[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(13)新shop好趕客喎sc

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
超騎隻撚屌嘢屈撚夠未呀

放橋頭你咪橋中引返開佢lol
2vs2例外
超騎隻撚屌嘢屈撚夠未呀

好屈咩
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落
Clan Tag: #8LCGG222

Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=wnrrpe6t&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 但係都盡量捐多D卡 等個clan興盛左先搞多D野

唔知有冇人入黎呢 依家得好小人希望多d人入黎玩啦

新手
入左!
開左個新手ACC入左個CLAN有50人,但可以完全無人講野,但又全日有人求卡
開左個新手ACC入左個CLAN有50人,但可以完全無人講野,但又全日有人求卡

算正常?

算正常?

正常

算正常?

正常

有人俾卡你咪正常lol
clan個到打字唔方便
通常都係出面開公會group傾
clan個到打字唔方便
通常都係出面開公會group傾

正解
我個1LV ACC終於1100杯,可以慢慢等傳奇

恭喜車主

恭喜車主

1100杯未有車開到,但呢個1LV ACC我都想有車
屌你老母場場木桶豬
自己友又有 對面又有
留名
會友鏢局

主會 - 4200盃 -3
#LUO2QOV
分號 - 3800盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃 -1
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
屌你老母場場木桶豬
自己友又有 對面又有

你都打2v2 ?
屌你老母場場木桶豬
自己友又有 對面又有

你都打2v2 ?

淨係想打箱 所以2v2
唔鐘意單排
一堆13白卡 點打
屌你老母場場木桶豬
自己友又有 對面又有

你都打2v2 ?

淨係想打箱 所以2v2
唔鐘意單排
一堆13白卡 點打

我記得你都差唔多架喎?
打2v2真係打壞手勢架
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落
Clan Tag: #8LCGG222

Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=wnrrpe6t&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 但係都盡量捐多D卡 等個clan興盛左先搞多D野

唔知有冇人入黎呢 依家得好小人希望多d人入黎玩啦
會友鏢局聽晚9點半
將會舉行首屆運鏢大賽
大家到時多多支持
競猜誰是touchdown之皇
其實係咪要刷走佢 幾日都係得呢個任務
留名

其實Free Chest係最好既任之一
拎到任再等4hr可以開頭兩個箱
跟住再換第二個任
一個換任quota就可以換30分
每日禮物都係 不過要4日 但係多啲獎勵
前提係要活躍 最好keep住做以防卡任

唔好換住,拎左2日再換著數d

其實Free Chest係最好既任之一
拎到任再等4hr可以開頭兩個箱
跟住再換第二個任
一個換任quota就可以換30分
每日禮物都係 不過要4日 但係多啲獎勵
前提係要活躍 最好keep住做以防卡任

1vs1換完都係1vs1屌你
我一次儲夠3個先做哂佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞