[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(13)新shop好趕客喎sc

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
其實係咪要刷走佢 幾日都係得呢個任務

其實Free Chest係最好既任之一
拎到任再等4hr可以開頭兩個箱
跟住再換第二個任
一個換任quota就可以換30分
每日禮物都係 不過要4日 但係多啲獎勵
前提係要活躍 最好keep住做以防卡任

thanks 咁我一陣換走佢 日日得15pt 都唔知幾時開得箱
其實依家先玩係唔係遲左好多

慢慢玩永無遲

一日打10冠就夠

永無遲既
其實點先有傳奇卡 雖然得2800杯 都打左千幾場 但琴日先第一隻.. 仲要係傳奇寶箱先有
屌你老母場場木桶豬
自己友又有 對面又有

你都打2v2 ?

淨係想打箱 所以2v2
唔鐘意單排
一堆13白卡 點打

我記得你都差唔多架喎?
打2v2真係打壞手勢架

最高lvl白卡我得11
玩左年幾
其實點先有傳奇卡 雖然得2800杯 都打左千幾場 但琴日先第一隻.. 仲要係傳奇寶箱先有

越高分個箱先易中傳奇
換左個50卡任 慘
換左個500卡任 慘
親切技術指導同交流
每週有10級公會箱
捐卡反應踴躍
歡迎任何盃數人士
特別歡迎新手
俺汝父#QR2QPL
會友鏢局聽晚9點45
將會舉行首屆運鏢大賽
大家到時多多支持
競猜誰是touchdown之皇

https://m.youtube.com/user/aaa623aaa623/live
換左個50卡任 慘

捐50卡定用50次卡
上次中左個用傳說卡40次定30次
換左個50卡任 慘

捐50卡定用50次卡

收集500卡
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落
Clan Tag: #8LCGG222

Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=wnrrpe6t&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 但係都盡量捐多D卡 等個clan興盛左先搞多D野

唔知有冇人入黎呢 依家得好小人希望多d人入黎玩啦
迷失的羔羊@@hk
hk local top 20
主會迷失 4300+
二會迷路 4000+
三會迷途 3800+
四會迷踪 3800+
各招收新成員加入
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
一個月至少一場1萬石聯賽俾4個公會一齊交流
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid

另外coc沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
會友鏢局

主會 - 4200盃 -2
#LUO2QOV
分號 - 3800盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃 -1
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
換左個50卡任 慘

捐50卡定用50次卡

收集500卡

嘩屌

要做幾日
換左個50卡任 慘

捐50卡定用50次卡

收集500卡

嘩屌

要做幾日

報酬係乜野?
我個collect 300卡, 回報係8張橙卡..
如果招白卡都算快ddddd既
換左個50卡任 慘

捐50卡定用50次卡

收集500卡

嘩屌

要做幾日

報酬係乜野?
我個collect 300卡, 回報係8張橙卡..
如果招白卡都算快ddddd既

我開10個箱1張紫卡
拎500張卡其實好快姐
拎500張卡其實好快姐

係囉
開開下箱就齊
大電 範圍又細 又打得3隻 傷容又低(對比火箭)
同樣6水 真好on9
一d都唔平行

一係降低1水啦屌
一係加大範圍
一係加傷

on撚9!!!!!!!
拎500張卡其實好快姐

係囉
開開下箱就齊

我咁岩有個giant chest, 所以好快夠數
係想知500卡係咪會有紫卡做報酬姐

其實對於我唔駛去1v1比人虐就ok
新手緊白卡都未有一張上9lv
諗住慢慢玩, 日日掃shop買幾張時佢就更新左個shop...
又唔跌得分, 想養bat 冰巨個d...
大電 範圍又細 又打得3隻 傷容又低(對比火箭)
同樣6水 真好on9
一d都唔平行

一係降低1水啦屌
一係加大範圍
一係加傷

on撚9!!!!!!!

減水
拎500張卡其實好快姐

係囉
開開下箱就齊

我咁岩有個giant chest, 所以好快夠數
係想知500卡係咪會有紫卡做報酬姐

其實對於我唔駛去1v1比人虐就ok
新手緊白卡都未有一張上9lv
諗住慢慢玩, 日日掃shop買幾張時佢就更新左個shop...
又唔跌得分, 想養bat 冰巨個d...

咁低分個箱又係少卡d既
supercell
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞