永遠懷念喵喵 (104)

1001 回覆
24 Like 13 Dislike
之前放leak photo條友話美帝時間星期日會放一段clip

出左崔那先啦

唔係marvel放 係佢放
punisher睇完ep4
好悶
瘋狂flashback軍人
係咁重複 劇情又冇乜進展咁
仲諗住會講佢追殺黑幫
點知ep1一開波已經殺晒
我唔係想睇佢查線索呀

我快你一集
真心悶

聽講後面都係咁上下
唔知點追落去

第一集幾好睇尾嗰度好正
但係之後真係幾悶
連罰叔本身條線都悶到嘔
d支線更加唔洗講
要等到第10集先有料到
我想要返dd2嗰個罰叔呀

無啦啦由爆頭殺人變左搵同伴查案
明明dd2嗰時仲好地地
netflixcu係咪突然唔識得拍劇
之前放leak photo條友話美帝時間星期日會放一段clip

出左崔那先啦

嘩屌玩咁大
sniper做唔到野 等俾人炒
呢條友係劇透界聖靈

出左崔那先啦

嘩屌玩咁大
呢條友係劇透界聖靈

可能條友根本就係Marvel d人
分散JL 注意力

出左崔那先啦

嘩屌玩咁大
呢條友係劇透界聖靈

分散JL 注意力

佢話自己有assess攞到堆野 但d人問係咪佢係marvel做佢又話唔係

出左崔那先啦

嘩屌玩咁大
呢條友係劇透界聖靈

分散JL 注意力

佢話自己有assess攞到堆野 但d人問係咪佢係marvel做佢又話唔係

姐係老迪既人?

出左崔那先啦

嘩屌玩咁大
呢條友係劇透界聖靈

分散JL 注意力

姐係老迪既人?

痴線咩人黎

出左崔那先啦

嘩屌玩咁大
呢條友係劇透界聖靈

分散JL 注意力

姐係老迪既人?

痴線咩人黎

Feige自己
Ragnarok笑位真心比唔上Justice League

難分真與假

Ragnarok笑位純搞笑
JL笑位係DC自嘲,inside joke同dc自己嘅product placement
個層次唔同

智3係喜劇
JL本身係一個笑話
層次高咁多點同你比呀

仲高層次過bvs既黑色幽默
咁高深 唔怪得會睇得好開心

dc要fun過marvel 世界末日近了
各位快啲改信由工頭同肥登合體既新神 可得永生
永遠係dc天堂過住充滿歡笑既日子

出左崔那先啦

嘩屌玩咁大
呢條友係劇透界聖靈

分散JL 注意力

姐係老迪既人?

痴線咩人黎

Feige自己

輝神: marketing果邊做唔到野 fine , I'll do it myself
會唔會逼到迪迪尼早啲放呢

老迪咁要面,最多咪派sniper刪刪刪

要求到AOS S5續訂,我估個日開播真係最大機會放

難分真與假

JL笑位係DC自嘲,inside joke同dc自己嘅product placement
個層次唔同

智3係喜劇
JL本身係一個笑話
層次高咁多點同你比呀

見JL上左幾日班狗已經期待緊DLC
真係服左佢地

難分真與假

個層次唔同

智3係喜劇
JL本身係一個笑話
層次高咁多點同你比呀

真係服左佢地

最後逃生門

難分真與假

個層次唔同

智3係喜劇
JL本身係一個笑話
層次高咁多點同你比呀

真係服左佢地

最後逃生門

仲要講到DLC係應份咁
睇完JL了

參透唔到

當事人明就得啦
不過淆底怪應該唔敢出聲

你講到咁白 因住人地用大技隔空block哂你

人地已經出左大招啦 但又唔敢正面回應

你唔好迫害人啦 人地只係一時load唔到 中左假膠伏

ie leader

唔好咁啦 人地忍左好耐
難怪一有機會就真心左

衝出黎柒

嘩屌玩咁大
呢條友係劇透界聖靈

分散JL 注意力

姐係老迪既人?

痴線咩人黎

Feige自己

輝神: marketing果邊做唔到野 fine , I'll do it myself

根本tom仔同mark劇透都係輝神落柯打
in 劇透宣傳 we trust

個層次唔同

智3係喜劇
JL本身係一個笑話
層次高咁多點同你比呀

真係服左佢地

最後逃生門

仲要講到DLC係應份咁

dlc一出套戲即刻變神作
工頭版無論幾小眾口味都>>>肥登版
又多個藉口盲撐工頭同屌肥登
你地識條鐵咩
睇完JL了

有咩評價放心講

iw條流出崔那開頭都俾老迪瘋狂刪
後尾都放棄左 而家youtube一search就有
不過我都覺跟aoshit首播出崔機會大

iw條流出崔那開頭都俾老迪瘋狂刪
後尾都放棄左 而家youtube一search就有
不過我都覺跟aoshit首播出崔機會大

首播完2集,再出崔拿
今季aoshit 大家都好有期望
睇完JL了

有咩評價放心講

缺點同出面/影評講差唔多
個人感覺成套戲冇乜高潮位
反派冇存在感,自己做自己野,final fight仲要係俄羅斯唔知邊春到,同aou一撚樣
soundtrack極差,danny elfman回撚曬塘咁
團隊完全冇chemistry合作,成套野完全唔係avg1個皮
BTW,我個場好Q多細路,唔知係咪笑波子FANS
今季aoshit 大家都好有期望

唔好亂用
大家
呢個詞語
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞