【地獄深淵】【恐怖懸疑】《千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車》4

1001 回覆
64 Like 7 Dislike
等你開飯呀夢巴

多謝支持
小穎

穎妹同Toby都係我覺得寫過最可愛既角色
留個名夜啲先睇

留名

多謝支持!
呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
勁估下先:
而家張紙寫住 412 Left,但之前白髮女孩係話 319 Left,中間差成90幾個,會唔會其實白髮女孩係做緊類似清道夫角色? 要殺死(未必係殺啦, 可能本身入嚟呢度嘅人都係死咗,佢負責"淨化")安和啲人先可以去投胎?
之前提過10樓係產房,應該啲"人"驚去10樓就係驚去投胎?

巴打呢個推測都有可能
唯獨一點:如果係投胎既話,為何主角可以從呢個異世界回到現實世界(冇芊琴果個)呢?
平行時空 另一個世界既關天翔寫畀依個世界既關天翔
次次咁樣同大隊分開 主角遲早出事
表世界有信send比裏世界ge主角

立即Silent Hill化

廁所女殺手有信比主角

咁得人驚

無時無刻掛住主角
勁估下先:
而家張紙寫住 412 Left,但之前白髮女孩係話 319 Left,中間差成90幾個,會唔會其實白髮女孩係做緊類似清道夫角色? 要殺死(未必係殺啦, 可能本身入嚟呢度嘅人都係死咗,佢負責"淨化")安和啲人先可以去投胎?
之前提過10樓係產房,應該啲"人"驚去10樓就係驚去投胎?

巴打呢個推測都有可能
唯獨一點:如果係投胎既話,為何主角可以從呢個異世界回到現實世界(冇芊琴果個)呢?

佢係咪真係返過去,都係一個問題。

咁佢到底想話比天翔知d咩
次次咁樣同大隊分開 主角遲早出事

佢出事唔緊要 隨時搞到小穎出事
主角對果堆紙有印象,可能係主角親手寫
廁所女殺手有信比主角

咁得人驚

無時無刻掛住主角

邊個想掛住垃圾翔
主角對果堆紙有印象,可能係主角親手寫

即係輪迴遊戲?

既然芊琴都有兩個,咁天翔都

我本來都想講平行時空 比你快一步
FORZA MILAN⚫🔴

係紙言睇咗咁耐 留個名先
留名呀呀呀呀

既然芊琴都有兩個,咁天翔都

巴打點肯定有兩個芊琴
係紙言睇咗咁耐 留個名先

多謝支持啊!
其實係咪好多巴打絲打都習慣紙言追文,講故台留言
Push
另外夢巴請問邊到有得睇Ashley Toby Capricorn 圖啊
Sor for off topic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞