永遠懷念喵喵 (104)

1001 回覆
24 Like 13 Dislike
WW只係用比較正常既方法拍既英雄片
我個人情感上都係堅持 WW 同 CA1 差唔多,如果 WW 評價係咁高, CA1 值得有被平反既機會
我個人情感上都係堅持 WW 同 CA1 差唔多,如果 WW 評價係咁高, CA1 值得有被平反既機會

ww個廢老ares

ww個廢老ares

God of war

應快鏡就慢鏡
應慢鏡就快鏡
打鬥啲CG柒到喊

劇情又大路
即使唔知ares 係邊個
都知唔係佢地一開始搵緊果個

ww個廢老ares

God of war

CA冇左跳老舞個幾場一定超越WW

應快鏡就慢鏡
應慢鏡就快鏡
打鬥啲CG柒到喊

劇情又大路
即使唔知ares 係邊個
都知唔係佢地一開始搵緊果個

仲要打到最尾同你講愛可以戰勝一切
老撚土到
莫非呢啲就係深度

ww個廢老ares

God of war

ca1好睇好多
打鬥 配樂 劇情 敵人都好過ww好多
Btw 諗起你地之前講dceu反派 而家先發現ww個毒藥婆比大家都遺忘晒
Btw 諗起你地之前講dceu反派 而家先發現ww個毒藥婆比大家都遺忘晒

屌 我諗左5秒邊個毒藥婆
嗰個就算鳩數啦
dceu最屈機反派一定係扭屎忽花俾c4炸死嗰嗰
終於捱完inhumans
套野完左個inhumans post都去唔到10頁

ww個廢老ares

God of war

ca1好睇好多

Ww咁高評價唔多唔少係因為女權成份
個導演好刻意加左好多位去吹奏女權
如果以故事打鬥嘅話其實ww唔突出
係畫面方面做得好好
我自己本身係ca撚所以會揀ca1
我自己最中意係佢對ca個性嘅描繪
同埋唔少line好正
同現代ca比有一返唔同味道
起碼我到而家都仲肯翻睇
不過我覺得最大敗比係redskull同boss fight
諗住可以有震撼d嘅對決
https://youtu.be/jBhHE3CY46A

原來出左 諗緊買ps4版定swtich版好
https://youtu.be/jBhHE3CY46A

原來出左 諗緊買ps4版定swtich版好

自膠 原來淨係美國eshop出左

ww個廢老ares

God of war

ca1好睇好多

係畫面方面做得好好
同埋唔少line好正
起碼我到而家都仲肯翻睇
諗住可以有震撼d嘅對決

前半天堂島d畫面係幾靚
仲有一個人衝出去推戰線個段, 後面成班人一齊上係幾有feel
但後半睇到我黑人問號, 完全feel唔到係last battle
突然走出黎話我係ares
屌啦星 我代入完 既邏輯突然發現成套智3都係充滿聖經既symbolism

願聞其詳

組織緊 晏d打論文

btw現今廣泛流傳嘅北歐神話內容有耶撚干涉過

聽講loki係因為咁先變左妖魔化左?
期待上面巴打論文

ww個廢老ares

God of war

ca1好睇好多

係畫面方面做得好好
同埋唔少line好正
起碼我到而家都仲肯翻睇
諗住可以有震撼d嘅對決

前半天堂島d畫面係幾靚
仲有一個人衝出去推戰線個段, 後面成班人一齊上係幾有feel
但後半睇到我黑人問號, 完全feel唔到係last battle
突然走出黎話我係ares

屌套戲=m狗/歧視女人
套戲到底係真係好睇到史上最佳英雄片
定係女權光環推佢上去
大家心知肚明啦
左膠同女權西統治世界

對所有睇哂唔撚係人既巴打深表敬佩

都係嗰句,未去到垃圾

都係嗰句,未去到垃圾

睇都唔撚想睇

都係嗰句,未去到垃圾

睇都唔撚想睇

睇講唔會有第二季
103都未追番post
星期五先睇Thor
入黎say個hi就出番去先

ww個廢老ares

God of war

ca1好睇好多

係畫面方面做得好好
同埋唔少line好正
起碼我到而家都仲肯翻睇
諗住可以有震撼d嘅對決

"Not a perfect soldier, but a good man"
"Just a kid from Brooklyn"
" I finally get what I wanted, and I am wearing tights"
個性CA系列三集都寫得好,反而得罪講句肥登好似捉唔到個神髓,不過avengers咁多人可能又變左另一回事

ww個廢老ares

God of war

ca1好睇好多

係畫面方面做得好好
同埋唔少line好正
起碼我到而家都仲肯翻睇
諗住可以有震撼d嘅對決

"Not a perfect soldier, but a good man"
"Just a kid from Brooklyn"
" I finally get what I wanted, and I am wearing tights"
個性CA系列三集都寫得好,反而得罪講句肥登好似捉唔到個神髓,不過avengers咁多人可能又變左另一回事

CA1個博士=CA版uncle ben
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞