[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(13)新shop好趕客喎sc

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
迷失的羔羊@@hk
hk local top 20
主會迷失 4300+
二會迷路 4000+
三會迷途 3800+
四會迷踪 3800+
各招收新成員加入
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid

另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
想問下有無打挑戰好用既卡組介紹
ps 平時100石入場費果d
想問下有無打挑戰好用既卡組介紹
ps 平時100石入場費果d

tv top200嗰啲都可以參考下~
會友鏢局

主會 - 4200盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3800盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃 -2
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
daydreamer

#8LGQ0CV2

部落重組 誠邀1000盃以上新手老手加入
肯捐卡肯打箱就得 無任歡迎

唔好意思借位一用 實在唔知用咩方法吸引人加入
新手上路 第一日玩
係咪要比人屌打一排先
新手上路 第一日玩
係咪要比人屌打一排先

咁要睇你慧根 呢隻game好玩在卡等唔係一切, 有技術都可以屌打班屈lv狗
新手上路 第一日玩
係咪要比人屌打一排先

咁要睇你慧根 呢隻game好玩在卡等唔係一切, 有技術都可以屌打班屈lv狗

認真咩
if you can't beat them, join them
會友鏢局

主會 - 4200盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3800盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃 -2
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
新手上路 第一日玩
係咪要比人屌打一排先

認真咩

睇你想上到幾多 有技術9741上3000
11/8/5/2上4000冇問題
新手上路 第一日玩
係咪要比人屌打一排先

認真咩

老手開個新ac上2000分真係無壓力
9階新手求部落 會捐卡打盃
有冇人買咗boost..
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落
Clan Tag: #8LCGG222

Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=wnrrpe6t&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 但係都盡量捐多D卡 等個clan興盛左先搞多D野

唔知有冇人入黎呢 依家得好小人希望多d人入黎玩啦
新手上路 第一日玩
係咪要比人屌打一排先

認真咩

25811上左3800 但4000關口好地獄
好多守門員

同埋大本lv都好大影響 低卡lv好多時候靠塔打賺水
人地出到361012既卡lv 你10本好難用細卡賺水...

同問 點boost法

同問 點boost法

第一
總和21000金幣

第二
平均來說是2460/2乘上7天等於8610金幣
史詩算1000(以現在的規則)稀有算1600
普通就(164-17)乘10等於1470
一樣有七天4070乘7等於金幣28490
相加(至少)等於37100金幣

第三
要看你獲得的寶箱去算,我覺得就像是七天內全部的寶箱兩倍(除了皇冠,史詩,傳奇,神奇,巨型這些很久一次的)

第一的缺點
十場就是至少半小時而且都要贏

第二的缺點
時間跟第一個一樣。只有總價值比第一高,所以缺錢買第一
缺卡買第二,雖然第二的賺到錢會少12390
但是多(82乘7)574張牌

第三的缺點
如果只有一般的寶箱(黃金,白銀)的話會比較虧,因為你變成要4小時跟1.5小時上線一次,就失去黃金寶箱8小時的意義了

結論
金幣1大於2大於3
卡牌2大於3大於1

轉自telegram group

同問 點boost法

第一
總和21000金幣

第二

第三
要看你獲得的寶箱去算,我覺得就像是七天內全部的寶箱兩倍(除了皇冠,史詩,傳奇,神奇,巨型這些很久一次的)

第一的缺點

第二的缺點

第三的缺點
如果只有一般的寶箱(黃金,白銀)的話會比較虧,因為你變成要4小時跟1.5小時上線一次,就失去黃金寶箱8小時的意義了

結論
金幣1大於2大於3
卡牌2大於3大於1

但3可以加快寶箱循環

同問 點boost法

第一
總和21000金幣

第二

第三

第一的缺點

第二的缺點

第三的缺點

結論
金幣1大於2大於3
卡牌2大於3大於1

買第二應該儲夠兩個皇冠寶箱先買會最抵,加埋可以有八個箱
第三個雖然加快個寶箱cycle都抵,但唔洗訓咩

同問 點boost法

第一
總和21000金幣

第二

第三

第一的缺點

第二的缺點

第三的缺點

結論
金幣1大於2大於3
卡牌2大於3大於1

買第二應該儲夠兩個皇冠寶箱先買會最抵,加埋可以有八個箱
第三個雖然加快個寶箱cycle都抵,但唔洗訓咩

第二係咪唔記得左除二?
有冇公會收新手? 利申 800分

同問 點boost法

第一
總和21000金幣

第二

第三

第一的缺點

第二的缺點

第三的缺點

結論
金幣1大於2大於3
卡牌2大於3大於1

但3可以加快寶箱循環

而且同時用gem開箱半價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞