[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(13)新shop好趕客喎sc

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落
Clan Tag: #8LCGG222

Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=athswan2&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 但係都盡量捐多D卡 等個clan興盛左先搞多D野

唔知有冇人入黎呢 依家得好小人希望多d人入黎玩啦

點解我入唔到既

好正 用原始deck打贏meta deck

Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=athswan2&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 但係都盡量捐多D卡 等個clan興盛左先搞多D野

點解我入唔到既

我都加入失敗...係唔係因為太低lv
會友鏢局

主會 - 4200盃
#LUO2QOV
分號 - 3750盃
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃
#2QRUL9RC

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
迷失的羔羊@@hk
hk local top 20
主會迷失 4300+
二會迷路 4000+
三會迷途 3800+
四會迷踪 3800+
各招收新成員加入
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid

另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
迷失的羔羊@@hk
主會迷失 4300+
二會迷路 4000+
三會迷途 3800+
四會迷踪 3800+
各招收新成員加入
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid

另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~

係咪收人 我得4000但想入主會
迷失的羔羊@@hk
主會迷失 4300+
二會迷路 4000+
三會迷途 3800+
四會迷踪 3800+
各招收新成員加入

係咪收人 我得4000但想入主會

telegram我傾傾
清水巴有心有力 好勤力
清水巴有心有力 好勤力

cr愈黎愈少人玩
想唔勤力啲都唔得
清水巴有心有力 好勤力

cr愈黎愈少人玩
想唔勤力啲都唔得

呢個真 排名都升快咗

點解我入唔到既

我都加入失敗...係唔係因為太低lv

set左2000盃 sor 好多人入左黎唔打盃
清水巴有心有力 好勤力

cr愈黎愈少人玩
想唔勤力啲都唔得

呢個真 排名都升快咗

反而我覺得係實力平均左
變相排名大洗牌
會友鏢局 招募鏢頭

主會 - 4300盃
#LUO2QOV
分號 - 3800盃
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
迷失的羔羊@@hk
主會迷失 4300+
二會迷路 4000+
三會迷途 3800+
四會迷踪 3800+
各招收新成員加入

係咪有個CR tg 吹水group?
有無link?
係咪有個CR tg 吹水group?
有無link?

https://t.me/joinchat/CJNhcEMnEhk_whPoy36Y5w

xbow同好
巴打幾多杯
會友鏢局 招募鏢頭

主會 - 4300盃
#LUO2QOV
分號 - 3800盃
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢

xbow同好
巴打幾多杯

Hi
最近4000左右
終於爬到上黎
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞