永遠懷念喵喵 (104)

1001 回覆
24 Like 13 Dislike

想知美帝上左之後啲人反應係點

imdb個分8.1->7.7 now
應該仲有下調空間

琴日無嘢做我都去睇咗
只係想講
套野應該叫《超人:打救正義聯盟》

成套戲簡單咗,明快咗,搞下GAG,直覺係會好睇咗
但佢始終達唔到M記顧及所有角色嗰種功力
由開場到結尾都只係係度提超人,煩到我嘔
睇完淨係覺得,前面打到成隻狗咁,超人一嚟就大反殺
個轉捩點同BVS一樣太突兀,一講老母叫martha就即刻唔打

總括而言,唔高,但都唔低
但水準同M記真係差太多

其實m記啲細節位同連貫性真係做得好足 好易投入到個世界觀
出面班狗淨係睇幾套就話套套都搞gag 睇吓之後連續兩套係咪搞gag
好懷疑有幾多人睇過晒

事實係差唔多套套都有搞gag喎

有無睇過ca2 ca3? 好多gag位?有人特登出嚟搞笑咩?

我咪話差唔多囉,ca3點會冇gag位

其實有gag位唔緊要
最緊要係識平衡

篇文好正 讚mcu讚到小小唔好意思

另外heimdall 有咩唔做得開心?同marvel噪過咩?

佢同np都好唔中意智系列 講到成日想唔拍咁
但佢兩個早排又轉口風喇
heimdall話好想試下mcu其他角色
又話覺得bp咁多黑人應該搵埋佢喎

好想np番嚟

另外heimdall 有咩唔做得開心?同marvel噪過咩?

但佢兩個早排又轉口風喇

好想np番嚟

Heimdall係咪應該avg3會有份 根據返智3個ending

但佢兩個早排又轉口風喇

好想np番嚟

Heimdall係咪應該avg3會有份 根據返智3個ending

可能成船比人捉晒
btw 之前睇番avg1 原來thanos話過loki攞唔到tesseract 就會追殺佢 點解咁多年無事

但佢兩個早排又轉口風喇

好想np番嚟

可能成船比人捉晒
btw 之前睇番avg1 原來thanos話過loki攞唔到tesseract 就會追殺佢 點解咁多年無事

坐多陣好過啦

但佢兩個早排又轉口風喇

好想np番嚟

可能成船比人捉晒

坐多陣好過啦

講完I will do it myself 之後
架飛船可能塞車
仲未出到停車場

可能成船比人捉晒

坐多陣好過啦

講完I will do it myself 之後
架飛船可能塞車
仲未出到停車場

諗起呢幾張圖

但佢兩個早排又轉口風喇

好想np番嚟

唔撚想再見到阿珍
睇到佢綁鞋帶著衫塞車就忍唔住笑左出聲

一味坐喺度靠嚇

pepper

一味坐喺度靠嚇

串鳩Ronan串到人地反骨唔比石你

一味坐喺度靠嚇

串鳩Ronan串到人地反骨唔比石你

次次搵人幫自己搶石都fail
本身有粒石都俾loki玩走左
兩個反骨女又話要隊冧自己
thanos真係
Ragnarok笑位真心比唔上Justice League
punisher睇完ep4
好悶
瘋狂flashback軍人
係咁重複 劇情又冇乜進展咁
仲諗住會講佢追殺黑幫
點知ep1一開波已經殺晒
我唔係想睇佢查線索呀
出面個jl票房post
有狗吹到jl>>>avg喇
a1都變埋糞作
好悶
仲諗住會講佢追殺黑幫
我唔係想睇佢查線索呀

我快你一集
真心悶
出面個jl票房post
a1都變埋糞作

有個Fd返工要幫JL寫廣告稿
寫左3次都彈返轉頭
彈到上個禮拜,煩撚到
好悶
仲諗住會講佢追殺黑幫
我唔係想睇佢查線索呀

agger,有時候跳到有d亂
Cia個女人條線又悶
同埋成日flashback 佢訓醒個scene
JL首日票房:38m
智3首日票房:46m

原來智2首日都有32m
仲話同avg比 比人話大蝦細
出面個jl票房post
a1都變埋糞作

寫左3次都彈返轉頭
彈到上個禮拜,煩撚到

彈返轉頭,所以?
好悶
仲諗住會講佢追殺黑幫
我唔係想睇佢查線索呀

agger,有時候跳到有d亂
Cia個女人條線又悶
同埋成日flashback 佢訓醒個scene

真心太多條線
搞到好似好複雜又連唔埋咁
瞓醒嗰幕睇到我以為自己跌左入drs time loop
好悶
仲諗住會講佢追殺黑幫
我唔係想睇佢查線索呀

我快你一集
真心悶

聽講後面都係咁上下
唔知點追落去
出面個jl票房post
a1都變埋糞作

寫左3次都彈返轉頭
彈到上個禮拜,煩撚到

彈返轉頭,所以?

佢意思係咪腦細嫌佢fd寫得唔夠吹奏jl
要吹到jl世界第一先肯出呀
JL首日票房:38m
智3首日票房:46m

原來智2首日都有32m
仲話同avg比 比人話大蝦細

真係人唔笑狗都吠
當初班狗大大聲笑柒智3一定係垃圾
我地已經唔用a1 用智3同佢大堆頭jl比都輸少當贏啦
諗起嗰時佢地仲話bvs可以單手收marvel皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞