永遠懷念喵喵 (104)

1001 回覆
24 Like 13 Dislike
套JL有咩唔掂就入joss數 痴撚線

難得你入黎 想問好耐 你係咪強哥?

yup
傳緊聽晚既jimmy kimmel live播崔那
套JL有咩唔掂就入joss數 痴撚線

難得你入黎 想問好耐 你係咪強哥?

yup

得閒多啲入黎玩
頂…咁不如唔好拍
句對白已經講左邊個贏

就跑到終點先定格都冇咁嬲

早兩日有人傳話12月頭出崔那
仲諗住mon實kimmel個guest list
點知咁突發
但咁大件事冇理由齋播崔 唔上節目架喎

聽晚邊個上
Joss補拍位嚟講
一開始superman 條短片幾好,靚開頭
講到冇左超人真係好似冇左希望咁
Btw估補拍位都係睇Henry d鬍有冇cg到

隔離post有人屌條片破壞左工頭開既靚頭

聽晚邊個上

Schedule寫住未定

點知咁突發

睇得Matt damon同jimmy kimmel多
諗到個好jimmy style又好玩嘅marketing橋
請mark上去
比mark話想播一條片(whatever 自己d仔女嗰d)
臨播之前去行開去廁所
結果播左iw trailer
播完mark返黎話:下 點解變左trailer

9up完畢
Joss補拍位嚟講

唔好講咁多,一於連帶責任
要屌就兩個一齊屌
頂…咁不如唔好拍
句對白已經講左邊個贏

Superman 太op
佢羸都正常
佢復活個時暴走,flash跑緊去打佢,其他suckman ww 停唒格,superman 可以係flash 跑緊時見到佢,打佢
Barry見到咁即刻 ,就知superman 勁過flash

聽晚邊個上

Schedule寫住未定

通常係咪前一日會寫定

點知咁突發

睇得Matt damon同jimmy kimmel多
諗到個好jimmy style又好玩嘅marketing橋
請mark上去
比mark話想播一條片(whatever 自己d仔女嗰d)
臨播之前去行開去廁所
結果播左iw trailer
播完mark返黎話:下 點解變左trailer

9up完畢

屌笑撚左
唔爭在搵埋tom仔上去
劇透界兩大高手聯手
Joss補拍位嚟講

唔好講咁多,一於連帶責任
要屌就兩個一齊屌

有冇留意150開始幫肥登講好說話喇
有人想扮中立做清泉喇
Joss補拍位嚟講

講真套JL打鬥畫面有zack風格
又冇佢個種拖泥帶水味道
Joss補拍位嚟講

講真套JL打鬥畫面有zack風格
又冇佢個種拖泥帶水味道

joss: 屌我執得咁辛苦但係全世界都搵位入我
唉流出圖太刺激 好似冇人記得
聽日有punisher睇
隔離post個班係dc fans定係zack fans黎
算啦都係dc狗我都係唔好咁無聊去搞清佢
頂…咁不如唔好拍
句對白已經講左邊個贏

Superman 太op
佢羸都正常
佢復活個時暴走,flash跑緊去打佢,其他suckman ww 停唒格,superman 可以係flash 跑緊時見到佢,打佢
Barry見到咁即刻 ,就知superman 勁過flash

你細字個度有偷拍片睇左
真係好撚FUN

最衰聽日晏就有野做
如果唔係直落煲哂13集

最衰聽日晏就有野做
如果唔係直落煲哂13集

我等完sem先一次過追番哂啲劇
啱啱睇完jl
今次算可以接受 fun位恰到好處
不過都係所有嘢炒埋一碟

最衰聽日晏就有野做
如果唔係直落煲哂13集

啱啱睇完jl
不過都係所有嘢炒埋一碟

唔知點解無乜興趣睇punisher

最衰聽日晏就有野做
如果唔係直落煲哂13集

啱啱睇完jl
不過都係所有嘢炒埋一碟

me too,本身對佢冇興趣

最衰聽日晏就有野做
如果唔係直落煲哂13集

啱啱睇完jl
不過都係所有嘢炒埋一碟

me too,本身對佢冇興趣

我覺得dd s2前半都係靠佢所以幾期待
不過見d reviews麻麻都係唔好抱咁大期望
費事失望
有冇人期待緊AOS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞