[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(13)新shop好趕客喎sc

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
想問下A9有咩牌組推薦 啱啱玩返一排 完全唔識砌牌

有無傳說卡
一般黎講2法術 一個對地一個對空
一張坦 一張打塔 一張對空單位 一張地面 youtube有好多deck可以睇
會友鏢局 招募鏢頭

主會 - 4300盃
#LUO2QOV
分號 - 3800盃
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃
#2QRUL9RC

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢

有無傳說卡
一張坦 一張打塔 一張對空單位 一張地面 youtube有好多deck可以睇

有公主同礦工 但唔知點砌 之前砌落嗰啲打整都輸 跌咗400杯

有無傳說卡

有公主同礦工 但唔知點砌 之前砌落嗰啲打整都輸 跌咗400杯

依兩張好野黎
唔係電磁炮,樵夫已經好好

有無傳說卡

依兩張好野黎

你上YouTube打毒礦
睇下岩唔岩你玩
火箭 騎士 Xbow 大蚊 蚊軍 萬箭 刺客 冰法

永遠打到3900就狂輸
火箭 騎士 Xbow 大蚊 蚊軍 萬箭 刺客 冰法

永遠打到3900就狂輸

試下刺客換電塔

有無傳說卡

依兩張好野黎

睇下岩唔岩你玩

但我冇電法同木 我見好多都要電法或者木
會友鏢局 招募鏢頭

主會 - 4300盃
#LUO2QOV
分號 - 3800盃
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢

招聘大量鏢師

有無傳說卡

依兩張好野黎

睇下岩唔岩你玩

一係騎士桶改良下
箭 公主 毒 礦工 飛桶 騎士 哥布林 電塔/地獄塔

有無傳說卡

依兩張好野黎

睇下岩唔岩你玩

一係騎士桶改良下

我係 六蚊 同哥布林隊 地獄塔 細電 礦工 毒 公主 桶 唔知咁打唔打到返上去呢
想問下有冇休閒部落可以比我入,成年冇玩而家玩返

巴打幾盃

巴打幾盃

2828 佢出左ice wizard 之後開始冇玩,跟唔到

巴打幾盃

Hea 玩可以入來 光棍部落,Tag : LPJ2J2

有無傳說卡

依兩張好野黎

睇下岩唔岩你玩

一係騎士桶改良下

我係 六蚊 同哥布林隊 地獄塔 細電 礦工 毒 公主 桶 唔知咁打唔打到返上去呢

作為消耗卡組黎講
你依副平均水費好高
打完一波要回好耐先可以放d單位出黎
你依隊打著d有aoe傷會好劣勢
你諗下你放左礦工同桶去對面塔
之後人地落火法/屠夫/龍寶寶
前面跟隻雪人你已經好難解
你果隊只少要有一隻坦作防守先可以輕鬆面對其他deck

依兩張好野黎

睇下岩唔岩你玩

一係騎士桶改良下

作為消耗卡組黎講
你依副平均水費好高
打完一波要回好耐先可以放d單位出黎
你依隊打著d有aoe傷會好劣勢
你諗下你放左礦工同桶去對面塔
之後人地落火法/屠夫/龍寶寶
前面跟隻雪人你已經好難解
你果隊只少要有一隻坦作防守先可以輕鬆面對其他deck

人地用胖子加火法都難打都仆街
我係你換走6蚊變騎士 等火法過左河先解佢
有無公會開得齊部落箱既收4400杯 最少打到20~30杯 個會dup左無人打部落箱 想走

迷失的羔羊@@hk
公會箱期期爆

無位入 有位講聲 THANKS

巴打幾盃

Hea 玩可以入來 光棍部落,Tag : LPJ2J2

申請左,唔該哂巴打
有無公會開得齊部落箱既收4400杯 最少打到20~30杯 個會dup左無人打部落箱 想走

迷失的羔羊@@hk
公會箱期期爆

無位入 有位講聲 THANKS

迷失的羔羊有喎
或者telegram我安排你入去 :nothisid
會友鏢局 招募鏢頭

主會 - 4300盃
#LUO2QOV
分號 - 3800盃
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
只攻與防
#90LJJGG2

輕鬆休閒CLAN
快啲嚟一齊刷部落箱啦保證十箱
新手都歡迎一齊玩
大把人捐卡比你
入clan嘅巴打打返 香港人/HK就OK

https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=90LJJGG2&token=9xxxcyms&platform=iOS
超騎而家點組比較好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞