[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(13)新shop好趕客喎sc

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
迷失的羔羊@@hk
hk local top 20
主會迷失 4300+
二會迷路 4000+
三會迷途 3800+
四會迷踪 3800+
各招收新成員加入
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid

另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~

好正 用原始deck打贏meta deck

xbow同好
巴打幾多杯

Hi
最近4000左右
終於爬到上黎

我都係啱啱上四千戒左單挑

xbow同好
巴打幾多杯

Hi
最近4000左右
終於爬到上黎

我都無打 就算卡quest都係
啲人太高Lv 起碼升到12 9 5 2同xbow 7Lv先會返去打
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/19/090627_d0b3244693f743a542dc6a84b8f5ae22.jpg

xbow同好
巴打幾多杯

Hi
最近4000左右
終於爬到上黎

啲人太高Lv 起碼升到12 9 5 2同xbow 7Lv先會返去打

6lv xbow可以上到4300,但你其他卡lv比較低
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/19/090627_d0b3244693f743a542dc6a84b8f5ae22.jpg

xbow同好
巴打幾多杯

Hi
最近4000左右
終於爬到上黎

姐係我呢個級其實唔使咁驚可以試下爬下?

xbow同好
巴打幾多杯

Hi
最近4000左右
終於爬到上黎

https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/22/083206_bf38418d4454efdc5da4cc9972cc048d.jpg
姐係我呢個級其實唔使咁驚可以試下爬下?

而家先季中,當然可以爬啦

每次開場入game都係咁 白白送水俾人 有冇巴打知可以點整

每次開場入game都係咁 白白送水俾人 有冇巴打知可以點整

可能你部機唔夠ram
我用部4s玩都會咁
用咩手機會唔夠 RAM
用咩手機會唔夠 RAM

我部iphone4s玩cr會load勁耐先入到去,
如果唔關ram事就可能關個ios事
用咩手機會唔夠 RAM

我用SE
有冇公會收4300長期個會有10個人上線?
有冇公會收4300長期個會有10個人上線

如果有, 麻煩話埋比我知
屌你老母個Mega knight 破壞晒成個平衡

我辛辛苦苦升隻精野到12lv 你一隻咁既濕鳩就輕鬆解晒地怪 玩條撚?

垃圾game

我辛辛苦苦升隻精野到12lv 你一隻咁既濕鳩就輕鬆解晒地怪 玩條撚?

垃圾game

將精野升到13lv斬爆隻Mega knight啦

垃圾game

MK 7水,解你6水精野都唔得?
你驚咪分推精野囉

垃圾game

MK解EB又唔算好唔平衡既
7水對6水 就咁坐落黎擋兩隻EB 都可能扣唔少血 反推未必好有效果
同埋MK dps算好低 騎士可以輕鬆解
有冇公會收4300長期個會有10個人上線

如果有, 麻煩話埋比我知

長期就唔知
但request上小一陣線
都無request清

垃圾game

MK解EB又唔算好唔平衡既
7水對6水 就咁坐落黎擋兩隻EB 都可能扣唔少血 反推未必好有效果
同埋MK dps算好低 騎士可以輕鬆解

岩啊 用多1水 解到都好正常姐
但用knight去解就真係op左小小
你用 E 巴守佢 MK 咪得
隻 GAME 係咁玩㗎啵

我用 MORTAR 一俾人剋住嘅話
唯有死守四分鐘或者轉吓出法
會友鏢局 招募鏢頭

主會 - 4300盃
#LUO2QOV
分號 - 3800盃
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃
#2QRUL9RC

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
你用 E 巴守佢 MK 咪得
隻 GAME 係咁玩㗎啵

我用 MORTAR 一俾人剋住嘅話
唯有死守四分鐘或者轉吓出法

Mortar除左可以放橋側引豬+打塔之外
我覺得而家應該幾難玩
正常情況下多數都係守和
太多卡可以反制Siege deck
有冇公會收4300長期個會有10個人上線?

試下羔羊?
迷失的羔羊@@hk
新手留名
咁多位好 我剛剛玩左三日
好辛苦先上到A4 想問下咁砌得唔得

麻煩曬
個telegram谷雖然得100人
但係入面都幾多大神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞