永遠懷念喵喵 (104)

1001 回覆
24 Like 13 Dislike
啱先發現喺呢度單機得好開心嗰位無恥人兄改左名
大家記住唔好阻住人地單機啊

今次似係講我啦掛
陳豪 好地地唔得既

堅哥 我得罪既係你同豆腐仔
無謂搞到其他人都要排斥我呀嗎

今次似係講我啦掛
陳豪 好地地唔得既

做咩改名

呢排睇dc漫 鐘意左沙贊
咪改名 我過一段時間就會改下名
所以有人問我舊登咩名 我有時都唔記得

今次似係講我啦掛
陳豪 好地地唔得既

你真係好意思話淨係得罪我地兩個
早兩個post大家圍屌你幾次你當冇發生過?
定你覺得我真係識洗所有人腦 叫佢地唔回你佢地就聽話呀嘛
有冇諗過係個個都忍撚夠你條假膠呀
痴線,又再比人點名
心淡,潛水返舊登先

今次似係講我啦掛
陳豪 好地地唔得既

咁成件事係由我點你地兩個名先起
我的確有做錯
以前係舊登同人嘈 但轉頭大家都會無野
強哥波動拳係其中一個 動漫台經常同佢嘈
無謂搞到要反哂面 排哂斥咁呀嗎
睇返舊登post原來我同你都係有講有笑
有咩咪抹左佢
上網姐
痴線,又再比人點名
心淡,潛水返舊登先

又唔洗 我見舊登而家人流好少
我都無咩係個邊回post

今次似係講我啦掛
陳豪 好地地唔得既

咁樣將個波比人都得既
由頭到尾都唔只佢兩個有屌過你
收皮啦偽中立

今次似係講我啦掛
陳豪 好地地唔得既

我的確有做錯
有咩咪抹左佢
上網姐

一單還一單
你點我同豆腐名嗰單都算鳩數
之後你喺我地post串柒柒盲撐工頭又自認dc狗又點計呀
幾多巴打圍屌你態度差你係咪選擇性失明
仲要喺出面扮晒和平大愛撚
話我地越嘈越開心 叫人無視我地
係咪真係當我地盲撚 睇唔到你喺出面講過啲乜
唔好拖強哥落水
先唔講我唔記得你舊登咩名
就算記得 我都係對事 你喺舊登正正常常咪大家好黎好去囉
過到黎連登三番四次衝出黎柒咪反面囉
講開又講 既然你喺舊登已經有吹開水
仲扮乜撚野唔識150呀屌你老母
一個有獨立思考既人
會唔會咁容易比人影響排斥
冇咁易啊你老尾
痴線,又再比人點名
心淡,潛水返舊登先

激進撚去到舊登都會俾人點名架
一個有獨立思考既人
會唔會咁容易比人影響排斥
冇咁易啊你老尾

佢真係以為你地個個俾我洗左腦架
成日懶係笑騎騎玩大愛super打和
但間唔中又係岀面放下箭
人地正面同你議事就話上網姐
岀面班DC狗仲好過你

今次似係講我啦掛
陳豪 好地地唔得既

我的確有做錯
有咩咪抹左佢
上網姐

一單還一單
唔好拖強哥落水

個時既我可能淨係鐘意marvel
但無咩點參與罵戰
根本唔識150 可能有傾過但都唔記得
但呢排睇返d舊post(ca3)發覺原來你都有回post
初初我係唔滿意在在你地成日都狗前狗後
所以叫人無視個d言論 事實係擺明有人係出面係咁引戰 呢樣野大家都有眼睇 但我知唔係你
而家我都唔在乎呢類言語
網上就預左 咩都講得 唔洗負責任
至於比你地插扮中立
咁我係人 我實會有私心鐘意一邊多d既
但我又唔係盲撐 我只係表達個人感受 鐘意zack既風格 但我無去踩其他作品
咁marvel咁多套 我緊有d係唔岩口味架啦
好似dc都有套ss唔岩我啦
但間唔中又係岀面放下箭
岀面班DC狗仲好過你

呢排我邊有放箭
但間唔中又係岀面放下箭
岀面班DC狗仲好過你

呢排我邊有放箭

話事話 講套戲唔好睇算唔算放箭先
我前排係有講過蜘蛛俠唔好睇
痴線,又再比人點名
心淡,潛水返舊登先

仁慈當軟弱
好人太難做
假膠易當道
潛水前一貼

但間唔中又係岀面放下箭
岀面班DC狗仲好過你

呢排我邊有放箭

再講多次話呢排冇放箭??????
痴線,又再比人點名
心淡,潛水返舊登先

仁慈當軟弱
好人太難做
假膠易當道
潛水前一貼

個時同緊你地兩個反面
所以一諗就諗到佢講邊兩個
不過我一直都無block
但間唔中又係岀面放下箭
岀面班DC狗仲好過你

呢排我邊有放箭

再講多次話呢排冇放箭??????

我係想討論返部電影嗎
見到個期出面咁多火頭
咪咁樣回下 等巴打唔好為左嘈而影響討論
個把睇親咩post都狗前狗後
阿單機先生
好心你唔好咁撚厚面皮啦
學撚晒150啲野
仆你個街都話撚明小圈子唔撚歡迎你
你仲要入黎
仲要繼續扮中立
仲要扮做和平愛使者

喂一個屌你就話者
呢度個個都唔撚歡迎你呀
走啦仆街
返去幫150含撚啦
佢好需要你呀
阿單機先生
好心你唔好咁撚厚面皮啦
學撚晒150啲野
仆你個街都話撚明小圈子唔撚歡迎你
你仲要入黎
仲要繼續扮中立
仲要扮做和平愛使者

喂一個屌你就話者
呢度個個都唔撚歡迎你呀
走啦仆街
返去幫150含撚啦
佢好需要你呀

又唔好咁講
我見都仲有巴打回我既
得喇
各位
我諗佢個腦有問題
大家唔撚使再回佢
但間唔中又係岀面放下箭
岀面班DC狗仲好過你

呢排我邊有放箭

話事話 講套戲唔好睇算唔算放箭先
我前排係有講過蜘蛛俠唔好睇

唔好咁on9啦好嗎
見唔見到我地前面左討論過三部曲

今次似係講我啦掛
陳豪 好地地唔得既

我的確有做錯
有咩咪抹左佢
上網姐

一單還一單
唔好拖強哥落水

個時既我可能淨係鐘意marvel
但無咩點參與罵戰
根本唔識150 可能有傾過但都唔記得
但呢排睇返d舊post(ca3)發覺原來你都有回post
初初我係唔滿意在在你地成日都狗前狗後
所以叫人無視個d言論 事實係擺明有人係出面係咁引戰 呢樣野大家都有眼睇 但我知唔係你
而家我都唔在乎呢類言語
網上就預左 咩都講得 唔洗負責任
至於比你地插扮中立
咁我係人 我實會有私心鐘意一邊多d既
但我又唔係盲撐 我只係表達個人感受 鐘意zack既風格 但我無去踩其他作品
咁marvel咁多套 我緊有d係唔岩口味架啦
好似dc都有套ss唔岩我啦

嘩唔講以為你中間經歷左咩大事令你睇化左
原來係幾日前唔滿意我地
而家要入post繼續做假膠就話唔在乎
同上個post屌你乜都入m撚數一樣
13個鐘前就同m撚有仇
13個鐘後就話人會改變架嘛
係呀 真係會變架
呢頭講完會和和氣氣 嗰頭就撩交嗌盲撐工頭
仲要喺出面放箭
得喇
各位
我諗佢個腦有問題
大家唔撚使再回佢

巴打 雖則網上咩都講得
但又唔好人身攻擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞