【地獄深淵】【恐怖懸疑】《千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車》4

1001 回覆
64 Like 7 Dislike
順便交代下上個故既實體書事宜

【《搵唔到Exit嘅23層大廈》實體書正式接受訂購喇!】

實體書由即日起接受訂購啦 ,大家只須Click下面幅圖或者呢條Link就可以落訂架啦:
http://paperize.hk/product/%E6%90%B5%E5%94%94%E5%88%B0exit%E5%98%8523%E5%B1%A4%E5%A4%A7%E5%BB%88-%E4%B8%8A%E4%B8%8B%E5%85%A9%E5%86%8A/
為答謝大家,每本書小弟都一定會簽名,同埋會隨書送贈特別設計嘅書籤架!
鑑於篇幅好長,實體書會分成上、下冊,兩本都會好厚下,為咗令價錢合理較易負擔,出版社特別設有合購優惠價架

【實體書收錄章節】
[上冊]
۞ 第1話至第80話
۞ Secret Chapter:《Mktor篇:我地係好朋友嚟架》
[下冊]
۞ 第81話至第131話+外傳《不回歸的47°》
۞ Secret Chapter:《Secret Ending:哪管這裏是哪裏》+《後傳》

如之前所說,我保證一定會將實體書做到最好,將成個故事文字重頭執靚佢,實體書獨有嘅《Secret Chapter》亦絕對會令故事錦上添花!
感謝各位係10個月以來嘅厚愛。係踏出第一步時,真係想唔到筆下嘅文字會有實體化嘅一日,幸得你願意追看,才能有完滿結局。所以,呢本實體書,係你我一齊寫下的。

【購書步驟】
1. 進入Paperize網站:http://paperize.hk/
2. Click「搵唔到Exit嘅23層大廈」上下冊或其中一冊,按「加入購物車」
3. Click「購物車」,選擇適合你嘅運送方式,Click「前往結帳」
4. 輸入帳單資訊,最後Click「前往Paypal付款」
5. 輸入Paypal資料,最後Click「立即付款」
6. 訂購成功,頁面會出現「你支付了$xxx.xx HKD」的字句,按「返回商家」可以檢查訂單資訊

如果對實體書有咩建議、疑問嘅,歡迎留言/pm同我講翻
Facebook Page:https://www.facebook.com/utopianhunter/
衷心感謝訂購實體書嘅您,係呢個資訊爆棚嘅速食年代,筆下所寫仍得到您喜愛,已經是好幸運,好不容易的事了。
希望你係旅程終結之時能夠帶走屬於自己嘅體會,搵到心目中嘅Exit。

唔訂會唔會有得賣?

冇,因為呢個係網購方式,所以係1月25號前訂,之後一次過印的

要上下冊,出ge時候夢巴出黎交收ok ??
冇用paypal果D
我來到了千琳所在位置,她站在最近對開門的左側病房,病房敞開著,門上寫著「219」。
我用電筒往裏頭一照,目睹219號病房裏的畫面,同時聽到那熟悉的聲音……

謝巴覺得發生咩事呢

怪物叫聲
「叫佢矮妹得架喇。」我豁然一笑,小穎隨即不忿的戳我一下,我感覺到她差點兒吐出一句粗口。

睇睇下又覺得呢個小穎幾得意

有文
呀~~~~~~~~~~~~~~~
唔通白女妖又係房入面緊人

又殺人?
唔出奇

夢巴
入到219見到廢騰同Ashley搞緊嘢...
千琳突然衝動,係咪開始失常啦

巴打係咪好想佢快D失常
有冇其他方法訂?學生哥冇信用卡
利申:之前23層大廈凌晨睇勁刺激

好驚wo 究竟邊個瀨野?
留名
如果係真咁點?
有冇人報警?
順便交代下上個故既實體書事宜

【《搵唔到Exit嘅23層大廈》實體書正式接受訂購喇!】

實體書由即日起接受訂購啦 ,大家只須Click下面幅圖或者呢條Link就可以落訂架啦:
http://paperize.hk/product/%E6%90%B5%E5%94%94%E5%88%B0exit%E5%98%8523%E5%B1%A4%E5%A4%A7%E5%BB%88-%E4%B8%8A%E4%B8%8B%E5%85%A9%E5%86%8A/
為答謝大家,每本書小弟都一定會簽名,同埋會隨書送贈特別設計嘅書籤架!
鑑於篇幅好長,實體書會分成上、下冊,兩本都會好厚下,為咗令價錢合理較易負擔,出版社特別設有合購優惠價架

【實體書收錄章節】
[上冊]
۞ 第1話至第80話
۞ Secret Chapter:《Mktor篇:我地係好朋友嚟架》
[下冊]
۞ 第81話至第131話+外傳《不回歸的47°》
۞ Secret Chapter:《Secret Ending:哪管這裏是哪裏》+《後傳》

如之前所說,我保證一定會將實體書做到最好,將成個故事文字重頭執靚佢,實體書獨有嘅《Secret Chapter》亦絕對會令故事錦上添花!
感謝各位係10個月以來嘅厚愛。係踏出第一步時,真係想唔到筆下嘅文字會有實體化嘅一日,幸得你願意追看,才能有完滿結局。所以,呢本實體書,係你我一齊寫下的。

【購書步驟】
1. 進入Paperize網站:http://paperize.hk/
2. Click「搵唔到Exit嘅23層大廈」上下冊或其中一冊,按「加入購物車」
3. Click「購物車」,選擇適合你嘅運送方式,Click「前往結帳」
4. 輸入帳單資訊,最後Click「前往Paypal付款」
5. 輸入Paypal資料,最後Click「立即付款」
6. 訂購成功,頁面會出現「你支付了$xxx.xx HKD」的字句,按「返回商家」可以檢查訂單資訊

如果對實體書有咩建議、疑問嘅,歡迎留言/pm同我講翻
Facebook Page:https://www.facebook.com/utopianhunter/
衷心感謝訂購實體書嘅您,係呢個資訊爆棚嘅速食年代,筆下所寫仍得到您喜愛,已經是好幸運,好不容易的事了。
希望你係旅程終結之時能夠帶走屬於自己嘅體會,搵到心目中嘅Exit。

唔訂會唔會有得賣?

冇,因為呢個係網購方式,所以係1月25號前訂,之後一次過印的

冇用paypal果D

多謝謝巴
除左Paypal,仲可以ATM銀行轉賬的,即係入數
我來到了千琳所在位置,她站在最近對開門的左側病房,病房敞開著,門上寫著「219」。
我用電筒往裏頭一照,目睹219號病房裏的畫面,同時聽到那熟悉的聲音……

謝巴覺得發生咩事呢

怪物叫聲

今次係咩怪物
有文

多謝巴打啊
聽晚會繼續連載的
而且係長文
夢巴

希比卡超
入到219見到廢騰同Ashley搞緊嘢...

廢騰去死啦
lm

多謝支持!
有冇其他方法訂?學生哥冇信用卡
利申:之前23層大廈凌晨睇勁刺激

多謝巴打啊
條link入面可以揀ATM入數比paperize戶口的
唔需要信用卡
btw巴打之前第一個故係咪都係用呢個名,定冇ac

好驚wo 究竟邊個瀨野?

可能係冇人瀨野既
唔需要太悲觀
留名

多謝支持!
如果係真咁點?
有冇人報警?

唔知呢

冇用paypal果D

多謝謝巴
除左Paypal,仲可以ATM銀行轉賬的,即係入數

約出黎面交la
讀者聚會
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞