永遠懷念喵喵 (104)

1001 回覆
24 Like 13 Dislike
有冇人期待緊AOS

Brood Kree Ravager
傳緊聽晚既jimmy kimmel live播崔那

早兩日有人傳話12月頭出崔那
仲諗住mon實kimmel個guest list
點知咁突發
但咁大件事冇理由齋播崔 唔上節目架喎

睇得Matt damon同jimmy kimmel多
諗到個好jimmy style又好玩嘅marketing橋
請mark上去
比mark話想播一條片(whatever 自己d仔女嗰d)
臨播之前去行開去廁所
結果播左iw trailer
播完mark返黎話:下 點解變左trailer

9up完畢

屌笑撚左
唔爭在搵埋tom仔上去
劇透界兩大高手聯手

前面條橋我buy
有冇人期待緊AOS

呢個post推得好撚快
又係時候諗候選po名喇
我先

-屌你
阿智係星期五jimmy kimmel live嘉賓

崔那is coming

崔那is coming

shit is real

崔那is coming

香港幾點

等聽朝阿智打救大家

崔那is coming

香港幾點

屌 好似話係rerun
唔準笑flash
reboot dceu靠佢嫁喇
唔準笑flash

其實班演員簽左幾多部約
唔準笑flash

其實班演員簽左幾多部約

Gal好似淨係簽左三套
唔準笑flash

其實班演員簽左幾多部約

Gal好似淨係簽左三套

Dc簽咁多big cast其實都幾煩 個個都短約一唔做就大獲
唔準笑flash

其實班演員簽左幾多部約

Gal好似淨係簽左三套

Dc簽咁多big cast其實都幾煩 個個都短約一唔做就大獲

識玩就真,知自己好易瀨嘢
隨時reboot 亦得,得左
好好笑 出面個po
以前話黑暗style覺得高人一等
而家話好可惜玩fun 同marvel一樣

你唔係以為自己去到marvel水平呀
不倫不類 你擔心下d票房先啦 唔過十億好柒架喎
好好笑 出面個po
以前話黑暗style覺得高人一等
而家話好可惜玩fun 同marvel一樣

你唔係以為自己去到marvel水平呀
不倫不類 你擔心下d票房先啦 唔過十億好柒架喎

身為半個DC fans好失望

睇都唔想去睇
唔準笑flash

其實班演員簽左幾多部約

Gal好似淨係簽左三套

你見肥ben已經諗定batman點死好
唔準笑flash

其實班演員簽左幾多部約

Gal好似淨係簽左三套

DCEU最r爆既cast係中年batman ,trilogy都分分鐘拍唔晒
雖然我覺得肥ben做得幾好
唔準笑flash

其實班演員簽左幾多部約

Gal好似淨係簽左三套

但明明肥Ben cast冇問題
換都換lex先喇
唔準笑flash

其實班演員簽左幾多部約

Gal好似淨係簽左三套

DCEU最r爆既cast係中年batman ,trilogy都分分鐘拍唔晒
雖然我覺得肥ben做得幾好

拍一套就算
之後係batgirl nightwing客串
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞