永遠懷念喵喵 (104)

1001 回覆
24 Like 13 Dislike

Nat

呢張唔算 我覺得

有人話ca件衫兩年冇洗搞到咁

Ca係咪真係諗住用拳頭同外星人隻dup
我幾想睇ca揸下槍用下其他武器

頂住癮先
Cap好似真係唔點用武器對上一次用係avg?

Nat

呢張唔算 我覺得

頂住癮先

Yes
仲要比人笑身為super soldier 居然bad aim
btw 尋日睇勝利巴舊登撚狗條link 再睇下舊登啲新post
冷清都唔係重點 係勁撚多小學雞同廢中
智3個post 有條友post朱晨麗張相 然後話我鍾意呢個諸神多啲
笑撚到我

Nat

呢張唔算 我覺得

頂住癮先

Yes
仲要比人笑身為super soldier 居然bad aim

但係飛盾好準

Nat

呢張唔算 我覺得

頂住癮先

Yes

但係飛盾好準

Your shield does not obey the law of physics!
條友舊登叫蜘蛛俠G

咁都記得
真係有time stone睇到以前啲野

條友舊登叫蜘蛛俠G

咁都記得

岀面笑protector of kun lun個post好正
呢套真心柒+主角會倒扣200分
雖然有人話爭產線係ok但我都係覺得好麻麻

完全無諗過大家咁一致屌柒套野

利申返 睇左半集就無睇,但主角係defenders既表現+情節真係不得了

同埋佢比人屌得最岩既係接左個角色係副body上面真係冇花過功夫咁
唔係要佢操到好似CE咁但至少唔係而家咁囉

岩呀,本身無個種感覺都算
接左都唔努力操下
Krysten增左十磅 (應該都係肌肉) (但講真JJ打鬥個種需唔需要刻意操呢?個人覺得唔駛去到Krysten個位都應該做到)
Luke Cage個演員好似增左30磅
我唔記得Charlie操成點 (都多啦),但我肯定佢做盲佬真係有俾心機
以家呢個就....

Krysten原來有增磅
增左都好瘦

脂肪輕過肌肉
所以可以係你望落身型正常但輕過一個望落瘦過你但肌肉多既人
佢增磅應該係佢操練增加左肌肉既後果啫
不過我記得佢比apt23時係firm左好多

女仔增到十磅而睇落結實其實要落好大功夫
因為體質問題,女仔增肌係難過男仔好多

令我諗起CW嘅bulky好明顯跟錯師父
如果因為誤會而想重新加入小圈子
其實有好多方法
咁大個人唔駛教嘛
俾人圍屌都笑騎騎扮假膠,好難令人信你有心融入呢度

我成日都想知佢CW做乜事
明明之前咁型

明明之前咁型

軍人退咗休係咁
食肥咗仲以為自己好大隻
同埋hydra可能俾開類固醇佢食,後遺症

個演員好似話特登跟餐單操fit自己
點知大隻得滯
好明顯俾人呃咗
或者等健身巴絲解答吓
DC狗既末日要到了
岀面笑protector of kun lun個post好正

利申返 睇左半集就無睇,但主角係defenders既表現+情節真係不得了

同埋佢比人屌得最岩既係接左個角色係副body上面真係冇花過功夫咁

接左都唔努力操下
Krysten增左十磅 (應該都係肌肉) (但講真JJ打鬥個種需唔需要刻意操呢?個人覺得唔駛去到Krysten個位都應該做到)
我唔記得Charlie操成點 (都多啦),但我肯定佢做盲佬真係有俾心機
以家呢個就....

增左都好瘦

脂肪輕過肌肉

最癲係佢本身咁瘦,其實多左肌肉都唔係好覺眼好一舊舊咁

我諗左陣你係咪打錯字
再諗多陣,你岩
不過唔好意思佢同個個師父仲好FD

明明之前咁型

軍人退咗休係咁
食肥咗仲以為自己好大隻

點知大隻得滯
好明顯俾人呃咗
或者等健身巴絲解答吓

胃口依舊大但唔做操練咪咁囉?

我覺得CW除左操過左火仲應該關個hobo look
hydra雖然仆街但佢地好肯花資源係制服設計上
條友舊登叫蜘蛛俠G

咁都記得

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/21/014443_2b76f1653767bcd8eb9ae017666d64e0[mg]

接左都唔努力操下
以家呢個就....

增左都好瘦

脂肪輕過肌肉

我諗左陣你係咪打錯字
再諗多陣,你岩

但我之前好似見過佢真係大隻既相 不過唔係好記得幾時
條友舊登叫蜘蛛俠G

咁都記得

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/21/014443_2b76f1653767bcd8eb9ae017666d64e0[mg][/url]

屌笑左出聲
mon post的重要性
DC狗既末日要到了

接左都唔努力操下
以家呢個就....

增左都好瘦

脂肪輕過肌肉

我諗左陣你係咪打錯字
再諗多陣,你岩

唔係話大隻唔好但宜家睇到腫晒咁
有生之年可唔可以見返CA2既WS
btw 尋日睇勝利巴舊登撚狗條link 再睇下舊登啲新post
冷清都唔係重點 係勁撚多小學雞同廢中
智3個post 有條友post朱晨麗張相 然後話我鍾意呢個諸神多啲
笑撚到我

屌呢個好低質
以為d小學雞過哂連登
舊登會高質好多 點知
Runaways好似聽日出有冇人會睇?
我見佢造型都幾跟到漫畫

明明之前咁型

軍人退咗休係咁
食肥咗仲以為自己好大隻

點知大隻得滯
好明顯俾人呃咗
或者等健身巴絲解答吓

胃口依舊大但唔做操練咪咁囉?

我覺得CW除左操過左火仲應該關個hobo look
hydra雖然仆街但佢地好肯花資源係制服設計上

個師父唔熟唔食

就咁估,佢可能一路增磅一路操fit
最尾應該會有收乾水呢part,可能進度唔理想
又或者跟錯menu
老實講,Bulky增到似去打摔角
俾個頭套佢粒住好襯
啱先發現喺呢度單機得好開心嗰位無恥人兄改左名
大家記住唔好阻住人地單機啊

今次似係講我啦掛
陳豪 好地地唔得既

堅哥 我得罪既係你同豆腐仔
無謂搞到其他人都要排斥我呀嗎

你真係好意思話淨係得罪我地兩個
早兩個post大家圍屌你幾次你當冇發生過?
定你覺得我真係識洗所有人腦 叫佢地唔回你佢地就聽話呀嘛
有冇諗過係個個都忍撚夠你條假膠呀

咁成件事係由我點你地兩個名先起
我的確有做錯
以前係舊登同人嘈 但轉頭大家都會無野
強哥波動拳係其中一個 動漫台經常同佢嘈
無謂搞到要反哂面 排哂斥咁呀嗎
睇返舊登post原來我同你都係有講有笑
有咩咪抹左佢
上網姐

點解會彈我個名出黎
我見佢造型都幾跟到漫畫

我會 應該星期三先有 不過唔知邊度睇hulu
呢套d影評唔錯 分數仲高過punisher
話係xmen+stranger things
我見佢造型都幾跟到漫畫

應該會睇但我好多劇未睇返
本身好期待但見到有Gregg Sulkin立即興趣度大減
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞