日本鐵道情報及旅遊交流區(09)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike

多謝飛膠巴之前既提點!坐緊Gran Class去東北!

唔係鐵膠但都係乜都試下,零晨機坐哩個最好可以補眠一下

pass係咪補特急錢?

補Gran class錢

佢已經係用Pass 都仲要再補16960円

夠回程

rich

有錢真好
想問如果係香港買定jr 東京廣域周遊劵可以去邊到買??有冇話邊間平d 咁嫁?

利申:第一次買jr pass
想問如果係香港買定jr 東京廣域周遊劵可以去邊到買??有冇話邊間平d 咁嫁?

klook kkday egl 自己格價

thanks 巴打 但我上klook 搵 點解搵唔到依隻券 係咪我太廢 定係佢地會用另一個名
下個月11月25號 去九洲 蠢左係蹤橫遊買PASS
仆佢個街原來要係九洲JR官方網先可以預早劃位
一落地劃定幾日後既由布院之森 同指宿玉箱會唔會無位

係JR九州官網畀錢劃位囉,幾千yen姐

唔值

我上次都係自己係九州官網俾錢劃左SL人吉/海幸山幸/指宿玉手箱
但係由布院之森就去到九州先劃, 搭唔到咪最多搭Local

我覺得指宿玉手箱可以唔坐,太多香港人去坐嘈到拆天 可能我去果日唔好彩,撞正一班師奶團

thanks 巴打 但我上klook 搵 點解搵唔到依隻券 係咪我太廢 定係佢地會用另一個名

又好似真係冇
https://twitter.com/i/moments/923920910242816000

連旭山動物園号都整到
好痴線

又好似真係冇

極奇怪 會唔會佢依家唔出依隻券嫁 我打算去輕井澤

又好似真係冇

極奇怪 會唔會佢依家唔出依隻券嫁 我打算去輕井澤

Sor原來klook真係冇 我諗要日本先買到

你仲有kkday egl等option
我上官網睇過 佢冇寫有海外銷售點

只可以去到喺JR度買
利申:買過

咁去到先買

只可以去到喺JR度買

唔該曬咁多位巴打
祝巴打長命百歲

只可以去到喺JR度買

唔該曬咁多位巴打
祝巴打長命百歲

屌 我唔要咁長命呀

只可以去到喺JR度買

唔該曬咁多位巴打
祝巴打長命百歲

屌 我唔要咁長命呀

做廢老都唔錯丫

只可以去到喺JR度買

唔該曬咁多位巴打
祝巴打長命百歲

屌 我唔要咁長命呀

做廢老都唔錯丫

移民去日本做廢老
https://twitter.com/i/moments/923920910242816000

連旭山動物園号都整到
好痴線

係咪要一個個像素點咁執?

只可以去到喺JR度買

唔該曬咁多位巴打
祝巴打長命百歲

屌 我唔要咁長命呀

做廢老都唔錯丫

移民去日本做廢老

入大人の休日倶楽部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞