【地獄深淵】【恐怖懸疑】《千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車》4

1001 回覆
64 Like 7 Dislike
真係去咗地獄

地獄深淵
棟大廈火燭?
那利物浦球衣背面,竟印著「BECKHAM」及「7」的號碼,使我不禁苦笑。

呢個人真有趣
棟大廈火燭?

點解咁講?
棟大廈火燭?

點解咁講?

係睇左咁多年故嘅直覺
主角一行人都係離留之際
棟大廈火燭?

點解咁講?

係睇左咁多年故嘅直覺
主角一行人都係離留之際

咁佢地有冇機會離開?
十字架女仔, 電車軌被菜刀佬殺果個
主角當時冇救佢,俾呢個男仔知道左,應該會發生不和
棟大廈火燭?

點解咁講?

係睇左咁多年故嘅直覺
主角一行人都係離留之際

咁佢地有冇機會離開?

一半一半 仲有幾隻死淨種咁 唔係點做下一輯
越黎越有趣
咸哥話唔定係戰神 輕鬆ko白髮撚同斧頭撚

那利物浦球衣背面,竟印著「BECKHAM」及「7」的號碼,使我不禁苦笑。

呢個人真有趣

追殺,不過冇殺到,個女仔之後逃走咗,唔知下落如何
不過可能係另一個女仔黎ga
棟大廈火燭?

點解咁講?

係睇左咁多年故嘅直覺
主角一行人都係離留之際

Make sense
如果呢度唔係活人既地方,咁天翔佢地會唔會已經

唯一希望唔係果個女仔啦

係睇左咁多年故嘅直覺
主角一行人都係離留之際

咁佢地有冇機會離開?

一半一半 仲有幾隻死淨種咁 唔係點做下一輯

牛丸巴咁快我想定第二集
其實你地鍾意Good Ending定Bad Ending
越黎越有趣
咸哥話唔定係戰神 輕鬆ko白髮撚同斧頭撚

潛意識係咪覺得 通常靚仔都好打

呢個人真有趣

係皇馬球衣印美斯
如果呢度唔係活人既地方,咁天翔佢地會唔會已經

睇埋今晚果集就會有眉目

點解咁講?

係睇左咁多年故嘅直覺
主角一行人都係離留之際

Make sense

呢個世界觀好常見

咩阿,唔係被癲佬殺左咩,主角冇救佢

咩阿,唔係被癲佬殺左咩,主角冇救佢

唔係,原文:「血灘上是一個年紀跟我相若的女生,卻並非剛才碰到的那個……她身穿白色連身裙,腳跟位置染滿血,似乎傷勢不輕……她察覺到我們,臉上滿是痛苦的淚。」
的確有個女仔被殺,但佢冇十字架,呢個係另一個女仔,十字架女仔暫時不知所蹤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞