【地獄深淵】【恐怖懸疑】《千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車》4

1001 回覆
64 Like 7 Dislike
文杰

應該係故事最唔受讀者歡迎既中學生
其實係咁
雖然暫時未清楚d來龍去脈,但係我覺得呢個地方發生既事應該都係真實發生左
同埋夢巴有無考慮如果寫下個故會轉題材,就好似世事巴講既咁,字裡行間都見到有類似既地方,所以我先覺得佢地係身處係現實世界
btw聖誕快樂
好撚中呀

被世界遺棄不可怕 喜歡你有時還可怕

倒不如與她保持距離,祈願她會快樂。
好撚sad

好兄弟真係唔洗多...一個就夠
次次死人 都回憶生前片段
竟然睇呢個故都會睇到眼濕濕
兄弟
雖然暫時未清楚d來龍去脈,但係我覺得呢個地方發生既事應該都係真實發生左
同埋夢巴有無考慮如果寫下個故會轉題材,就好似世事巴講既咁,字裡行間都見到有類似既地方,所以我先覺得佢地係身處係現實世界
btw聖誕快樂

多謝你地比建議我啊
其實兩者相似既原因係,都係「去咗某個世界」,其他都會因而變得似
不過後面應該會有幾大唔同的
如果有任何更多建議 請隨時提出 我好珍惜架
聖誕快樂
btw聖誕快樂

多謝你地比建議我啊
其實兩者相似既原因係,都係「去咗某個世界」,其他都會因而變得似
聖誕快樂

前提係去左某個世界的確就會同我講既第二第四點好似

但失常同限時呢個我個人覺得唔關「去左某個世界」事掛

失常,可以係嗰個集團用既集體,因為之前提到好大霧
限時,同樣係集團限住呢到幾時完

不過以上鳩噏都係建基於同exit故有關
好撚中呀

往往咁樣 就會睇住她離開自己
好撚sad

好兄弟真係唔洗多...一個就夠

平時唔會講出口
有難就會出黎幫手
要好好珍惜
次次死人 都回憶生前片段

咁要睇個片段講唔講到中心思想
如果講唔到,就寫黎無意思la
竟然睇呢個故都會睇到眼濕濕

恐怖既背後
永遠都係可憐人既故事
兄弟

btw聖誕快樂

多謝你地比建議我啊
聖誕快樂

前提係去左某個世界的確就會同我講既第二第四點好似

但失常同限時呢個我個人覺得唔關「去左某個世界」事掛

失常,可以係嗰個集團用既集體,因為之前提到好大霧
限時,同樣係集團限住呢到幾時完

不過以上鳩噏都係建基於同exit故有關

咁講法
唔知會唔會又係個藥劑廠搞事呢
睇埋剩低2x集就知
點解個舊post成日有人推
點解個舊post成日有人推

可能大家都睇錯咗係新post
聖誕快樂啊巴打
之前冇講過
其實12月25日除咗係聖誕節
同時係Ashley既生日
聖誕快樂夢巴
之前冇講過

Merry Birthday
之前冇講過

Merry Birthday

Exactly
好撚中呀

又講中左
好撚中呀

又講中左

I know that feel bb
不過終有一日,會遇到屬於你既Toby架!
Sor夢巴四日無推
即刻推下先夜啲再睇故
Sor夢巴四日無推
即刻推下先夜啲再睇故

好掛住巴打
聖誕快樂啊
睇完故可以講下感想/意見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞