永遠懷念喵喵 (104)

1001 回覆
24 Like 13 Dislike
俾我係wb
見hp怪獸仲咁大個fanbase又有好評
而dceu又爛一套
即刻落重本搞大個hpcu好過

呢頭rt放jl分
嗰頭就出怪獸2 title轉移視線
wb

jk rowling寫得切先講

hp同fb本身就係同一世界

而且我想講hp個fanbase永遠都係咁大
睇怪獸班人本身都係hp死忠
同marvel dc有少少分別
因為英雄電影個別一兩套電影吸引咗好多臨時fans(即係睇一集iron man就話自己係m記死忠嗰啲人 ,睇咗咁多套連無限寶石係咩都唔知)

jk而家都瘋狂食老本啦
就黎好似宮崎駿退休咁 話唔再寫hp related結果咪又繼續出
佢中意既將hp8個舞台劇拍埋做戲都仲得
怪獸都吸左好多新fans架 唔好睇少eddie
hpcu真係可以再戰十年
dceu就唔知捱到幾耐
俾你係wb你會想重心發展邊個多啲喇

利申 死忠potterhead

Cursed Child
睇唒今年d英雄片,今年水凖幾好
連一向麻麻嘅智都回勇
係power ranger 甩轆

連power ranger我都覺得ok
連一向麻麻嘅智都回勇

Power Rangers係 "So Bad it's actually Good"
差到好好睇
到底幾時有崔那
連一向麻麻嘅智都回勇

Power Rangers係 "So Bad it's actually Good"
差到好好睇

我唔覺得係bad,dumb fun
I like the kidsssss
起歌幾撚熱血
見到有狗屌JL冇得打論文

班狗好似謝哂皮
叫左你地binc唔好bin得咁大力架啦

班狗好似謝哂皮

仲有人話期待direct cut會好d
睇戲唔係expect上映版會係最好反而寄望DLC

班狗好似謝哂皮

仲有人話期待direct cut會好d
睇戲唔係expect上映版會係最好反而寄望DLC

真係要多謝bvs
自從呢套之後就養成觀眾睇dc戲一定要等dlc既習慣
上映版就幾爛都唔緊要啦
punisher出左喇

啱啱睇完第一集

睇完ep1
暫時ok 不過真係瘋狂flashback
到底幾時有崔那

等左成日
到底幾時有崔那

等左成日

今日應該冇架喇
大家專心睇punisher啦
到底幾時有崔那

等左成日

今日應該冇架喇

如果真係等jimmy

應該係聽日下就12點幾有
啱啱睇完JL 今朝特登睇咗次avg1做比較
punisher出左喇

啱啱睇完第一集

睇完ep1
暫時ok 不過真係瘋狂flashback

第一集最尾扑頭好撚爽
到底幾時有崔那

等左成日

今日應該冇架喇

如果真係等jimmy

應該係聽日下就12點幾有

咪話左星期五嗰集係rerun
冇新野呀

突然間諗
如果有套MCU既戲真係嚟香港拍 要請老臨
我可以頂爛市倒貼五百蚊
突然間諗
我可以頂爛市倒貼五百蚊

大你一千
突然間諗
我可以頂爛市倒貼五百蚊

倒貼幾千入去做咕哩都制
突然間諗
我可以頂爛市倒貼五百蚊

倒貼幾千入去做咕哩都制

屌你地頂爛市

利申 倒貼幾千我都肯
講開mcu黎香港拍
呢單極old news 但好似冇人講過

智2臨尾場kiss戲其實喺香港拍
嗰時智2補拍 阿智又喺hk拍緊戲(應該係垃圾blackhat)
np冇飛過黎
係智嫂戴左阿珍個假髮代佢上陣
所以阿智錫得咁肉緊
突然間諗
我可以頂爛市倒貼五百蚊

倒貼幾千入去做咕哩都制

屌你地頂爛市

利申 倒貼幾千我都肯

我好似Guillermo 咁有一個頭仔出到鏡倒貼1000
突然間諗
我可以頂爛市倒貼五百蚊

倒貼幾千入去做咕哩都制

屌你地頂爛市

利申 倒貼幾千我都肯

我好似Guillermo 咁有一個頭仔出到鏡倒貼1000

佢嗰幕pause左都幾乎睇唔到喎
冇出鏡做打雜都制

只可以話我覺得自己好似睇緊cw dc四劇聯動team up咁
成班演員好用心咁演一個中學生寫嘅劇本,無細節 無舖排 無人物描寫 成套戲好空洞 好唔豐富
跟著d剪接一忽忽 無一種接住落好smooth嘅感覺
之前睇avg 集結播theme song 呢啲熱血畫面咩都無
角色就
ww好正
flash on9都爆
batman 柒到我覺得佢好慘
其餘就算數啦
dc真係
唯一可取係佢d神話大戰整得好有feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞