永遠懷念喵喵 (104)

1001 回覆
24 Like 13 Dislike

咁成件事係由我點你地兩個名先起
我的確有做錯
以前係舊登同人嘈 但轉頭大家都會無野
強哥波動拳係其中一個 動漫台經常同佢嘈
無謂搞到要反哂面 排哂斥咁呀嗎
睇返舊登post原來我同你都係有講有笑
有咩咪抹左佢
上網姐

點解會彈我個名出黎

條傻鳩拖埋你落水
放心 小圈子清理門户啫 我地已經解決左

話咁快又到post尾喇
仲未諗好新po名呀屌
係咪真係叫

屌你

贊成既請正皮呢個cm

或者揀返上個po既落選post名:
sun's getting real low
終極豪情/point break
revengers
get help
fake

有新提議好快d講喇

Runaways好似聽日出有冇人會睇?
我見佢造型都幾跟到漫畫

我會 應該星期三先有 不過唔知邊度睇hulu
呢套d影評唔錯 分數仲高過punisher
話係xmen+stranger things

依套有興趣 不過好似唔係好多人知有依套咁

話咁快又到post尾喇
仲未諗好新po名呀屌
係咪真係叫

屌你

贊成既請正皮呢個cm

revengers
get help
fake

有新提議好快d講喇

其實我中意get help同sun’s getting real low

咁成件事係由我點你地兩個名先起
我的確有做錯
以前係舊登同人嘈 但轉頭大家都會無野
強哥波動拳係其中一個 動漫台經常同佢嘈
無謂搞到要反哂面 排哂斥咁呀嗎
睇返舊登post原來我同你都係有講有笑
有咩咪抹左佢
上網姐

點解會彈我個名出黎

條傻鳩拖埋你落水
放心 小圈子清理門户啫 我地已經解決左

痴線 我仲在生
講到我好似死左咁
你好衰

話咁快又到post尾喇
仲未諗好新po名呀屌
係咪真係叫

屌你

贊成既請正皮呢個cm

revengers
get help
fake

有新提議好快d講喇

其實我中意get help同sun’s getting real low

話咁快又到post尾喇
仲未諗好新po名呀屌
係咪真係叫

屌你

贊成既請正皮呢個cm

revengers
get help
fake

有新提議好快d講喇

屌你Sun's getting reeeal low
https://www.instagram.com/p/BbvM53fDBVX/

呢個做po名都唔錯
you can't save THe wORld alone
人地以為係dc po
直接block左條柒頭好過 冇150咁好撚
https://www.instagram.com/p/BbvM53fDBVX/

呢個做po名都唔錯
you can't save THe wORld alone
人地以為係dc po

咁又唔好

呢個做po名都唔錯
人地以為係dc po

到時成班衝哂入黎

點解可以咁大波……

話咁快又到post尾喇
仲未諗好新po名呀屌
係咪真係叫

屌你

贊成既請正皮呢個cm

revengers
get help
fake

有新提議好快d講喇

Hey man!
我鐘意Fake!
我見佢造型都幾跟到漫畫

呢套我都幾期待
不過最衰唔係一次過出哂
要續個禮拜等
我見佢造型都幾跟到漫畫

呢套我都幾期待
不過最衰唔係一次過出哂
要續個禮拜等

唔知第一季出唔出到Victor

點解可以咁大波……

係darcy
有冇人有食呢粒花生
支那有人(唔係DC fans)將JL poster p成咁

然後呢張圖比一d平台拎左黎做宣傳
包括WB合作伙伴愛奇藝
有冇人有食呢粒花生

包括WB合作伙伴愛奇藝

咁撚劣質嘅photoshop都拎嚟打飛機
大陸嗰啲又係on9
有冇人有食呢粒花生

包括WB合作伙伴愛奇藝

屌我有睇呢單野
班支那迷妹lose哂shit
喺weibo瘋狂大戰緊
右下個hashtag又係另一粒花生黎
利申 ts hater
有冇人有食呢粒花生

包括WB合作伙伴愛奇藝

大陸嗰啲又係on9

睇番似係愛奇藝有條on9想搞事之類
因為連有d電影院都用左呢張
我覺得唔係DC fans問題只係大陸多on9
但WB好似冇人監管咁?
仲上埋美國news了

話咁快又到post尾喇
仲未諗好新po名呀屌
係咪真係叫

屌你

贊成既請正皮呢個cm

revengers
get help
fake

有新提議好快d講喇

Hey man!
我鐘意Fake!

點呀 決定好未呀
但係sun's getting real low唔怕太明顯咩
紅字笑死
直接block左條柒頭好過 冇150咁好撚

已block
建議大家都咁做
咁就唔怕佢改名
有冇人有食呢粒花生

包括WB合作伙伴愛奇藝

大陸嗰啲又係on9

睇番似係愛奇藝有條on9想搞事之類
因為連有d電影院都用左呢張
我覺得唔係DC fans問題只係大陸多on9
但WB好似冇人監管咁?
仲上埋美國news了

支那wb可能心諗咁樣咪當宣傳
洗乜監管
不過有幾多人會特登深究係咪dc fans做
普通人見到只會入佢地數

話咁快又到post尾喇
仲未諗好新po名呀屌
係咪真係叫

屌你

贊成既請正皮呢個cm

revengers
get help
fake

有新提議好快d講喇

屌你 Sun's getting reeeal low 好有愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞