永遠懷念喵喵 (104)

1001 回覆
24 Like 13 Dislike
其實乜野都好政見又DC/Marvel又好
最垃圾都係d偽中立既人
明明字裡行間都明示暗示自己有bias
係都要成日出黎懶係打完場拎光環話唔想有人嘈
和和平平就最好
好撚想嘔
最垃圾都係d偽中立既人
和和平平就最好
好撚想嘔
我已經唔驚係度比人劇透智3咁
暫時仲好安全, 其實應該都睇過下一兩句劇透
但我真係完全唔知個故仔咩事睇完好似冇乜影響咁
笑得好撚開心
最垃圾都係d偽中立既人
和和平平就最好
好撚想嘔

咁愛好和平
點解要喺人地地頭講一大堆會辣㷫人地既說話
你擺明車馬入黎搞事都話吖
又要扮fans扮理性討論先最難頂
出到去就扮左膠大愛撚

智3劇情我地討論得7788
而家淨係間中貼下圖咁
但唔擔保絕對安全架
係呢兩日多d撚狗內容咁解
笑得好撚開心

期待jl上左佢地會為我地帶來更多歡笑

智3劇情我地討論得7788
而家淨係間中貼下圖咁
但唔擔保絕對安全架
係呢兩日多d撚狗內容咁解

我就係睇完出面Fun個post之後忍唔住入黎
不過我都就睇, 應該冇事
笑得好撚開心

以前d大戰係日日去到零晨3,4點都仲屌緊 我真係唔想

講返punisher
星期五有得睇
又要落細藍字禁令喇
照舊一星期後解禁ok?

笑得好撚開心

自從bvs大敗俾cw
班狗既質素已經大不如前
笑深度笑影評笑rt形象深入民心
唔洗我地出手都大把人bin佢地c

講返punisher
星期五有得睇
又要落細藍字禁令喇
照舊一星期後解禁ok?

係咪大家都有netflix?
笑得好撚開心

自從bvs大敗俾cw
班狗既質素已經大不如前

其實dceu出之前有冇大戰過?

講返punisher
星期五有得睇
又要落細藍字禁令喇
照舊一星期後解禁ok?

係咪大家都有netflix?

我有
就算冇都應該好快有人放seed出黎?
笑得好撚開心

自從bvs大敗俾cw
班狗既質素已經大不如前

真係多左好多人
唔知下個痴線既dc狗係邊個
笑得好撚開心

自從bvs大敗俾cw
班狗既質素已經大不如前

應該係mos後 bvs前最癲
要追溯到舊登年代
小圈子開post初期已經有大戰
不過嗰時未有聖戰/m dc狗呢啲字眼
我地post係聚集左一堆m撚
次次出面有聖戰就群起出去打狗
後尾就形成我地po啲m狗vs佢地po既dc狗
仲有d唯恐天下不亂既撚屌開po引戰
最經典一定係易哭狗
嗰一兩年真係聖戰盛世
笑得好撚開心

自從bvs大敗俾cw
班狗既質素已經大不如前

緊係有啦 根本就係班dc9笑mcu先既 以前佢地因為有nolan三部曲既光環,所以好睇唔起mcu,果時唔只dc9仲有一班所謂影評大師都係咁踩 我就係果時覺得mcu咁好心機都比人屌先開始屌dc9,我係對人不對事的,我部部dc都會睇仲會買玩具,有競爭先會有進步
唔知下個痴線既dc狗係邊個

可能係精神分裂嗰個
笑得好撚開心

自從bvs大敗俾cw
班狗既質素已經大不如前

要追溯到舊登年代
最經典一定係易哭狗
嗰一兩年真係聖戰盛世

史前大戰
以前都無話邊邊,睇完mos真係屌撚咗出嚟1999到 後來仲要bvs都有人吹奏
笑得好撚開心

自從bvs大敗俾cw
班狗既質素已經大不如前

緊係有啦 根本就係班dc9笑mcu先既 以前佢地因為有nolan三部曲既光環,所以好睇唔起mcu,果時唔只dc9仲有一班所謂影評大師都係咁踩 我就係果時覺得mcu咁好心機都比人屌先開始屌dc9,我係對人不對事的,我部部dc都會睇仲會買玩具,有競爭先會有進步

佢地成日一黎就屈9我地係dc hater
明明我地一直都係屌dc狗 多過屌dc本身
dc係有好多可以屌既地方
但我地都係應屌則屌啫
好似上面嗰堆正經討論ww同ca1佢地係唔會理架
Netflix個啲好快有seed
就算字幕組都可以係二日內出到4,5集既
如果有時間睇同望實字幕組,我相信一個星期係夠睇完既

利申返先 有訂開Netflix
笑得好撚開心

自從bvs大敗俾cw
班狗既質素已經大不如前

要追溯到舊登年代
最經典一定係易哭狗
嗰一兩年真係聖戰盛世

果時最癲 後尾dceu連戲都冇呀 邊有得嘈呀 係bvs預告一出時班dc9發癲打哂飛機 又深度又黑暗,m記比細佬睇 結果戲一上唔掂,又暗踩m記黎抬高自己,你話呢班狗係咪真係唔死都冇用呀
笑得好撚開心

自從bvs大敗俾cw
班狗既質素已經大不如前

要追溯到舊登年代
最經典一定係易哭狗
嗰一兩年真係聖戰盛世

史前大戰
以前都無話邊邊,睇完mos真係屌撚咗出嚟1999到 後來仲要bvs都有人吹奏

bvs嗰期d狗真係最猖狂
嗰時日日大戰冇停手
但班狗都叫有咁上下戰力
後尾cw同ss一出就成班半收皮狀態
過左黎連登佢地都也文也武左一排架
直至我地搬埋過黎
笑得好撚開心

自從bvs大敗俾cw
班狗既質素已經大不如前

要追溯到舊登年代
最經典一定係易哭狗
嗰一兩年真係聖戰盛世

史前大戰

bvs嗰期d狗真係最猖狂
嗰時日日大戰冇停手
但班狗都叫有咁上下戰力
後尾cw同ss一出就成班半收皮狀態
過左黎連登佢地都也文也武左一排架
直至我地搬埋過黎

之前上舊登見到有個新生趣巴打同另一隻dc9兩個互屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞