【波譎雲詭】國際時事政治選舉集中理性討論區

1001 回覆
85 Like 4 Dislike
東京都選挙管理委員会 ✔ @tocho_senkyo
【衆議院議員選挙 推定投票率】
16時00分現在の東京都内の推定投票率をお知らせします
男 26.70% 女 23.42% 平均 25.03%
前回推定投票率 平均29.82%
※期日前投票の数字は含んでいません

不過全日本已有約2000萬人提前投票,比上次多近700萬票

今日除左北海道全日本都橫風橫雨
梗係多人提前投票

氣象台巴打
https://www3.nhk.or.jp/news/html/20171022/k10011187241000.html?utm_int=news_contents_news-genre-new_003

小池百合子去左巴黎

佢搞咁大壇嘢出黎,而家又收收地皮,即係點先得架
東京都選挙管理委員会 ✔ @tocho_senkyo
【衆議院議員選挙 推定投票率】
16時00分現在の東京都内の推定投票率をお知らせします
男 26.70% 女 23.42% 平均 25.03%
前回推定投票率 平均29.82%
※期日前投票の数字は含んでいません

不過全日本已有約2000萬人提前投票,比上次多近700萬票

今日除左北海道全日本都橫風橫雨
梗係多人提前投票

氣象台巴打

打風有利自民黨選情喎
投票率偏低  
総務省が発表した午後4時現在の投票率は26・30%で、前回2014年の同時刻と比べ、2・81ポイント下回っている
https://twitter.com/MarrShow/status/922019217234259970

The Andrew Marr Show @MarrShow
Spanish Foreign Minister @AlfonsoDastisQ says pictures of Spanish police beating Catalans is 'fake news' #marr
投票率偏低  
総務省が発表した午後4時現在の投票率は26・30%で、前回2014年の同時刻と比べ、2・81ポイント下回っている

打風
花邊新聞:世衞重新考慮Mugabe大使任命

WHO WTF

WHO WTF

依個真係笑撚到七彩
係咪收左穆加貝d錢?

WHO WTF

依個真係笑撚到七彩
係咪收左穆加貝d錢?

係咪雞珠諗出嚟

WHO WTF

依個真係笑撚到七彩
係咪收左穆加貝d錢?

係咪雞諗出嚟

WHO WTF

依個真係笑撚到七彩
係咪收左穆加貝d錢?

係咪雞諗出嚟

一早走左啦
倣家做WHO Chief嗰個係埃塞俄比亞人黎

WHO WTF

依個真係笑撚到七彩
係咪收左穆加貝d錢?

係咪雞諗出嚟

一早走左啦

就係會唔會係佢個任內定落,雖則非洲人幫返非洲都正常

WHO WTF

依個真係笑撚到七彩
係咪收左穆加貝d錢?

係咪雞諗出嚟

一早走左啦

就係會唔會係佢個任內定落,雖則非洲人幫返非洲都正常

應該係新嗰條友決定黎
我估可能係想賣番個人情比非盟班人
https://nonintellect.blogspot.hk/2017/10/2017.html

假才子的日本2017大選簡介,幾好睇

睇電視訪問個日本師奶,話咩世界局勢混亂,投有經驗既自民黨最好,呢個就係單一政黨長期壟斷既結果

小池果班人咁垃圾淨係9UP SELL D做唔到既野
ON9先投佢
https://nonintellect.blogspot.hk/2017/10/2017.html

睇電視訪問個日本師奶,話咩世界局勢混亂,投有經驗既自民黨最好,呢個就係單一政黨長期壟斷既結果

ON9先投佢

十二個零

ON9先投佢

十二個零

小池最成功係令民主黨自爆 前原誠司
安倍多謝你唔少 (其實我懷疑兩條友夾埋)
-1 min to exit poll
NHK

自民 253-300
公明 27-36

立憲民主 44-67
希望 38-59
共産 8-14
維新 7-18
NHK

自民 253-300
公明 27-36

立憲民主 44-67
希望 38-59
共産 8-14
維新 7-18

過三分二就有得修憲
自公過三分二 修憲gogogo
NHK

自民 253-300
公明 27-36

立憲民主 44-67
希望 38-59
共産 8-14
維新 7-18

過三分二就有得修憲

好似310就過?
睇落機會唔細
唔信希望同立憲咁近
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞