[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(13)新shop好趕客喎sc

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
MAIN天狗 打親呢D CHALLENGE都好慘
有無天狗高手打到上16勝以上

天狗呢套 打到18撞到 應該可以counter mk豬 炸彈塔

2個骨召19,20場撞到
應該都係打得贏mk豬
只攻與防
#90LJJGG2

新clan有十幾個人大家一齊入嚟刷十箱啦
幾多盃都歡迎一齊玩

https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=90LJJGG2&token=9xxxcyms&platform=iOS
卡2400 可以點上2600up
用開2套deck
1. Zap/風/豬/sparky/baby dragon/女武神/冰人/火爐

2.石頭/graveyard/火法c/豬/公主/goblins/zap/bats

可以點改?上面常用啲 但成日俾人zap/ electro wizard廢左武功

石頭唔夾骨召,呢個進攻太大水.
豬唔多夾sparky

佢好似係墓地唔係骨召
Btw 我覺得 風 豬 公主 女武神 細電 bats 加大法術 墓地(唔知你有咩是但放入去好守d) 咁樣可能差隻遠攻

骨召咪即係墓地 唔同嗌法

係英文差出事
新玩想問可以係邊度抄牌
卡咗係A5
新玩想問可以係邊度抄牌
卡咗係A5

CR入面個電視機到,搵啲top200內既可以抄~
有無d有埋解說/初階d
新手好多卡都未有
用開2套deck
1. Zap/風/豬/sparky/baby dragon/女武神/冰人/火爐

2.石頭/graveyard/火法c/豬/公主/goblins/zap/bats

可以點改?上面常用啲 但成日俾人zap/ electro wizard廢左武功

豬唔多夾sparky

佢好似係墓地唔係骨召
Btw 我覺得 風 豬 公主 女武神 細電 bats 加大法術 墓地(唔知你有咩是但放入去好守d) 咁樣可能差隻遠攻

係英文差出事

石頭 豬 骨召 超碼拎走一張啦
新玩想問可以係邊度抄牌
卡咗係A5

CR入面個電視機到,搵啲top200內既可以抄~

A5斷估都唔齊卡啦 講真新手打天梯唔洗特別抄人牌組啦,放哂最高lv既卡落去就得
想問下,用電腦bluestacks玩cr有時會卡左係個畫面2,3秒
係部機邊方面出問題
有無大神可以解答.
另外,除左bluestacks之前仲有無android模擬器推介黎用下?
用開2套deck

豬唔多夾sparky

佢好似係墓地唔係骨召

骨召即係墓地…?
用開2套deck

豬唔多夾sparky

佢好似係墓地唔係骨召

骨召即係墓地…?

你試下google
clash royale 墓地

clash royale 骨召
睇下個result先
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落啦
Clan Tag: #8LCGG222

Link: link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=athswan2&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 但係都盡量捐多D卡 等個clan興盛左先搞多D野 我地保證可以開到十個部落箱啊

唔知有冇人入黎呢 依家得好小人希望多d人入黎玩啦
想問下,用電腦bluestacks玩cr有時會卡左係個畫面2,3秒
係部機邊方面出問題
有無大神可以解答.
另外,除左bluestacks之前仲有無android模擬器推介黎用下?

Bluestack內置好似放2gb ram行架咋
係setting較返多d 就會順
其他既仲有Leapdroid / 夜神 等等
會友鏢局 招募鏢頭

主會 - 4300盃
#LUO2QOV
分號 - 3800盃
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃
#2QRUL9RC

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
新挑戰係咪唔諗住俾人贏...
第二場已經遇到四千以上
之後仲遇到個最高5800
點打
第二場已經遇到四千以上
點打

渣ga。。。算啦,反正is a game。先打多D 12 勝先吧
第二場已經遇到四千以上
點打

渣ga。。。算啦,反正is a game。先打多D 12 勝先吧

大家都係Cap 9/7/4/1
都唔諗住比人贏
睇緊世界盃
台灣旗比大陸河蟹左
第二場已經遇到四千以上
點打

都唔諗住比人贏

屌緊匹配系統唔平衡呀
第二場已經遇到四千以上
點打

都唔諗住比人贏

屌緊匹配系統唔平衡呀

對手勝場數目同你一樣
第二場已經遇到四千以上
點打

都唔諗住比人贏

屌緊匹配系統唔平衡呀

對手勝場數目同你一樣

自已廢係度屌鳩個系統 哂時間係度抱怨不如練下點玩好過啦
第二場已經遇到四千以上
點打

都唔諗住比人贏

屌緊匹配系統唔平衡呀

對手勝場數目同你一樣

自已廢係度屌鳩個系統 哂時間係度抱怨不如練下點玩好過啦

老手好威?
新人怨下都要俾你屌
好叻呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞