【地獄深淵】【恐怖懸疑】《千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車》4

1001 回覆
64 Like 7 Dislike
夢巴
Paperize個網入面上下兩冊條link 錯左
㩒落去會redirect左去淨買上冊
得閒搞搞佢

另外想問送去外國會唔會要加運費
夜媽媽追唔敢訓 仆街 留名先
文杰
斧頭男 = 執屍人

白髮女女係咩
附上構想圖

日記個女仔
R I P文杰

終究都係要死人

慘死
樓主出書點都要買
出文呀
夢巴
Paperize個網入面上下兩冊條link 錯左
㩒落去會redirect左去淨買上冊
得閒搞搞佢

另外想問送去外國會唔會要加運費

唔該曬巴打!
我即刻問問,盡快回覆你

多謝巴打
有冇其他方法訂?學生哥冇信用卡
利申:之前23層大廈凌晨睇勁刺激

多謝巴打啊
條link入面可以揀ATM入數比paperize戶口的
唔需要信用卡
btw巴打之前第一個故係咪都係用呢個名,定冇ac

冇ac呀之前 但都睇咗好多年故
btw支持好作者
話說我confirm咗訂單佢係咪會跟我比嘅地址派去最近嘅順豐 未用過順豐以為有得揀分站

辛苦曬
多謝支持啊
文杰
斧頭男 = 執屍人

白髮女女係咩
附上構想圖

日記個女仔

咁佢依家係人係鬼
R I P文杰

終究都係要死人

慘死

依家先係慘既開始咋
樓主出書點都要買

沙基利巴打
多謝你

辛苦曬
多謝支持啊

我係正宗又要睇又要驚嗰隻 平時自己一路睇故已經會有畫面 加埋仲要有圖同bgm真係
出文呀

寫緊架啦
有冇其他方法訂?學生哥冇信用卡
利申:之前23層大廈凌晨睇勁刺激

多謝巴打啊
條link入面可以揀ATM入數比paperize戶口的
唔需要信用卡
btw巴打之前第一個故係咪都係用呢個名,定冇ac

冇ac呀之前 但都睇咗好多年故
btw支持好作者

多謝巴打
多謝你睇得起小弟作品
話說我confirm咗訂單佢係咪會跟我比嘅地址派去最近嘅順豐 未用過順豐以為有得揀分站

巴打係揀順豐自取定順豐送貨?

辛苦曬
多謝支持啊

我係正宗又要睇又要驚嗰隻 平時自己一路睇故已經會有畫面 加埋仲要有圖同bgm真係

D圖執得好辛苦 有用就好
D bgm係度身訂造架,每集都唔同

自取

辛苦曬
多謝支持啊

D圖執得好辛苦 有用就好
D bgm係度身訂造架,每集都唔同

但加埋圖夜晚睇係幾恐怖
順便催下文
呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
真係白髮女妖又殺人呀~~~~~
文杰
會唔會佢地其實都係孤兒, 又或者係呢間醫院度病死左o既小朋友

女妖
呢個猜測好似幾合理

咦... 又或者(勁估)
其實一眾主角,只係被墮胎而搞到投唔到胎嘅孤魂??

自取

問緊,盡快答巴打
真係好多謝您
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞