永遠懷念喵喵 (104)

1001 回覆
24 Like 13 Dislike
啱啱睇完JL 今朝特登睇咗次avg1做比較

只可以話我覺得自己好似睇緊cw dc四劇聯動team up咁
成班演員好用心咁演一個中學生寫嘅劇本,無細節 無舖排 無人物描寫 成套戲好空洞 好唔豐富
跟著d剪接一忽忽 無一種接住落好smooth嘅感覺
之前睇avg 集結播theme song 呢啲熱血畫面咩都無
角色就
ww好正
flash on9都爆
batman 柒到我覺得佢好慘
其餘就算數啦
dc真係
唯一可取係佢d神話大戰整得好有feel

zack啲畫面係好撚正...

漏咗仲有啲 cg真係好撚差 隻steppenwolf同superman飛個幾幕好似睇卡通片 仲有啲對話位好明顯睇得出綠幕 之前mos bvs ww 都唔係咁差

其實而家d超級英雄戲無論dc marvel都有依種vg好差既位

係咪後期出唔切貨,hea9你
睇完智3
幾好睇但未去到great
Cate Blanchett好撚正
見到上面話老人k發癲,係咩post

「屌你」?

https://lihkg.com/thread/469706/page/1?ref=ios

巴打慢慢追post
但你會發現追左5頁都係同一個回覆
好似無限輪迴咁
睇完智3

屌驚講出黎俾人打but i agger
當然用智系列標準去睇係超哂班
但又未去好驚艷嗰種great
記住得閒追返舊po呀
睇完智3

記住得閒追返舊po呀

其實我睇完幾失望 因為太大期望
睇完智3

記住得閒追返舊po呀

岩岩追完
認同有d位既gag太多餘
但有d又真係好笑
同drs見面整跌張台舊野又想砌番好笑到我
同埋有冇人覺得智爆seed首theme song幾似WW果首
冇追岀面d post唔知有冇比人話
同埋有冇人覺得智爆seed首theme song幾似WW果首

有人講過,但係我覺得唔似

調返轉先啱 係ww theme似immigrant song
智3 post幾乎每頁都有人問係咪同ww theme一樣
睇完智3

記住得閒追返舊po呀

岩岩追完
認同有d位既gag太多餘
但有d又真係好笑
同drs見面整跌張台舊野又想砌番好笑到我

成段drs都好正
喵喵打爛哂啲野 loki跌左半粒鐘
The AVENGERS: INFINITY WAR trailer will reportedly be with us early December! http://bit.ly/2hx9WAm

Between 1/12 to 8/12
The AVENGERS: INFINITY WAR trailer will reportedly be with us early December! http://bit.ly/2hx9WAm

啱啱都想貼link
話最大機會係四號

調返轉先啱 係ww theme似immigrant song

我唔屬d歌純粹兩套睇完覺得似
但絕對分到兩首

我唔d歌純粹兩套睇完覺得似
但絕對分到兩首
真係好想睇住jl票房輸比智3 然後開post貼智3 yeah張gif

啱啱都想貼link
話最大機會係四號

我上面有講過12月頭
真係好想睇住jl票房輸比智3 然後開post貼智3 yeah張gif

但jl咁樣追尾
唔知智3 keep唔keep到後勁
今次應該係堅料
輝神話過年尾會出

作為一個M撚, 見到JL咁樣係覺得可惜
講故仔既方法同英雄能力既浪費係最敗筆
風格真係who fucking care
有冇人期待緊AOS

Brood Kree Ravager

希望keep到上季水準

上季gr好睇
有冇人期待緊AOS

希望keep到上季水準

上季gr好睇

madem hydra好睇d
有冇人期待緊AOS

希望keep到上季水準

上季gr好睇

madem hydra好睇d

都唔錯
不過LMD果part堅悶
啱啱無野做睇番 如果公佈phase 4個時我有得係現場尖叫 就真係一世無憾
https://youtu.be/L2VoJuVfbjI
啱啱無野做睇番 如果公佈phase 4個時我有得係現場尖叫 就真係一世無憾
https://youtu.be/L2VoJuVfbjI

呢段野我都重睇左好多次 Civil War個下真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞