id1315541278

返到去好生生性性啦

牙off回唔回家

牙祖死都唔肯解bam我
認真考慮下出pm function,用tg真係好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞