[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(13)新shop好趕客喎sc

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
JoinUs ifU lose
#GGGVCVQ

誠邀你們加入,1600盃以上即可
最緊要係上線同打部落箱 盡力就可以
但唔好0盃0捐
歡迎各新手老手

公會正在重組 歡迎各位加入
以往都輕鬆10箱
咁到比我仆到上4000
自今日起戒單挑

繼續衝啦 4300等緊你
屌你呀又係用40次傳說卡
咁到比我仆到上4000
自今日起戒單挑

見到啲11呢橙卡心都寒埋
好彩啲人唔熟打xbow咋
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落
Clan Tag: #8LCGG222

Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=wnrrpe6t&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 但係都盡量捐多D卡 等個clan興盛左先搞多D野

唔知有冇人入黎呢 依家得好小人希望多d人入黎玩啦
咁到比我仆到上4000
自今日起戒單挑

希望張重甲快d上11

用氣球+伐木工 WIN3次先難

用氣球+伐木工 WIN3次先難

可以照用石人隊過到
唔用氣球
新手再求指教!呢副野應該點改好,二千分上唔到
玩左兩星期到[/quote]
女巫改野人[/quote]
會唔會唔夠野打空?[/quote]
咁不如女巫轉弓/火槍[/quote]

如果係2000 分樓下, 用氣球都幾著數

試下用冰凍, 狂暴, 箭雨去配合氣球
咁到比我仆到上4000
自今日起戒單挑

希望張重甲快d上11

巴打幾多杯
New challenge 用埋哂YouTuber 選出黎d on9 deck
New challenge 用埋哂YouTuber 選出黎d on9 deck

無個識用
咁到比我仆到上4000
自今日起戒單挑

希望張重甲快d上11

巴打幾多杯

4000頭都唔係好多MAX Level姐
Common 13就常見
會友鏢局

主會 - 4200盃 -2
#LUO2QOV
分號 - 3800盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃 -1
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢

無個識用

三槍deck最假
[quote]咁到比我仆到上4000
自今日起戒單挑

希望張重甲快d上11

巴打幾多杯

升幾十又撞返max卡

無個識用

三槍deck最假

我呢啲從來唔用豬巨人石人嘅非主流有無生存空間
今次無每日一次免費???
好似之前達陣咁

無個識用

三槍deck最假

狗球都無
都唔知咩精選

無個識用

三槍deck最假

狗球都無
都唔知咩精選

風斧呢個組合出現次後狗球....
我寧願佢出返類似touchdown個啲低能輕鬆野當日任送幾百蚊...

除左第1場唔同deck,
之後幾場同對手都一樣,
成日draw 以和為貴... 好彩practice佢係要冠咋
我寧願佢出返類似touchdown個啲低能輕鬆野當日任送幾百蚊...

之後幾場同對手都一樣,
成日draw 以和為貴... 好彩practice佢係要冠咋

一人送2冠俾大家咪好lol

之後幾場同對手都一樣,

試過啦
我真係完全唔守由佢攻, 對面都係要落野阻我架

打到差一冠打完, 拎完一個, 之後3個我都送比對面, 都唔明做咩咁著緊
嗯, 認真係好事黎既....
不過可唔可以留返正式三輸out先認真

之後幾場同對手都一樣,

試過啦

打到差一冠打完, 拎完一個, 之後3個我都送比對面, 都唔明做咩咁著緊

我送2冠俾對面之後放冰同骨召
對面都唔守

之後幾場同對手都一樣,

試過啦

practice我會特登唔打3冠
因為要完成個任務
盡可能1:0完場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞