[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(13)新shop好趕客喎sc

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
屌唔小心用左30石買60張細電
只攻與防
#90LJJGG2

新clan呀大家一齊嚟玩由零建設啦
幾多盃都歡迎
只攻與防
#90LJJGG2

新clan呀大家一齊嚟玩由零建設啦
幾多盃都歡迎

https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=90LJJGG2&token=9xxxcyms&platform=iOS
2600 廢玩家留名
有無部落收
會友鏢局 招募鏢頭

主會 - 4300盃
#LUO2QOV
分號 - 3800盃
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃
#2QRUL9RC

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
The HK Empire
#8LVY2YQ8
https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=8LVY2YQ8&token=pdbrzxbw&platform=iOS

* The HK Empire邀請3400盃以上活躍玩家(多捐卡及請求卡片;部落戰至少打雙位數字)。
* 每週保證Lv 10 部落箱。
* 每兩星期設一場聯賽。
* 亦會不定期聯合副部落:HK Reserve Army舉行聯賽。
* 部落設有Telegram chat group,方便各位交流心得及緊貼部落最新消息。

HK Reserve Army
#8QQQRYJJ
https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?androidtag=8QQQRYJJ&token=en9ncp2p&platform=

* HK Reserve Army邀請2000盃以上活躍玩家(多捐卡及請求卡片;部落戰至少打雙位數字)。
* 主部落滿人時亦可先入HK Reserve Army,當主部落有空位時將會為合資格會員轉會。
* 每週保證極速Lv 10 部落箱。
* 每兩星期設一場聯賽。
* 不定期聯合主部落:The HK Empire舉行聯賽。
* 部落設有Telegram chat group,方便各位交流心得及緊貼部落最新消息。

+左
紫卡win condition
X bow同飛桶 邊個好啲?
玩開桶 岩岩求到6lv 支弩5lv
諗緊好唔好轉玩叉bow 好似淫賤d

以下剋上黎計邊個易打d? 而家10本 2/6/8/11.5
飛桶有d穩唔住4000 想睇下x bow會唔會易d打高lv

飛桶好似好d
用xbow的話,對面用壓lv坦/豬/法術,支xbow好快玩完
上季用騎士桶上4600,11本12/8/5/2

飛桶好似好d
用xbow的話,對面用壓lv坦/豬/法術,支xbow好快玩完

好 我繼續request桶 上7要request返差唔多半年
你係用地獄塔定係旋風?

飛桶好似好d

好 我繼續request桶 上7要request返差唔多半年
你係用地獄塔定係旋風?

有4個3500分以上 長打 收唔收

入黎啦 另外有telegram group

麻煩留4個位 今晚入

留左位

有3個請求左

仲有冇位 我有五個想過檔
我地之前同一個部落的

你係咪胡力威

我係 係咪仲有人要入
紫卡要淫賤就玩石頭啦 桶同xbow有排你收
收完都好難玩好難升
頂你我得3600分點解100石全部都係啲4600分

至多都係5勝

如果通常都係得3勝係咪都係打100石cp最高?

至多都係5勝

齊晒卡先好打 100 石,
抄人副牌嚟玩,好易進步

至多都係5勝

抄人副牌嚟玩,好易進步

1479晒啦,4600分同佢一樣用標準騎士桶比佢屌打
只攻與防
#90LJJGG2

新clan冇乜人大家一齊嚟由零建設啦
幾多盃都歡迎一齊玩

https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=90LJJGG2&token=9xxxcyms&platform=iOS

至多都係5勝

抄人副牌嚟玩,好易進步

不過計返條數都係100石cp高 0勝都好過銀箱

至多都係5勝

抄人副牌嚟玩,好易進步

打住十石練下技術先啦
會友鏢局 招募鏢頭

主會 - 4300盃
#LUO2QOV
分號 - 3800盃
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃
#2QRUL9RC

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
只攻與防
#90LJJGG2

新clan冇乜人大家一齊嚟由零建設啦
幾多盃都歡迎一齊玩

岩岩加左...超新手
想係淘寶買個初始號
簡邊4張傳奇卡好???
一路用緊精野 野豬 火法 弓手 哥布林大隊 冰雪精靈 旋風 木
但打超級騎士好難打 可以點改
想係淘寶買個初始號
簡邊4張傳奇卡好???

唔好搞
玩耐左遲早齊 買升階優惠包好過
隻驚齊卡好易 係抽重複卡升lv難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞