永遠懷念喵喵 (104)

1001 回覆
24 Like 13 Dislike
睇完ep5
喂我又覺得幾好喎
唔係咁差者
Frank 同 Micro 互動好正
差婆我暫時仲忍得到, 但佢老母就

我都覺唔差 但係真係幾悶 唔係expect佢大部分時間查案

我明既
但唔通一開始就殺殺殺咩
都要有目的既
13集慢慢比佢黎
我信後面會好好多

同埋可能係
第一集個下狙 同扑爆班mk地盤仔太正太爽
後面幾集都無
岀面笑protector of kun lun個post好正
呢套真心柒+主角會倒扣200分
雖然有人話爭產線係ok但我都係覺得好麻麻

我幾鍾意睇ward同佢老豆條線 無punisher咁悶先
punisher係我第一套有唔想睇感覺嘅netflixcu
明明punisher好型 卡咗係第6集

仲差過iron fist?

Nat

Nat

呢張唔算 我覺得
岀面笑protector of kun lun個post好正

完全無諗過大家咁一致屌柒套野

利申返 睇左半集就無睇,但主角係defenders既表現+情節真係不得了

同埋佢比人屌得最岩既係接左個角色係副body上面真係冇花過功夫咁
唔係要佢操到好似CE咁但至少唔係而家咁囉

岩呀,本身無個種感覺都算
接左都唔努力操下
Krysten增左十磅 (應該都係肌肉) (但講真JJ打鬥個種需唔需要刻意操呢?個人覺得唔駛去到Krysten個位都應該做到)
Luke Cage個演員好似增左30磅
我唔記得Charlie操成點 (都多啦),但我肯定佢做盲佬真係有俾心機
以家呢個就....

Krysten原來有增磅
增左都好瘦

咁我寧願睇punisher
就算Ward條線ok
你明明一聽到佢講chi,kun lun係有幾崩潰

仲有colleen運動look睇下
punisher karen又少 係撚咁做差婆

Colleen我無感
咁多套女角最中意Trish

Trish把聲好正

Nat

呢張唔算 我覺得

有人話ca件衫兩年冇洗搞到咁

Nat

唔揸拐轉左揸棍
睇完ep5
喂我又覺得幾好喎
唔係咁差者
Frank 同 Micro 互動好正
差婆我暫時仲忍得到, 但佢老母就

我都覺唔差 但係真係幾悶 唔係expect佢大部分時間查案

我明既
但唔通一開始就殺殺殺咩
都要有目的既
13集慢慢比佢黎
我信後面會好好多

同埋可能係
第一集個下狙 同扑爆班mk地盤仔太正太爽
後面幾集都無

悶已經大鑊
問題係佢拖到d劇情無限長
成日用一集去鋪一個好minor既結果喺下集提一提
集數去左好多 但劇情推進極慢
瘋狂flashback 不停重複 睇到好燥
支線又多 micro老婆同軍人support grp呢啲係做乜9

利申 就睇完ep6

咁暫時都係覺得gay fist差啲
聽講punisher後面有好少少
但前半真心麻麻

其實套野中期開胎好睇
不過到後尾又

Nat

又拎按摩棒

完全無諗過大家咁一致屌柒套野

利申返 睇左半集就無睇,但主角係defenders既表現+情節真係不得了

同埋佢比人屌得最岩既係接左個角色係副body上面真係冇花過功夫咁
唔係要佢操到好似CE咁但至少唔係而家咁囉

岩呀,本身無個種感覺都算
接左都唔努力操下
Krysten增左十磅 (應該都係肌肉) (但講真JJ打鬥個種需唔需要刻意操呢?個人覺得唔駛去到Krysten個位都應該做到)
Luke Cage個演員好似增左30磅
我唔記得Charlie操成點 (都多啦),但我肯定佢做盲佬真係有俾心機
以家呢個就....

Krysten原來有增磅
增左都好瘦

脂肪輕過肌肉
所以可以係你望落身型正常但輕過一個望落瘦過你但肌肉多既人
佢增磅應該係佢操練增加左肌肉既後果啫
不過我記得佢比apt23時係firm左好多

Nat

又拎按摩棒

仲用護腕電外星人咩
不過用棒都唔好得好多

Nat

呢張唔算 我覺得

Ca係咪真係諗住用拳頭同外星人隻dup
我幾想睇ca揸下槍用下其他武器
知唔知小圈子有咩好
就係大家都會認得吹開水既人
所以各位見到有新人入黎就要提高警覺
慎防傻鳩分身

Nat

又拎按摩棒

仲用護腕電外星人咩
不過用棒都唔好得好多

就咁睇落短棍型過長棒
不過銀髮
條友舊登叫蜘蛛俠G

但前半真心麻麻

每套都有啲吸引嘅線比你想追落去
dd1 kingpin
dd2 punisher 但係後半其實我覺得麻麻
jj 有trish有killgrave 其實個黑人道友鄰居都幾好睇
lc 係拖但係睇佢幫pop報仇其實幾熱血
if 我覺得唯一ok嘅係睇佢仆街老豆撚呀ward兩兄妹 同colleen 同埋一路期待個on9開full power着suit打 點知個on9由頭9到落尾
punisher個主線就真係幾悶不過未睇完 下定決心呢兩日睇埋佢

Nat

呢張唔算 我覺得

Ca隻手裝個類似crossbone/shocker個個手套嚟打應該唔錯
條友舊登叫蜘蛛俠G

咁都記得
真係有time stone睇到以前啲野

Nat

呢張唔算 我覺得

Ca隻手裝個類似crossbone/shocker個個手套嚟打應該唔錯

不要再說了
又要問幾時出崔那
勝利巴,睇睇舊登PM

但前半真心麻麻

每套都有啲吸引嘅線比你想追落去
dd1 kingpin
dd2 punisher 但係後半其實我覺得麻麻
jj 有trish有killgrave 其實個黑人道友鄰居都幾好睇
lc 係拖但係睇佢幫pop報仇其實幾熱血
if 我覺得唯一ok嘅係睇佢仆街老豆撚呀ward兩兄妹 同colleen 同埋一路期待個on9開full power着suit打 點知個on9由頭9到落尾
punisher個主線就真係幾悶不過未睇完 下定決心呢兩日睇埋佢

jj條support grp線又係膠膠地
gay fist一睇到兩兄妹就想飛左佢
唉屌我都想速戰速決
為左frank頂硬上

Nat

又拎按摩棒

仲用護腕電外星人咩
不過用棒都唔好得好多

就咁睇落短棍型過長棒
不過銀髮

學甄子丹拎棍打外星人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞