永遠懷念喵喵 (104)

1001 回覆
24 Like 13 Dislike

Rt班狗都唔撚理架啦
得ww個分先理
我反而想睇票房

有冇睇偽勝利巴個post
班狗連票房都有特別計算技巧
好難捉摸架

Jl最好死都死返夠票房
佢地嗰陣講到jl口碑同票房一定大大屌打智3

jl玩fun佢地已經不願面對
暫時睇review又冇智3咁一致正皮
一陣票房都輸埋既話真係好驚佢地崩潰

上次bvs都得9億 陰功

邊有9億 873m咋
愛回家都880

超人batman明明世界top2出名 家傳戶曉
擺埋一齊打返場加多個gal做ww都係咁既成績

一個細路+半個im贏左dc三巨頭
不過算啦 我地平時都好少對比兩家票房
費事班狗又話我地用票房打飛機

有冇睇偽勝利巴個post
班狗連票房都有特別計算技巧
好難捉摸架

Jl最好死都死返夠票房
佢地嗰陣講到jl口碑同票房一定大大屌打智3

jl玩fun佢地已經不願面對
暫時睇review又冇智3咁一致正皮
一陣票房都輸埋既話真係好驚佢地崩潰

上次bvs都得9億 陰功

邊有9億 873m咋
愛回家都880

超人batman明明世界top2出名 家傳戶曉
擺埋一齊打返場加多個gal做ww都係咁既成績

一個細路+半個im贏左dc三巨頭
不過算啦 我地平時都好少對比兩家票房
費事班狗又話我地用票房打飛機

黑暗深度戲嚟架嗎 小朋友唔識睇 幾時見到攞oscar啲戲高票房架 而家被迫害 過多十年追頒番個獎比佢架啦
真後好期待rt出分
聽晚一點fb live 我地m撚唔好開po 高分定低分都好想睇下邊隻狗自己去開
老迪收買rt
M記逼害dc

What are you the god of?
真後好期待rt出分
聽晚一點fb live 我地m撚唔好開po 高分定低分都好想睇下邊隻狗自己去開
老迪收買rt
M記逼害dc

唔係講笑
見幾張cap圖都係ard 4字尾5字頭
如果係真
班狗又要瘋狂護主 好唔得閒

god of lie

佢都係岩訓係到俾人登
有隻無恥狗抄我地小圈子講野方式
有啲野真係冇得駁
舊post有哂我地起神壇既證據
有啲野真係冇得駁

洗乜舊post
呢個post第一頁一樓已經係神壇啦
有啲野真係冇得駁

洗乜舊post
呢個post第一頁一樓已經係神壇啦

冇舊證據廢事人地話返我地抄佢
又唔係唔知佢幾撚無恥

呢幕真係世界級

God of thunder

智3好幾個慢鏡真係堅靚

神話feel出晒黎

*play the immigrant song*ahhhhhhhhhhhhhhhhh

Come to the land with the ice and stone
Deadpool 2出左trailer
Deadpool 2出左trailer

Bob Ross
https://www.youtube.com/watch?v=8-Cjsnq8kVU
估唔到的士司機都有份

個老人K乜background

狗一隻
開過唔少屌marvel post
喺偽勝利巴個post俾人圍屌到傻撚左
搞到佢1999

狗一隻
搞到佢1999

話左RT解禁實會刺激到佢

狗一隻
搞到佢1999

佢打字好鍾意用全形符號 好似d廢中

狗一隻
搞到佢1999

佢語氣都似 每句後面加個感歎號
出面開個1999既post
淨係一味回屌你 痴左線

狗一隻
搞到佢1999

似啦
唔夠人嘈就屌人
十足十啲廢老

狗一隻
搞到佢1999

屌你屌你屌你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞