[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(13)新shop好趕客喎sc

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
推一推
輕輕一推

利申:冇玩Lu
輕輕一推

點解唔玩呀
輕輕一推

點解唔玩呀

迷失的羔羊@@hk
hk local top 20
主會迷失 4300+
二會迷路 4000+
三會迷途 3800+
四會迷踪 3800+
各招收新成員加入
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid

另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
輕輕一推

點解唔玩呀

係香港cr界既損失
比賽完就有更新啦
有新 Arena、新模式
唔好走啦
比賽完就有更新啦
唔好走啦

Any link ?
比賽完就有更新啦
唔好走啦

Any link ?

同求
上個新mode好on9
會友鏢局

主會 - 4200盃
#LUO2QOV
分號 - 3750盃
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃
#2QRUL9RC

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
會友鏢局

主會 - 4200盃
#LUO2QOV
分號 - 3750盃
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃
#2QRUL9RC

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢

King sir 口音:輕輕一推。

冇再玩原因太多,所以有玩嘅請繼續加油!
我其實依然有看CR最新賽事:tali 對 Xiake 結局一面倒很意外呢!

大家一起期待12 月更精彩的賽事吧!
比賽完就有更新啦
唔好走啦

Any link ?

有新卡
法弓/鬼/野人桶/高級弓手
比賽完就有更新啦
唔好走啦

Any link ?

有新卡

有無官方? 定又係傳左好耐個條片
JoinUs ifU lose
#GGGVCVQ

誠邀各位香港既巴打絲打加入,1600盃以上即可
最緊要係上線同打部落箱 盡力就可以
但唔好0盃0捐
歡迎各新手老手

公會正在重組 歡迎各位加入
以往都輕鬆10箱

申請請用中文/ 講明嚟自lihkg就可以
等緊你哋加入
比賽完就有更新啦
唔好走啦

Any link ?

有新卡

有無官方? 定又係傳左好耐個條片

官方我諗完佐比賽先至會出
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落
Clan Tag: #8LCGG222

Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=athswan2&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 但係都盡量捐多D卡 等個clan興盛左先搞多D野

唔知有冇人入黎呢 依家得好小人希望多d人入黎玩啦

依副上副4300就好似樽頸位
有冇巴打幫手細執下?
覆樓上
石頭人而家我天梯少對好多(上兩季就公廁黎)
通常都係超大水果副
如果你果副就玩返舊版青龍石
走騎士換大蚊
岩岩清走左班唔玩既好多位 有興趣就入黎一齊玩啦 👻👻 #LYJVJRU
覆樓上
通常都係超大水果副
走騎士換大蚊

舊版青龍石好似都難玩左 樓上巴打要落返個水塔先會夠大波進攻打得入 騎士換大蚊必須
冇水塔而又勁既石人淨係諗到副毒石礦
覆樓上
通常都係超大水果副
走騎士換大蚊

弓手轉水機,騎士轉大蚊
點擊該連結新增為《部落衝突:皇室戰爭》好友!https://link.clashroyale.com/invite/friend/cnt?tag=2R9Y0PPR8&token=g4tdwma6&platform=iOS

新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落
Clan Tag: #8LCGG222

Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=athswan2&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 但係都盡量捐多D卡 等個clan興盛左先搞多D野

唔知有冇人入黎呢 依家得好小人希望多d人入黎玩啦
迷失的羔羊@@hk
hk local top 20
主會迷失 4300+
二會迷路 4000+
三會迷途 3800+
四會迷踪 3800+
各招收新成員加入
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid

另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞